Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören
mu...l
Ben mustafa erdem kolumu kestim mustafa hoca ve sukru hocam elerine saglik ikisinin sayesin 8.5 saat ameliyatan sonra kurtuldum allah onlari basimizdan eksik etmesin
il...n
Ellerinize sağlık 2008 yılında gatada geçirdiğim büyük operasyonda selçuk hocamla birlikte 16 saate yakın ameliyatımda bulundunuz..ameliyat sonrası sağlığıma büyük ölçüde kavuştum..başarılarınızın devamınııdilerim
öz...r
Muhteşem bir eli var, elini sürdüğü herşeyi kusursuz hale getiriyor. Kırık oluştuğu zaman ameliyatın nasıl olacağı hakkında biraz araştırma yaptık. Babam da bir tıp doktoru ve patoloji uzmanı, özellikle o beni biraz korkutmuştu. En büyük korkum göz kapağı çizgimin ve haliyle görünüşümün bozulmasıydı. Sanki hiç ameliyat geçirmedim. Ellerine sağlık...
Mustafa Nişancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Nişancı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Mustafa Nişancı adresi nerede?Mustafa Nişancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Nişancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Nişancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Nişancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Nişancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Nişancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Nişancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Nişancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.