Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ha...ş
Telefon numarası doğrulandı
UZMAN DR. MUSTAFA NURAY NAMLI: GEREK MESLEĞİNDE, GEREK SE İNSANLIĞI İLE İNSANA VERDİĞİ DEĞER İLE HASTALARINA GÖSTERDİĞİ İLGİSİ TARİF EDİLEMEZ, BU GÜZEL İNSANA, BU MESLEĞİNDE ÇOK İYİ OLAN İNSANA, BU GÜZEL İNSANA ENDERİN SAYGILARIMI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM VE PİSİKYATRİ KONUSUNDA RAHATSIZLIKLARI OLAN TÜM HASTALARA ÖNERİYORUM , BU ZAMANDA KİM KİME KEFİL OLUR AMA BU DOKTOR FARKLI BU ÜLKENİN GÜZİDE BİR ÇİÇEĞİ.
Mustafa Nuray Namlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Nuray Namlı, İç Hastalıkları.
Mustafa Nuray Namlı adresi nerede?Mustafa Nuray Namlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Nuray Namlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Nuray Namlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Nuray Namlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Nuray Namlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Nuray Namlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Nuray Namlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Nuray Namlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki İç Hastalıkları Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar