Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
4 Boyutlu Ultrason
Aliçetinkaya Bulvarı No:17 Kat:1 Efes Apt. Sevinç Pastanesi yanı Turkcell Üstü Alsancak, İzmir
Abdominal Ultrasonografi
Kolposkopi
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Mustafa Nuri Alihanoğlu, Özel Assos Kadın Doğum Kurucusu
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Mustafa Nuri Alihanoğlu, Özel Assos Kadın Doğum Kurucusu
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Mustafa Nuri Alihanoğlu, Özel Assos Kadın Doğum Kurucusu
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Mustafa Nuri Alihanoğlu, Özel Assos Kadın Doğum Kurucusu
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Minimal Invaziv Cerrahi
Sezeryan Doğum
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Tubal Sterilizasyon
Mustafa Nuri Alihanoğlu, Özel Assos Kadın Doğum Kurucusu
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Uterin Içi Cihaz Koyma Ve Kaldırma
Vbac(Sezeryan Doğum)
Vezikovajinal Fistül Düzeltimi
Östrojen Replasman Tedavisi
g....a
Ben mustafa beyle cikolata kisti raharsizligim nedeniyle basvurmak zorunda kaldigimda tanistim.caresiz hissederek
girdigim muayenehanesinden icim rahatlamis bir sekilde ayrildim.kendisi hasta psikolojisini cok iyi yonetebilen ve hastaya guven veren bir hekim.
b....
Aylardır geçmeyen, enjektörle 3 kez ayrı zamanlarda çekilen fakat tekrarlayan, özel bölgede şişip patlayan ve ağrı yapan bir apse şikayetim vardı. Bartholin kisti şüphesiyle gittim fakat kıl dibi iltihabı, folikülit olduğunu öğrendim.
Antibiyotik ilaçlar, kremle pansuman ve vitaminlerde tedavim başladı. Fakat geçmedi. Tekrar gittiğimde doktorum hemen ameliyat etmek istemediğini söyleyip ilaçla tedaviye devam etmeyi tercih etti. Tekrar ilaç kullandım fakat yine geçmedi. 3. gidişimde ufak bir kesi atıp içerisindeki iltihabı akıttı. Şuan tam manasıyla geçmese de yok denecek kadar az. İnşallah bu hafta tamamen yok olur geçer. Tek duam bu. Bu duruma gelebilmek bile benim için çok büyük mutluluk. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca adını bilmediğim, telefonda ve girişte iletişim kurduğum hanımefendi de gayet güler yüzlüydü.
Güleç ve ilgili bir hekim kendisi. Psikolojik olarakta desteklerini hissediyorsunuz. Umarım kendiside hep iyi insanlarla karşılaşır.
e....u
Doktor bey, her şeyden önce bana bir abi gibi samimi davrandı. İlk muayenemden beri kendi vücudumu daha iyi tanımaya başladım. Kesinlikle kendisi hastayı iyi dinleyip sorununu çözmekte en ince ayrıntısına kadar yardımcı oluyor. Asla utanma sıkılma duygusu yaşamıyorum. Yaşadığım bir kaç sorunda da bana çok yardımcı oldu. Yeşim hanımda çok kibar. Bundan sonra da doktorum olarak kalacağından eminim. Bitmeyen akıntı problemim ve hpv olduğunu öğrendiğim siğillerim için tedavi sürecindeyim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ayvalık'ta yaşıyorum, 32.Haftalık hamileliğimin, 32.Haftasına kadar, her gün burada, gerek doktora ulaşmak açısından, gerekse Devlet Hastanesinin koşullarının çok kötü olması sebebiyle, neredeyse her gün sıkıntı yaşadım ve son 2 ayımı doktora bile gidemeyerek geçirdim. Mustafa Bey ile olan görüşmemizin daha beşinci dakikasında kafamdaki soru işaretleri giderilmişti, bundan sonra doğumum da dahil olmak üzere, bu alanda hem kendi sağlığım hem çevrem için tek tercihim ve tavsiye Mustafa Bey olacaktır.
d.....
Doğum kontrol hapının aralıksız kullanımı ve düzensiz kanama/akıntı için gitmiştim. Kendisi bana çok güzel zaman ayırdı, sonuna kadar dinledi, her şeyi çok iyi sebepleriyle birlikte açıkladı. Normalin dışındaki ilaç kullanımım ya da evlilik öncesi ilişkilerim için hiç yargılandığımı hissetmedim. Güven verici, anlayışlı ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kendim de hekim olmama rağmen bir anda başıma gelen çok ağrılı ne olduğunu bilemedigim panik halinde doktor beye ulaştım son derece kibar anlayışlı empati yeteneği yüksek bilgili bir hekim kendisi Hastaya yaklaşımı muayene ve teşhisteki titizliği her şeyi detayıyla izah etmesi dört dörtlük bir hekim ve insan kendisi ve asistanının yaklaşımı çok güven verici rahatlatıcı
l.....
Ben kürtaj icin gittim hiç bir şekilde kendimi yabancı hissetmedim çekinmedim doktor çok samimi ve çok içtendi ve hastaneden de çok memnun kaldım çok ilgililer gerçekten bayıldım
sm...m
Mustafa beyle yaptığımız ön görüşmemiz çok olumlu geçti. Eşimle gittiğimiz kliniğinde önce yeşim hanım sonra kendisi çok sıcak karşıladılar bizi.Doktorumuz çocuk sahibi olmamızla ilgili tüm konuları çok dürüstçe, içtenlikle bizim anlayacagimiz şekilde anlattı kendisine çok teşekkür ederiz. Ilk vajinal muayenemdi ve sayesinde kesinlikle bütün korkularımı yendim.ben kendisini internetteki yorumlari okuyarak tercih ettim tavsiye istenirse tavsiye edilebilecek en iyi hekimlerden biri diyebilirim.
i̇...
Merhabalar benim bartholin apsesi rahatsızlığım vardı yaşım 26 ve bu hastalıkla 4 yıldır baş etmeye çalışıyorum fakat son 1 buçuk yıldır çektiğim acılar,operasyonlar çok sıklaşmaya başlamıştı ve bi çok doktor gezdim sonuç hep tekrarlamasından ibaretti. En son araştırmalarım üzerine Mustafa hocamı buldum ve iyiki de bulmuşum. Gerek hastasına yaklaşımı,gerek tavrı olsun her yönden çok iyi bir doktor. İlk görüşmemizde derdimin dermanı oldu .Bana Uyguladığı gümüş nitrat tedavisiyle yeniden doğmuş gibiyim artık, şükürler olsun ki çok iyiyim . Ne zaman aklıma bir şey takılsa doktor beyin sekterine de rahatlıkla ulaşabildim. Mustafa Hocam sizleri iyiki bulmuşum.
g....g
Doktor Mustafa Nuri Bey ve asistanı ile buradaki olumlu yorumlar sayesinde tanıştım. Ben 20 gün süren ve bitmeyen bir regl dönemi nedeni ile ulaştım kendilerine, rahim kalınlaşması teşhisi konuldu ve hemen tedaviye başlandı. Hastalığımla ilgili yaklaşımları ,teşhis süreci ve tedavi bana çok iyi geldi. Tedavim devam ediyor ve gerçekten memnunum. Hiç çekinmeden , güvenerek gidebilirsiniz.. Sizlerle iyi ki tanıştım ... Çok teşekkür ediyorum.
Mustafa Nuri Alihanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Nuri Alihanoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mustafa Nuri Alihanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: 4 Boyutlu Ultrason, Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Jackson Pratt Dren, Laparoskopik Tubal Sterilizasyon, Homosistein, Uterin Içi Cihaz Koyma Ve Kaldırma, Abdominal Ultrasonografi, Hamilelik Testi, Servikal Koni Biyopsisi, Prenatal Ultrason.
Mustafa Nuri Alihanoğlu adresi nerede?Mustafa Nuri Alihanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aliçetinkaya Bulvarı No:17 Kat:1 Efes Apt. Sevinç Pastanesi yanı Turkcell Üstü Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Nuri Alihanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Nuri Alihanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Nuri Alihanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Nuri Alihanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Nuri Alihanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Nuri Alihanoğlu ile Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Nuri Alihanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Nuri Alihanoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Nuri Alihanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 353 hasta / danışan, Mustafa Nuri Alihanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Nuri Alihanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Nuri Alihanoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mustafa Nuri Alihanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları