Abdominal Ultrasonografi
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
za...ç
Doktorumu önerdiler geldim safra kesesi ameliyat ı oldum şimdide ben öneriyorum
me...…
Mustafa Odabaşı annemin uzun yıllardır sancısını çektiği safrakesesi ameliyatını yaptı. İnanın oradan çıkan taşlara çok şaşırırsınız. Annemin çektiği sıkıntılara son verdiği için kendisine minnettarım. Ameliyatı 1 hafta önce kapalı gerçekleşti bugün de kontrolü vardı. Gayet yolunda işler. Zaten kapalı ameliyat olduğu için annem ertesi gün ayaktaydı. Doktorun yaklaşımı iletişimi çok çok iyi. Buradan kendisine bir kez daha sevgilerimizi sunalım.Safra kesesinde taş problemi olanlar tereddüt etmeden Mustafa beye gidebilirler.
2014'ten beri belki üşengeçlik belki korkudan sürekli ertelediğim ve her sancılı dönemde neredeyse ölmek istediğim safra kesesi ameliyatını 16.10.2023 tarihinde Mustafa hoca başarılı bir şekilde gerçekleştirdi ve hemen 1 gün sonra taburcu oldum .Bir hafta sonra kontrol ve dikişler alındı, şükürler olsun çok iyiyim.İşine olan aşkı, profesyonelliği ve hastasına yaklaşımları çok profesyonelceydi. Siz değerli hekimlerin sayısının artması dileğiyle. Sağlıklı bir ömür diliyorum.
öz...
Diyarbakır da yabancı olduğumuz için çok fazla endişe duyuyordum açıkçası çok korkum vardı ameliyat nasıl geçer nasıl bir tedavi sürecine girerim diye. Safra kesesi atakları artık dayanılmaz bir hâl almıştı her gün aciller de geçen günler den sonra arayış içine girdik. Özel Bağlar hastanesi nde Mustafa Odabaşı hocamızı önerdi sağ olsun komşularım tereddütle gittim fakat hasta çalışanları hocamızın tutumu o kadar içime sindi ki tarifsiz di o güven duygusu. Bu hafta ameliyatımı oldum panik atağım olmasına rağmen çok güzel geçti Rabbime şükürler olsun Mustafa Odabaşı hocamıza ve Özel Bağlar hastanesi ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum. Safra kesesi ameliyatı olacak olanlar için yorum yapmak istedim sizleri çok iyi anlıyorum beni kurtaran Rabbim sizleri de kurtarsın Tabi Mustafa Odabaşı hocamızın ve ekibinin sayesinde oldu. Korkmayın Allah'ın izniyle bir gün zor oluyor sonrasında daha önce neden bu ameliyatı olsaydım diyorsunuz.
ça....
Safra kesesi ameliyatı oldum.Dr.Mustafa ODABAŞI hocamdan Allah razı olsun. Ekipçe profesyonellik bu olsa gerek. İlgi, düzen, hijyen müthiş.Hastaneden ve hocamdan çok çok memnun kaldım.
ab...ı
Yıllar önce mustafa hocada kasık fıtığı ameliyatı oldum çok acı çektiğim bir haslıktı lokal uygulama yaptığı için sohbet ederek ameliyatı bitirdi galiba parça attı ve ben o sorundan kurtuldum kendisi bölgemiz ve ailemiz için çok kıymetlidir
on...t
Kızım Şevval Doğa ONAT'ın P.Kist cerrahisi için özel Bağlar Hastanesindeyiz iyiki hastalanmışız demek abes olur ama yaşamın doğası gereği hastayız Mustafa ODABAŞI Hocamızın hastası olmak ,hastalıktan korkmamak için en büyük neden Hocamız için detaylı söylemlere gerek yok Hocam süpersiniz iyiki varsınız sizi tanıyor olmak büyük şeref,ÖZEL BAĞLAR HASTANESİ ve hocamız bölgemiz adına büyük şans .Size ve tüm hastane çalışanlarına ve yatan kat:3 teki tüm personele sonsuz teşekkürler .Edip ONAT
fe...7
İstanbul'da yaşıyorum aslen Diyarbakırlıyım kıl dönmesinden ameliyat olmam gerekiyordu ama işimden dolayı hep ertelemek zorunda kaldım ama artık olmam gerekiyordu Mustafa hoca kayınvalidemi bir rahatsızlığından dolayı ameliyat Etmişti banada çok tavsiye etti inanın sırf İstanbul'un doktorlarına güvenmediğim ve insan gibi muamele,açıklama yapmadıklarından dolayı ameliyat için Diyarbakır'a geldim ve Mustafa hocanın yanına gittim bana o kadar net,Ayrıntılı insan yerine koyarak,kuşkularımıda dinleyerek Ayrıntılı açıklama Yaptıki kısaca anlatayım basit ama ameliyattan sonra çok dikkat edilmesi gerektiğini pansumanın çok iyi yapılması gerektiğini vb. Önemli bilgiler verdi ve bana dedi ki sen istanbuldan geliyorsun orda pansumanın zor olur belki yaptıramaya bilirsin sıkıntı çekersin ist ol ordaki doktorun ilgilensin senle çünkü ameliyattan sonraki süreç çok uzun ve külfetli daha iyi olur senin için ve daha ne sıcak sohbetler,samimiyetli Konuşmalar sonundada olsun hocam beni siz ameliyat edin dedim ee ben daha napim sen bilirsin benden günah gitti dedi ve ameliyat oldum bugün 4.günüm çok temiz mükemmel bir ameliyat oldu ve ameliyat sonrası ilgi süper aslında bu hoca süper,mükemmel işini aşkla yapıyor en önemlisi insanları ayırt etmeden seviyor,SAYGI duyuyor helal olsun hocam sana.
re...6
dürüst davranmak gerekirse ben bu hastane çalışanıyım.bu hastanede çalıştığımdan dolayıda söylemiyorum.Sayın Mustafa ODABAŞI gerçekten çok iyi bir cerrah.Disiplinle başarıyı birleştiren ve zaten branşında 30 yıla yaklaşan bir geçmişe sahip bir insana yazmakta kolay değil.MUHARREM GÜLER
Mustafa Odabaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Odabaşı, Genel Cerrahi. Size Mustafa Odabaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Mustafa Odabaşı adresi nerede?Mustafa Odabaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 5 Nisan Mah. Nükhet Coşkun Cad. Bağlar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Odabaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Odabaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Odabaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Odabaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Odabaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Odabaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Odabaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Odabaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Mustafa Odabaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Odabaşı hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Odabaşı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar