Fzt. Mustafa Onur Seyrek
TEŞVİKİYE MAH. NİŞANTAŞI IHLAMUR YOLU SK. ERDEK NO: 61 İÇ KAPI NO: 5 ŞİŞLİ, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +15 daha fazla

Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Fzt. Mustafa Onur Seyrek

2011 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde lisans eğitimime başladım. Lisans eğitimim sırasında Amerika’ya gidip kayropraktik, manuel terapi ve fizyoterapi kliniklerinde gözlemlerde bulunma şansı elde ettim. Yine lisans eğitimim süresince müzisyen sağlığına ilgim oluştu ve ilk akademik çalışmamı bu alanda gerçekleştirdim. 2016 yılında mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi'nde Spor Fizyoterapistliği yüksek lisans programına başladım. Ankara'da yüksek lisans eğitimiyle birlikte çeşitli özel kliniklerde, Türkiye Voleybol Federasyonu'nda ve Türkiye Hentbol Federasyonu'nda çalışmalarda bulundum. Ankara'da bulunduğum süreçte ulusal ve uluslarası alanda yayınlanan akademik çalışmalar ortaya koydum. Yüksek lisans tez çalışmamı tamamladıktan sonra ise şu anda çalıştığım özel kurumla anlaşarak İstanbul'a geri döndüm.

İstanbul'daki sürecimde ise uluslararası alanda fonksiyonel nöroloji eğitmenliğimi tamamladım ve çeşitli ülkelerde nörologlara ve fizyoterapistlere bu alanda eğitim vermekteyim. Aynı zamanda çeşitli üniversitelerde misafir öğretim görevlisi olarak bulundum. Özel bir eğitim danışmanlık şirketinde de Türkiye'deki fizyoterapistlere ileri seviyede nörobilim temelli egzersiz ve manuel terapi eğitimleri vermekteyim.

Röportaj

Konum: Fzt. Mustafa Onur Seyrek Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

onur bey muhtesem bir doktor bel ağrılarım nedeniyle uzun süredir sıkıntı çekiyordum.tedavisi ve kişisel yaklaşımından çok memnunum.tedavim hala devam etmekte.nihayet doğru doktoru buldum Motive edici tavirlari ve her sorunu titizlikle yaklasimi mukemmel ve sihirli ellerine teşekkur ediyorum.

O
Konum: Fzt. Mustafa Onur Seyrek Ortopedik Rehabilitasyon

geçirdiğim trafik kazasi sonrasi Kolum için Onur beyle tanıştım. Yapılabilecek çok şey olduğunu söyleyip bir bir gerçekleştiren ve kolumu geri kazandıran fizyoterapisttir kendisi. Gerek iletişimi gerek engin bilgileri ve tedavisi için çok çok teşekkürler. Şiddetle tavsiye ediyorum

Konum: Fzt. Mustafa Onur Seyrek Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Boyun ağrılarım vardı Hayat kalitemi çok düşürüyodu Onur Hocamdan aldığım terapiler sayesinde ağrılarım yüksek oranda azaldı Herkese tavsiye ederim :)

T
Konum: Fzt. Mustafa Onur Seyrek Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Onur bey ile ağrılarımın dayanılmaz olduğu zamanda karşılaştık. Daha önce pek çok yerde terapi görmeme rağmen bel ve sırt ağrılarıma çözüm bulunamıyordu. Onur bey 3 seans içinde ağrılarımı yok etti. Aynı zamanda çok Güler yüzlü biriydi, samimiydi ve oldukça donanımlıydı. Sanki parmaklarında sihir vardı, herkese tavsiye ederim

C
Konum: Fzt. Mustafa Onur Seyrek Diğer

Baş ağrısı sebebiyle bir doktor arkadaşım vesilesi ile Onur beye yönlendirildim.Ev egzersizleri ve klinik uygulamalar ile tedavimi planladı ve yönetti.Şuan için gayet iyi durumdayım kendilerine teşekkür ediyorum ve benzer şikayetleri olan kişilere tavsiye ediyorum.

Konum: Fzt. Mustafa Onur Seyrek Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

2. defa yaşadığım çapraz bağı kopması sonrasında ki tedavi sürecimde her konuda yardımcı oldu. İşinin en iyisi diyebilirim