Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
TEŞVİKİYE MAH. NİŞANTAŞI IHLAMUR YOLU SK. ERDEK NO: 61 İÇ KAPI NO: 5 ŞİŞLİ, İstanbul
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Spor Fizyoterapisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Fzt. Mustafa Onur Seyrek
İstanbul'daki sürecimde ise uluslararası alanda fonksiyonel nöroloji eğitmenliğimi tamamladım ve çeşitli ülkelerde nörologlara ve fizyoterapistlere bu alanda eğitim vermekteyim. Aynı zamanda çeşitli üniversitelerde misafir öğretim görevlisi olarak bulundum. Özel bir eğitim danışmanlık şirketinde de Türkiye'deki fizyoterapistlere ileri seviyede nörobilim temelli egzersiz ve manuel terapi eğitimleri vermekteyim.
m....t
onur bey muhtesem bir doktor bel ağrılarım nedeniyle uzun süredir sıkıntı çekiyordum.tedavisi ve kişisel yaklaşımından çok memnunum.tedavim hala devam etmekte.nihayet doğru doktoru buldum Motive edici tavirlari ve her sorunu titizlikle yaklasimi mukemmel ve sihirli ellerine teşekkur ediyorum.
on...ç
geçirdiğim trafik kazasi sonrasi Kolum için Onur beyle tanıştım. Yapılabilecek çok şey olduğunu söyleyip bir bir gerçekleştiren ve kolumu geri kazandıran fizyoterapisttir kendisi. Gerek iletişimi gerek engin bilgileri ve tedavisi için çok çok teşekkürler. Şiddetle tavsiye ediyorum
me...a
Boyun ağrılarım vardı Hayat kalitemi çok düşürüyodu Onur Hocamdan aldığım terapiler sayesinde ağrılarım yüksek oranda azaldı Herkese tavsiye ederim :)
t.....
Onur bey ile ağrılarımın dayanılmaz olduğu zamanda karşılaştık. Daha önce pek çok yerde terapi görmeme rağmen bel ve sırt ağrılarıma çözüm bulunamıyordu. Onur bey 3 seans içinde ağrılarımı yok etti. Aynı zamanda çok Güler yüzlü biriydi, samimiydi ve oldukça donanımlıydı. Sanki parmaklarında sihir vardı, herkese tavsiye ederim
c.....
Baş ağrısı sebebiyle bir doktor arkadaşım vesilesi ile Onur beye yönlendirildim.Ev egzersizleri ve klinik uygulamalar ile tedavimi planladı ve yönetti.Şuan için gayet iyi durumdayım kendilerine teşekkür ediyorum ve benzer şikayetleri olan kişilere tavsiye ediyorum.
ac...
2. defa yaşadığım çapraz bağı kopması sonrasında ki tedavi sürecimde her konuda yardımcı oldu. İşinin en iyisi diyebilirim
Mustafa Onur Seyrek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Onur Seyrek, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Mustafa Onur Seyrek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manuel Terapi, Spor Fizyoterapisi, Bel - Boyun Fıtığı, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Mustafa Onur Seyrek adresi nerede?Mustafa Onur Seyrek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- TEŞVİKİYE MAH. NİŞANTAŞI IHLAMUR YOLU SK. ERDEK NO: 61 İÇ KAPI NO: 5 ŞİŞLİ İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Onur Seyrek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Onur Seyrek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Onur Seyrek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Onur Seyrek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Onur Seyrek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Onur Seyrek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Onur Seyrek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Onur Seyrek hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mustafa Onur Seyrek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler