Mustafa Hocamız karın ağrımı çok karşılaşmadığım açıklamalar ile değerlendirip, mesleğimden sebep bir oluşan sonuç olduğuna kadar çok açık,net ve hızlı bir şekilde sonuçlandırdı.
fi...r
doktor fobimi yendim sayesinde sıcak kanlı ve samimi asla ters davranmaz ve işindede mükemmel bir doktor benim siirtte doktorumdu ordaki panik atak krizlerimde onun sayesinde geçti kendisine çok teşekkür ediyorum
ni...n
Şiddetli ağrıyla devletten namık kemal e gönderildiğim gün(kendisine değil başka bir doktora ki diğeri yanına bile sokmadı) beni yönlendirerek ve yardımcı olup iyileşmemi sağladı. Mesleki açıdan ve hastalara verdiği değer ve insanlığı açısından benim için en iyidoktor.
ib...n
tam anlamıyla mükemel bir doktor aynı zamanda kişiliğide süper beni kendine hayran bıraktı
Mustafa Oran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Oran, İç Hastalıkları.
Mustafa Oran adresi nerede?Mustafa Oran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Cad.No:14 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Oran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Oran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Oran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Oran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Oran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Oran hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Oran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Neova Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları