Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Op. Dr. Mustafa Örnek, mesleki çalışmalarına ise şu an Beylikdüzü Kolan Hastanesi'nde devam etmektedir.
u.....
Bel Fıtık Şikayetlerimden dolayı Doktorumuza başvurdum . Aklımdaki bütün soruları yönelttim aynı şekilde karşısındakine güven veren içten ve samimi şekilde bütün sorularımı cevaplayıp MR sonuçlarıma bakarak muayene oldum. Doktorumuz Mikro Cerrahi kapalı amaliyat olmam gerektiğini söyledi, Amaliyatımı başarılı şekilde oldum yaklaşık 2 ay geçti ağrılarım son buldu çevremdeki insanları da Mustafa doktorumuza tavsiye ediyorum . Herşey için çok teşekkür ederim Hocam .
mg...s
Mustafa hocanın yanına gittiğimde sancı icindeydim hocam emarim çekildi ameliyat olmam gerekiyor dedi kararımı verdi ameliyadimi oldum Allah'a şükür şimdi iyim L4L5 fidigim vardı hocam kabali amaliyat eddi sağolsun hocamdan ve ekibinden Allah razı olsun başarılarının devamin dilerim Beylikdüzü kolon hastanesi m.gumus
ni...n
Bel fıtığı ve düşük ayak şikayetleri ile ilgili ızdırap çekmekteydim. Güvenerek gittiğim Beylikdüzü Kolan Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahı Sayın Mustafa Örnek ameliyat olmam gerektiğini söyledi, hiç tereddüt etmeden ertesi gün hastaneye yatıp ameliyat oldum. Ameliyattan sonra doktorum yanıma geldi, ağrılarımın geçmiş olduğunu ve daha düzgün yürüdüğümü gördük. Bu başarılarından dolayı doktoruma, ameliyathane personeline ve tüm hastane personeline yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.
as...n
Merhaba.öncelikle belirtmek isterim ki beylik düzü kolan hastanesi .sayın çok saygı deger DR . muz Op.Dr.Mustafa Örnek hocaya minnet ve saygılarımı sunarım . Mesleğinin hakkını layıkıyla veren bir doktor annemi sedyeyle hastane ye getirdiğim de bir adım bile atamaz ken değerli doktorumuzun bir kaç saatlik operasyondan sonra annem kendine geldikten 5,6 saat sonra yürümeye hemde eskisinden daha dik ve ağrısız saglıklı bir şekilde hareket etmesini görmek bize mutluluktan şaşkına döndük . Çok değerli doktorumuza sonsuz minnet saygılar sunarız iyiki varsınız hocam sizin gibi degerli hekim meslegini layıkıyla başarıyla tamamlayan doktorumuz var ol sagol
se...l
Mustafa beyde mikrocerrahi ameliyat oldum 2 büklüm yürüyemez halde girdiğim hastahanede yürüyerek çıktım. Doktoruma mütevazi oluşundan ilgili oluşumdan ötürü çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim
çi....
Temmuz 2021 yılında başka bir doktorda geçirdiğim boyun fıtığı ameliyatı sonrası yutkunma problemi şikayetiyle kendisiyle tanışmış olduk.Hızlı ve doğru teşhisiyle,mütevaziliği ve güleryüzüyle nokta atışı yaparak görüşleri sayesinde şikayetlerimden kurtuldum.Ne zaman gitseniz aynı sabırla tüm sorularınıza yanıt alabiliyorsunuz.Teşekkürler
Ağır bel ağrısıyla gittim ve bel fıtığı patlaması sonucu ameliyat oldum.Kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor ve bu süreçte iletişimi hiç kesmedi çok ilgili ve alakalıydı.Sayesinde süreci çok hafif atlattım ve tüm ağrılarım geçti.Çok teşekkür ediyorum ve herkese öneriyorum gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor kendis.
me...k
Mustafa hocam gecen hafta fitik ameliyatima girdi hocamin sayesinde agrilarim gecti dimdik ayaktayim tesekkurlerimi sunuyorum.
n....y
Mustafa hocamız geçen hafta annemin boyun fıtık ameliyatını gerçekleştirdi. Çok fazla ağrı, kolda hisssizlik ve tutmama gibi şikayetler ile gittik. Fıtıklardan birinin patlamış olmasına rağmen hocamız diğer fıtıkların da hepsini temizledi. Başarılı operasyonu sayesinde annem şu an çok daha iyi. Kendisine ve Kolan hastanesinin ikinci kat hemşirelerine, hasta bakıcılarına çok teşekkür ederiz. Hepsi çok güleryüzlü ve ilgiliydiler.
b....ş
Annem yaklaşık bir ay önce dayanılmaz boyun ve kol ağrısı şikayetiyle gittiğimiz Mustafa hocamız gerek teşhis aşamasında gerekse ameliyat sonrasında bize güler yüzü ve bize verdiği güven ile bu süreci çok kolay bir şekilde atlattık. Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkürü borç biliyoruz.
Mustafa Örnek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Örnek, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mustafa Örnek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Preoperatif Değerlendirme.
Mustafa Örnek adresi nerede?Mustafa Örnek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Örnek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Örnek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Örnek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Örnek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Örnek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Örnek hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Mustafa Örnek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Örnek hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Örnek, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mustafa Örnek ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Avcılar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beşiktaş Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları