Yılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 Cevizlibağ Topkapı, Zeytinburnu
me...e
Sayenizde iyiyim Sayenizde hayattayım sonsuz teşekkürler
ha...i
kalp damar tıkanıklıgımı ögrenmeden önce çok doktora gittim fakat hiçbiri bana mustafa bey kadar kesin yanıt vermedi en kesin ve en dogru sonuçları mustafa beyden aldım doktorumdan çok memnunum bir o kadarda güveniyorum ayrıca hastalarıyla yakından ayrı ayrı ilgilenmeside çok güzel güvene bilecegim ve güvenle tavsiye edebilecegim ender doktorlardan biri teşekkürler mustafa bey iyiki size ratlamısım
al...n
DR MUSATAFA ÖZCAN BEYDEN ÇOK MEMNUNUZ KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ VE HASTALARINLA ÇOK ALAKALI KALPİMDE PİL VAR TEDAVİLERİ KONTROLLERİ İLAÇLARI ÇOKİYİ GELDİ BANA SAGOLSUN HERKES TAVSİYE EDİYORUN
hc...l
6 yıllık doktorum, bilgisine güvendiğim ender insanlardan, mustafa soylunun hastayız ...
Mustafa Özcan Soylu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Özcan Soylu, Kardiyoloji.
Mustafa Özcan Soylu adresi nerede?Mustafa Özcan Soylu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 Cevizlibağ Topkapı Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Özcan Soylu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Özcan Soylu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Özcan Soylu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Özcan Soylu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Özcan Soylu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Özcan Soylu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Özcan Soylu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar