Merhaba Sık sık boğaz ağrılarım için doktorumuza baş vurdum gereken tedaviyi yaptı hastalığım hakkında gereken bilgiyi verdi güler yüzlü hastaya gereken motivasyonu veriyor tavsiye ederim
a....
Harika bir doktor... Hastasını güler yüzle karşılayan samimi ve güven veren bir doktor. Burun tıkanıklığımda çok yardımcı oldu. Tüm sorularıma net ve güzel cevapları oldu, hastalarına değer veren işini severek yapan bir doktor.
gü...l
Burun tıkanıklığından müzdarip olduğum için burun spreylerine bağımlı olmuştum.Ameliyat olmama rağmen rahat nefes alamıyordum. Sürekli tıkalı bir burun ve rahatlatıcı spreyler.. Tam ümidimi kesmişken Mustafa Beyden randevu aldım. Her şeyden önce güven veren yapısı ve empati kurması ile "işte iyi bir doktor" nasıl olunur? sorusunun cevabı veriyor. Güleryüzlü ve anlayışlı bir doktor olmasının yanında tedavi sürecinde ilaç verip geçiştiren bir doktor değil tam tersi bu süreçte sizi anlayan, bilgilendiren mütevazi bir doktor. Sayesinde artık rahat nefes alıp veriyorum, sinüzit benim için sorun olmaktan çıktı.
ke...e
çok iyi bir doktor rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarıma da hep mustafa beyi söylüyorum çünkü üstüne başka doktor tanımıyorum.
to...a
bence en akıllı doctor ne ılaç kullanılmalı ve nasıl ıyıleşir gerçekten ıyı bılıryor ılk defa devlet hastanesınde bukadar duyar lı bir doktor gordum tşk
fe...i
Ben ilk defa DEVLET HASTANESİNDEki bir doktorun hastalarıyla samimi ve içten bir şekilde ilgilenmesine sizinle şahit oldum işinin ehli ,güleryüzlü ve içten bir hekim.Sizi tebrik ediyorum...
Mustafa Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Özdemir, Kulak Burun Boğaz.
Mustafa Özdemir adresi nerede?Mustafa Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Yolu.Atatürk Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mustafa Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.