Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diş Hekimi Randevusu
Diş Taşı Temizliği
Diş Çekimi
İmplant
ay...ç
Mustafa Hocam 3 tane implant tedavisi yapıyor.. Çok korktuğum implant tedavisini çok kolay geçirmemi sağlayan hocam çok deneyimli, samimi, güler yüzlü. Birlikte çalıştığı ekip arkadaşları da aynı şekilde çok deneyimli ve harikalar.
re...k
Yaklasik 3 ay önce eşimle birlikte dişlerimizi yaptırdık. Muayene sürecinden çok memnun kaldık. Dislerimizi yaptirdiktan sonra da herhangi bir sorun da yasamadık. Hocamıza teşekkür ederiz.
o....r
Mustafa hocamı bu siteden buldum. dolgu tedavisi için kendisine başvurdum. tedaviye konuşarak başlıyor diyebilirim.tecrübesiyle kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde tedavimi oldum. Kendisini bulduğuma çok memnunum. Düşünmeden gidebilirsiniz
f.....
İmplant dîş yapımı .Başlangıç aşamasından itibaren ,kaygılarım giderildi.Zor ve sabır isteyen tedavi aşamalarını dr.ilgi ve tecrübesiyle rahat bir şekilde aşıyorum .
s....e
Ben 20 lik dişim için gitmiştim kendisine, normalde discilere karşı bir fobim vardı ama kendisi sayesinde bunu aştım, 20 lik dişimi çekerken çektiğini fark etmedim bile,hala çekmedi diye ağzımı açık tutuyordum hâlbuki çoktan çekmişti. Kendisinden başka dişçiye gitmem artık
ze...n
Yirmilik diş çekimi için baya doktor araştırdım çünkü biraz tedirgindim internette Doktor Mustafa Özdemir ve kurum Riva Ağız Polikliniği hakkında güzel yorumlar vardı gerçekten güzel ilgi ve çekim süreci geçirdim teşekkür ederim
ra...e
Dişeti kaybımdan dolayı 2 dişimin sallanıyordu.. bu nedenle kaplama tedavisi için başvurdum. .diş koltuğu korkum çok fazla fakat Mustafa beyin bir abi gibi yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim.. tedavisi de kesinlikle çok profesyonel. Allah razı olsun kendisinden
Yillar once dolgularimi yapmisti. Guvenilir doktor arayisimda burdan karsima cikinca cok sevindim. 8 yasindaki oglumun dolgularinida ona yaptirmak nasib oldu. Guler yuzlu ekibiyle, hizmetleri icin tesekkurler...
Ciddi bir dis agrisi ile gittim. Bir kanal ve bir dolgu yapti hocam iki disime mudahale etti. Hocamin ellerine saglik butun sıkıntımı bir saatte giderdi tavsiyedir. Hem hos sohbeti hemde ayrintili olarak islemi yaparken anlatmasi hasta açısından harika. Teşekkürler hocam.
z....g
Dis cekimi icin gittimtemiz hijyenik bir yer mustafa bey de cok samimi her soruya bikmadan cvp veriyor aci hissetmeden disimi cekmis bile tesekkur ederim elinize saglik
Mustafa Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Özdemir, Diş Hekimi. Size Mustafa Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, İmplant, Diş Eti Estetiği, Diş Beyazlatma, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi, Diş Taşı Temizliği, Diş Çekimi.
Mustafa Özdemir adresi nerede?Mustafa Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- hançerli mahallesi 608. sokak no5/9 kat 1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Mustafa Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Özdemir, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mustafa Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri