Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
ö....ö
FMF hastasıyım. Bu zamana kadar çok romatoloji doktoru gördüm ama en güvenilir Mustafa Özmen oldu. Birçok sorum vardı. Hepsini tek tek dinledi ve açıkladı. Sayesinde FMF ile ilgili bilmediğim yeni bilgiler öğrendim. Oldukça yardımsever ve kendini geliştiren, araştırmacı doktorlardan.
ş....a
FMF hastasıyım ve 6 senedir tedavi görüyorum, 6 ayda bir düzenli kontrollerim oluyor bunun için bir sürü doktor tanıma fırsatım oldu hiçbirinden bu kadar memnun kalmadım. Hastalığımla ilgili bilmediğim detayları Mustafa Bey sayesinde öğrendim, güler yüzlü, açıklayıcı, sorularınıza içtenlikle cevap veren birisi.
ma...7
Hayatımda gördüğüm en iyi en mükemmel doktor hastalarını önemsemesi güler yüzlü oluşu ve saygısından dolayı kendisine çok tesekkur ediyorum
m....k
İLTİHAPLI ROMATİZMA HASTALIĞI TANISI OLAN MUSTAFA BEYDE ŞİFA BULUR.HASTASINI ÖNEMSER VE TEDAVİSİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAR .SÜPER BİR DOKTOR.TAVSİYE EDİYORUM.
ke...t
KENDİSİNE NE KADAR DUA ETSEM AZDIR. TAHLİL YAPMADAN 5 SORUYLA FMF TEŞHİSİ KOYDU GEN TAHLİLİ SONUCUNDA DA DOĞRU OLDUĞUNU GÖRDÜM İNANAMADIM BANA GÖRE İŞİNDE 1 NUMARA ..KENDİSİNİN 4 YILLIK HASTASIYIM VE BEN ONUN KADAR MÜKEMMEL BİLGİLİ, İLGİLİ AYRINTILARINA KADAR ANLATAN BAŞKA BİR DOKTOR GÖRMEDİM ..HERKESE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAVSİYE EDİP KENDİSİNE KEFİL OLURUM İYİ Kİ VAR...
mu...n
benimde hastalığımı bulmak için çok uğraştı sağolsun ama sonuç alamadık.şuan KENAN AKSU hocaya gitmeye başladım hastalığımı araştırıyor,MUSTAFA beyin çok iyi bir dr. olduğunu yaptığı şeylerin altına imzasını atacağını söyledi ama biyerde bi eksiklik yapıp vermesi gereken bir ilacı vermemiş olduğunu söyledi.ben kendisinden çok memnun kaldım sonuna kadar tüm tahlillerimi yaptırdı diğer devlet hastanesindeki doktorlar gibi başından savmadı bi eksikliği bile varsa kendisine yinede teşekkür ederim....
me...e
Selamlar; İyi bir doktor. iyi ilgilenme. güzel tedavi..
he...i
ben çok memmun kaldım herkeze tavsiye ederim
sa...k
bilgi ve tecrübesinin yanında hatalara gösterdiği saygı,hastayı yararının maksimum gözetimindekitedavisiyle birlikteki iletişimi ve hastayla konu hakkında bilgilendirme sonucu tedaviye karar vermesi saygınlığını birkez daha gözümüzde artırmıştır..dr.beyi gözlemlediğim kadarıyla tüm hastaları seviyor ve müteşekkir..kendi adıma karekterinden ve işine saygısından dolayı çok teşekkür ediyorum.
mu...k
ben öncelikle mustafa beye teşeür ederim benim hastalığımla ilgilendi verdiyi ilac ağrılarımı dindirdi amatedavim sürüyor be mustafa beyin hastası olrak aileme ve tanıdıklarıma tavsiye ediyorum vede mutafa beyden görüşmek için telefonunu alabiirmiyim acaba kendisine teşekür ediyorum başarılar dilerim
Mustafa Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Özmen, Romatoloji.
Mustafa Özmen adresi nerede?Mustafa Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Özmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Özmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Özmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mustafa Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.