Mezun Olduğu Yıl / Okul: 2005 / Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
Daha Önce Görev Yaptığı Kurumlar:
2005 - 2011 : Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
2011 - 2014 : Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi BURSA
2014 - 2017 : Bursa Devlet Hastanesi
Uzmanlık Tez Konusu: Kıkırdak Şekillendirmede Doku Yapıştırıcılarının Kullanımı:Deneysel Çalışma
Yayınlanan Makaleleri: 1-A new simple technigue for gradual primary closure of fasciotomy wounds,Ulus Trame Acil Cerrahi 2014 2-Histological evaluation of wound healing performance of electrospun poly/sodium alginak as wound dressing in vivo, Bio-Medical Materials and Engineering 2014 3-Central artery perforator propeller flap for nazal and medial canthal defects ,journal of Plastic Reconstructive & Aesthetic Sungary 2016 4-Is Stendardization of nerve graft Groups Neccessry for Experimental Studies? Türkiye Klinikleri Journal of Medical Sciences 2011 5-Custom subathm ospheric dressing for fingertip injuries,Techniques in Hand and Upper Extremity Sungary 2011
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Botoks
Burun Estetiği
Jinekomasti
Karın Germe
Mustafa Özyurtlu Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Lazer Liposuction
Liposakşın
Yüz Gerdirme
Yüz Germe
hü...a
Bir yıl önce Bursada, bir dizi operasyon geçirdim Mustafa beyde. Burun operasyonumda asimetrik bir görüntü oluştu ve tıkanıklık sebebiyle nefes alamıyorum. Ve dikişlerimde açılma oldu. Operasyon sonrası ters giden durumlar olduğunda ise gerekli ilgiyi göremedim.
d.....
Mustafa Bey son derece işine hakim ve deneyimli bir cerrah.14 gün önce rinoplasti ve facelift operasyonu geçirdim.Rinoplasti sonrası en ufak bir morluk bile olmadı,ağrı sızı hiç duymadım.Facelift işlemi de çok rahat geçti,ödemden dolayı yüzümde hissettiğim gerilme hissi dışında bir şey hissetmedim.Ağrı da neredeyse yok diyebilirim.Ödeme de faydası olur diye günde bir kez ağrı kesici içtim sadece.Mustafa Bey baştan sona çok ilgili ve destekleyiciydi.Sürecin bu kadar rahat geçmesi hekimimin uzmanlığı sayesinde diye düşünüyorum.Yılların tecrübesiyle göz açıp kapayana kadar oldu bitti .Ameliyattan uyandığım andan itibaren çok mutluyum.Kendisine buradan da tekrar teşekkür ediyorum.
yu...n
3 yıl önce jinekomasti ameliyatı oldum çok ilgili ve zarif biriydi ameliyat da çok iyi geçti. Teşekkür ederim tekrardan
me...
Mustafa Özyurtlu hocamı ve yaptığı güzel işleri sosyal medyada takip ediyordum. Bir ay önce çene boyun ve alt yüz estetiği, göz kapağı ve burun estetiği ile ilgili ameliyat oldum.. Söyleyebileceğim tek kelime "muhteşem" beklentilerimin çok çok üstünde bir sonuçla aynalara bakıyorum. Hiç ağrı ve sızı yaşamadan bir ayı anlattım sadece yüzümdeki şişlikler biraz devam ediyor. Karar vermeden önce çok araştırdım kime güvenirim diye. İYİKİ Mustafa Özyurtlu hocama ve sihirli ellerine güvendim çok mutluyum plastik cerrahi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.. Ayrıca naif, ilgili ve yaptığı işi severek yapan sevgili hocam Mustafa Özyurtlu 'ya çok teşekkür ediyorum.
Mustafa Beye 2019 yılında 2 defa burun ameliyatı oldum. Sonuç ikisinde de başarısız oldu. 2 yıldır nefes alma problemim devam etmektedir. Psikolojik açıdan da kötüyüm.
i̇...k
2015 yılında rinoplasti ameliyatımı yapmış muhteşem doktordur kendisi. Çok hızlı iyileştim ve görüntüden çok memnun kaldım. Ayrıca nefes almamda yaşadığım tüm sıkıntılar ortadan kalktı. İyi ki diyorum sayesinde.
e....s
2hafta önce estetik burun ameliyatı oldum.
Hayatımda gördüğüm ve görebileceğim en iyi doktor işinin ehli, samimi ve içten asla pişman olmazsınız çok memnunum.
Elinden gelenin en iyisini yapıyor daha iyisi olamazdı.
Hiçbir sorunla karşılaşmadım, süreci çok kolay bir şekilde atlattım
Sonuna kadar tavsiye ediyorum.
ad...e
Merhaba bende kendisi ile 2015 2016 olması lazım burun ameliyatı oldum çok memnunum ve bu zamana kadar önerdiğim tavsiye ettiğim insanlar oldu.İlgili alakalı olması gerektiği gibi çok teşekkür ediyorum yine burdan kendisine ve en kısa zamanda görüşmek ümidiyle HOCAM
öz...m
Kendisine Burun ameliyatı yaptırdım çok memnun kaldım ağrım sızım hiç olmadı muhteşem bir hekim herkese tavsiye ederim Dr beye Allah sağlık sıhhat versin daha da başarılı olsun inşallah
tc...u
Merhaba; bende yüzümde benim için zararsız olduğunu düşündüğüm Mustafa hocamın tek cümlesiyle (alınması gerekiyor mu gerekmiyor mu diye tartışmıyorum bile kesin alınacak!) aslında ne kadarda zararlı olduğunu anladığım bir timörü aldırdım. tamamen şans eseri gittiğim hocamın yanında çalışan (özellikle açık bayan) sekreteri siz nasıl mükemmel bir insansınız ilginiz güler yüzünüz insanları aşağılamadan aksine güler yüzlü anlatımınızla tam bir güven kaynağısınız. Allah sizden razı olsun. plastik cerrahi Doktoru arayan kişilere şiddetle tavsiye ediyorum. doktor tercihi yaparken en önemlisi güven ve kesinlikle güvenerek gideceğiniz doktor Mustafa Özyurtlu doktorumuza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Mustafa Özyurtlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Özyurtlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Mustafa Özyurtlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Botoks, Burun Estetiği, Yüz Gerdirme, Yüz Germe, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Karın Germe, Liposakşın, Lazer Liposuction, Jinekomasti.
Mustafa Özyurtlu adresi nerede?Mustafa Özyurtlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Lefkoşe Cd.Mescioğlu Plaza 4.Kat Daire:15 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Özyurtlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Özyurtlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Özyurtlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Özyurtlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Özyurtlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Özyurtlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mustafa Özyurtlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra