Mustafa beyle 1aydir aci agri cektigim disimden dolayı tanistik ve sadece benim değil eşimin cocuklarimin dislerini de ona emanet ettim gayet konforlu agrisiz bi sekilde gecti eline saglik tesekkur ederiz hocam
Mustafa Pehlivan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Pehlivan, Diş Hekimi.
Mustafa Pehlivan adresi nerede?Mustafa Pehlivan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesi No:4/A Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Pehlivan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Pehlivan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Pehlivan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Pehlivan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Pehlivan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Pehlivan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Pehlivan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri