Doç. Dr. Mustafa Reşorlu

Radyoloji

Çanakkale 1 adres

Çomu Hastanesi
Barbaros, Terzioğlu Yerleşkesi, Prof. Dr. Sevim Buluç Sk. A Blok No:2, Merkez/Çanakkale, Çanakkale Merkez, Çanakkale

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Radyoloji Randevusu

Abdominal Ultrasonografi +9 daha fazla

Anjiyografi

Boyun Ultrasonu

Doppler Ultrason

Radyoloji Randevusu

Çomu Hastanesi

Doç Dr Mustafa Reşorlu, kendi özel kurumunda hastalarına Radyoloji alanında hizmet vermektedir. Radyolojik işlemler, Ultrasonografi, , Girişimsel Radyoloji gibi alanlar ilgi alanlarıdır. Hekim aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir.

Konum: Çomu Hastanesi Meme Ultrasonu

Doktor beye göğüs ultrasonu için başvurdum. Son derece ilgiliydi. İletişimi muhteşem. Herşeyi anlatarak, açıklayarak beni çok rahatlattı. Şiddetle öneririm. Çok memnun kaldım. Takiplerim için keşke daha önce gitseydim dedim.

Konum: Çomu Hastanesi Radyoloji Randevusu

Gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor.Eviriyor çeviriyor dikkatli dikkatli bakıyor.Keyiften bile ultrason çektiresi gelir insanın o kadar iyi yani.

Konum: Çomu Hastanesi Abdominal Ultrasonografi

Mustafa Hocam güler yüzlü, bilgili, tecrübeli bir doktor. Ayrıntılı bir şekilde ultrasonumu yaptı. Sonrasında beni güzel bir şekilde bilgilendirdi. Çok memnun kaldım. Yine olsa yine hocama giderim.

Z
Konum: Çomu Hastanesi Boyun Ultrasonu

İki yaşındaki oğlum için doktor beye gittik. Oğlumun boyun damarlarının detaylı incelenmesi gerekiyordu. Çok ayrıntılı muayene etti, ve her şeyi ayrıntısıyla anlattı. Çok memnun kaldık.

Konum: Çomu Hastanesi Boyun Ultrasonu

Lenf bezi ultrasonu için gittik.Mustafa Hoca detaylı ve özenli bir görüntüleme yaptı.Muayene sonrasında aklımdaki her soruyu güler yüzle ve içtenlikle yanıtladı Mustafa Hoca. Hasta ile iletişimi çok iyi, bilgisi ve tecrübesine zaten çok güveniyoruz Tesekkür ediyorum kendisine.

Konum: Çomu Hastanesi Radyoloji Randevusu

Mustafa Bey e hem kendi tedavimin hemde oğlumun tedavi sürecinin takibi için gittik, oldukça ilgili, dikkatli ve iyi bir hekim. Ultrason sürecinde de her şeyi detayıyla inceleyip sizede ayrıntılı olarak her şeyi bir bir anlatıyor. Kesinlikle işini çok iyi yapıyor.

R
Konum: Çomu Hastanesi Diğer

Eşimin ultrasonu için hocamıza başvurduk.Hocamız güleryüzlü ve ilgiliydi.Çok memnun ve mutlu ayrıldık.

Ş
Konum: Çomu Hastanesi Diğer

Varis ultrasonu için Doktor Bey'e gittim. Doktor Bey güler yüzlü ve samimiydi. Tetkikimi yaptı. Sonucum hakkında bilgi verdi. Kendisine teşekkür ediyorum