Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Vasküler Cerrahi
Venografi
Venöz Yetmezlik Tedavisi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
1999-2004 yılları arasında Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlık eğitimini Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı.
2004 yılında uzmanlık eğitimi sonrasında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde uzman hekim olarak görevine devam etti.
Yardımcı doçent olarak 2005 yılında atandı.
Gülhane Askeri Tıp Akademisi (Haydarpaşa Eğitim Hastanesi) Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’nde 2005-2006 yılları arasında vatani görevini yaptı.
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi kliniğinde 2006 yılı aralık ayında tekrar görevine başladı.
Doçent Doktor ünvanını 2009 yılında aldı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’nde 2011 yılında göreve başladı.
Profesör Doktor ünvanını 2014 yılında aldı ve Prof. Dr. Mustafa Saçar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde 2011-2016 yılları arasında,Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde 2017-2021 yılları arasında görev yaptı.
Çalıştığı süre içerisinde Koroner bypass, kalp kapak ameliyatları, aort damarı ameliyatları, atardamar, toplardamar, lenf damarı hastalıklarının tedavilerinde başarılı operasyonlara imza attı.
Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan çok sayıda makalelerinin yanı sıra, yazılı ve sözlü poster bilgileri, kongre ödülleri bulunan Prof. Dr.Mustafa Saçar, ulusal ve uluslararası bilimsel tıp dergilerinde editörlük, bölüm editörlüğü ve hakemlik görevlerinde bulundu.
İsviçre’de (Cenevre Üniversitesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi kliniğinde doğumsal kalp hastalıkları ve kalp kapak tamir konularında tecrübe kazanmak amacıyla) geçici görevli hekim olarak yer aldı. Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği, Ulusal Vasküler Cerrahi Derneği, Fleboloji Derneği gibi çeşitli tıp derneklerin üyesidir.
İyi düzeyde İngilizce bilen Prof. Dr.Mustafa Saçar, 2021 yılı ağustos ayı itibariyle Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde hastalarına hizmet veriyor.
ga...
Doktor beyin bilgisine, ilgisine ve samimiyetine güvenebilirsiniz. Çok riski olan bir ameliyatı olmasına rağmen süreci çok güzel yönetip bizi canımıza, babamıza kavuşturdu. Babam Denizli Cerrahi Hastanesinde baypass ameliyatı oldu. Kalp atışı çok yavaş, on yıl önceki stentleri tıkalı, bir damarı %99 daralmış ve kalp krizi geçirerek hastaneye geldi. Süreç çok zorlu ve korkutucuydu fakat doktor bey ve ekibi bu süreci başarılı bir şekilde yönetti. Hastane personeli de çok ilgili ve özverili idi. Gönül rahatlığıyla kendisini tercih edebilirsiniz.
m....e
Mustafa Saçar hocama hem anjiyo hem şah damarı tıkanıklığı ameliyatı oldum sürecim çok güzel olumlu ilerledi çok memnun kaldım hocama teşekkürlerimi iletiyorum.
b....t
Aydindan geldim, doktorumuzun bizimle çok ilgilenmesi çok bilgili olması bizi çok memnun etti. Ameliyattan sonra hiç acı duymadım. Uyguladigi tedaviden çok memnun kaldım. Mustafa beye emekleri için çok teşekkür ederim. Kendisinden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim
ö....a
Ben özlem ayten Dr.mustafa saçar sayesine ameliyattan korkmama ragmen kendisinden çok memnun kaldım korkumu yenmemi sağladı varis ameliyatı oldum ve ameliyat süresi çok rahat geçti çok memnun kaldım tüm çalışanlardan emek veren herkese teşekkürler
Ben Hediye Topal Özel Denizli Cerrahi Hastanesine damar yolu tıkanıklığı için prof. Dr. Mustafa SAÇAR a ameliyat olmak için geldim. Süreç harika ilerledi Doktor bey benimle çok güzel ilgilendi. Kendisine teşekkürlerimi iletmek istiyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.
k.....
Denizli’de çoğu hastanede çoğu doktora muayene oldum fakat Dr. Mustafa saçar kadar alanında iyi bir doktor görmedim muayene için geldim anjiyo oldum sonra kalp kapakçığımdaki problemi fark etti doktor bey ameliyat gerçekleştirdi süreç çok iyi ilerledi olumlu sonuçla karşılaştık kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum
ş.....
Ben Şükrü SULU Özel Denizli Cerrahi hastanesine Dr. Mustafa saçar beye ameliyata geldim %99 kapalı olan şah damarım doktor sayesinde tamamen açıldı süreç çok güzel ilerledi doktordan çok memnun kaldık öneri üzerine geldik şiddetle sizlere de öneriyorum Mustafa beye teşekkürlerimi iletiyorum.
mu...
Doktorumuz Mustafa beye tansiyon içim gelmiştik yapılan müdahalelerde kalp damarlarının tıkalı olduğunu ve acil ameliyata aşınması gerektiğini söylediler ve ameliyata beklenmeden alındık. Doktor beyin bilgisinden, ilgi ve alakasından çok memnun kaldık çok teşekkür ediyoruz, gerçekten herkese tavsiye ediyoruz düşünmeden gelebilirsiniz.
m....b
Annemi baypas ameliyatı yaptı Mustafa hoca Allah razı olsun çok mütevazı bı insan yoğun bakımdaki elif hemşire ayrıca teşekkür ediyorum. Harika bir hastane ve doktorum harika Mustafa hocam bir numara
al...
Saygıdeğer hocam,akciğer emboli tanısıyla acil olarak size başvurduğumda 2 damarımın sol ayagimdan atan pıhtı sebebiyle tıkalı ve satürasyonumun 70-80 lerde olmasına rağmen damarlarimi en kısa zamanda açarak beni tekrar hayata bağladınız.Gerekse tedavi aşamasında ve sonrasin gerekse yogun bakim surecide herzaman takip edip ve yanimda oldunuz.Sizin gibi değerli doktorlarımızın herzaman gerekli degeri görmesi ve sayılarınızın artmasının dileğiyle.Saygilar ve sevgiler...
Mustafa Saçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Saçar, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Mustafa Saçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Randevu, Arteriografi, Periferal Vasküler Bypass, Perikardiyosentez, Venografi, Kateter Yerleştirme, Femoropopliteal Bypass, Filebografi, Skleroterapi.
Mustafa Saçar adresi nerede?Mustafa Saçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Saçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Saçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Saçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Saçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Saçar hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Saçar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Saçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Saçar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Saçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Mustafa Saçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Saçar hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Saçar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mustafa Saçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları