Eğitimi sırasında Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma,Isparta Süleymen Demirel Eğitim Araştırma, Nutrist Diyet,Florya Liv Hospital ve Üsküdar Üniversitesi Toplu Beslenme Sistemleri'nde stajlarımı gerçekleştirdim.
Aktif olarak geçirdiğim öğrencilik hayatında Medipol Üniversitesi Beslenme Kulübü ve Geleceğin Bilimi Forumu adı altında çok güzel seminer,sempozyum ve etkinliklerde gerek katılımcı gerek organizatör gerekse destekçi olarak katılımda bulundum.
Yıllardır olan merakımdan dolayı spora hayatına olan giriş- çıkışlarım ve birlikte çalıştığım dyt-antrenölerle geçen süreç zarfında sporcu beslenmesi üzerine çok güzel deneyimlerim ve gözlemlerin oldu. Kendi sağlığım, salon üyesinin sağlığı ve Vücut Geliştirme Yarışma'larına yaptığımız yarışmacı hazırlama süreçlerinde çok güzel deneyimler edindim.
Mezuniyet tezinde Popüler Diyetler konu başlığı adı altında bir çok farklı diyetleri öğrenirken halkın diyetlere olan bakış açışı, ne gibi korkuları veya ne gibi beklentilerinin olduğu anlamamızı sağlayan alan çalışmalarımız oldu.
Dews Life Fitness ve Pilates spor salonunda 2019-2020 Kasım aralığında diyetisyen olarak görev yaptım ve sporcu beslenmesi üzerine uzmanlaşma sağladım. Şu anda Dewslife/Beykoz da hizmetime devam etmekteyim. Online, Yüz yüze beslenme ve andulasyon hizmetleriyle aktif olarak çalışmaktayız...
Vejetaryen Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Diyetisyen Randevusu
Çubuklu mahallesi Vatan Caddesi, Öztürk Sk. No 33 \1, 34000 Beykoz/İstanbul, İstanbul
Online Diyet
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dews Life Fitness / Pilates Dyt. Mustafa Safa YÖNTEM
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
di...a
Bu süreçte bana nasıl beslenmem gerektiğini, tok kalarak sağlıklı bir şekilde zayıflayıp, sıkılaşmayı gösterdiniz. Ben bir şeyleri başarabildiğime inandım ve beni çoğu şeye motive etti. Hayatımda birçok olumlu yön oldu. Sizin sayenizde sıkılmadan fark etmeden kilo verdim. İyi ki tanımışım diyorum.
y.....
Diyetisyenimden memnunum.Başladığımda şekerim de yüksekti.Kendimi iyi hissediyorum.12 kilo kadar verdim, 1.5 ay oldu.Şimdi ramazan ayında devam ediyoruz. Ürünlerimiz bulamayacağımız şeyler değildi.Güzel ilerliyoruz.Her zaman bizi arayıp soruyor.Ben menülerimi atıyorum, yanlışlarımız varsa beni yönlendiriyor.Benim kilo verdiğimi farkeden herkese tavsiye ediyorum kendisini.Allah razı olsun kendisinden.
Kendisiyle 1 yıldır çalışıyoruz, çok kişiye önerdim kendisini.Çok ilgileniyor.Kilom aynı, fiziğim daha iyi şuan.54 kilo ile başladım, şuan 49 kiloyum.Spor da yaptığım için küçük antremanlar veriyor, sürekli ilgileniyor.Ramazan ayında olduğumuz için oruç diyeti verdi.Hiç acıkmıyorum, gayet memnunum. Çok canayakın, bir arkadaş gibi.İnsanın morali bozuk olunca hemen anlıyor.Çok kişiyi yönlendirmeye devam edeceğim.
Mustafa hocanın listelerinden çok memnun kaldım.Hem sağlıklı hem de hızlı kilo verdim.Egzersiz programı da hazırladı bana.21 günde 6 kilo verdim.Motivasyonu da çok iyiydi. İletişimi de çok iyiydi.Tavsiye ediyorum kendisini.Normal evde pişirebileceğimiz yiyeceklerle listeler hazırladı.Farklı farklı bulamayacağınız yiyecekler değildi.Çok saygılı, çok beyefendi biri.Bu kibar yaklaşımları hoşumuza gitti.Sorduğum sorulara çözüm odaklı cevaplar aldım.Tekrar devam edeceğiz kendisiyle.Danışmak isteyen kişiler mutlaka Mustafa hocayla çalışsınlar.
Ben çok memnunum, ikinci kez başladım.Çok çok iyi bir diyetisyen.Benim tansiyonum düştü, ilaç kullanmıyorum.Dizlerim rahatladı, çok rahat yürüyüş yapabiliyorum.27 kilo verdim 1 yılda .Doyarak verdik kilomuzu, hiç aç kalmadan gayet güzel et ve sebzemizi tükettik.Danışanlarıyla çok güzel ilgileniyor.İstediğimiz her zaman arayıp ulaşabiliyoruz.Geri dönüş mutlaka yapıyor.Şimdi online olarak görüşüyoruz.Kızım da ben de çok memnunuz, herkese tavsiye ederiz.
ş.....
Oldukça memnunum, inanılmaz ilgili bir danışman.Çok iyi dinleyen biri.Benim yemek istediklerimi bana vererek 2 haftada 3 kilo vermemi sağladı.Çok memnunum kendisinden.Çok hızlı geri dönüşler sağlıyor, kısıtlayıcı şeyler yok.Ne istesem onu yiyerek, nasıl doğru beslenmemiz gerektiğini öğretiyor.Büyük kilolar verme amacım yok. Ne yapmam gerektiğini, neyi ne zaman yiyeceğimi öğretmeye çalışıyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini.
ka...u
Vücut analizlerine ve hayat akışına göre liste hazırlaması çok hoşuma gitti. Herkes gibi standart beslenme listesi kullanmamasından dolayı büyük bir memnuniyet ile kendisi ile programlarımı hazırlıyorum. Sürekli ilgilenmesi ve detaycı olması tercih sebeplerimin en başında gelmektedir. Mükemmel bir diyetisyen diyebilirim
Mustafa Bey ile 1 aydır harika bir ilerleme kaydettik. Uzun zamandır kendi kendime deneyip yapamadığım her şeyi alternatifleriyle eğlenceli hale getirdi. Kilo vermek ızdıraptan eğlenceye dönüştü. Şimdi yeni hedefler ile yolumuza devam ediyoruz. Her şey için çok teşekkür ederim.
m....g
Mustafa beyle Bir süredir diyetime devam ediyorum kisa surede başarılı sonuç almis olmak diyetimi egzersizlerimde bana daha verim sagladi ve bu süreçtede oldukça keyifle diyetime devam ediyorum mustafa beyin guleryuzu anlayisi ilgisi muhtesem kendisine cok tesekkur ediyorum.
k.....
Sürekli evde olduğum için diyet ve antrenman yapacak motivasyonu kendimde bulamıyordum.Hocam sayesinde eski motivasyonuma kavuştum ve kaldığım yerden devam etmeye başladım.Vücudum tekrar forma girmeye başladı.
Mustafa Safa Yöntem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Safa Yöntem, Diyetisyen. Size Mustafa Safa Yöntem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Online Diyet, Andulasyon Terapi, Vejetaryen Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test).
Mustafa Safa Yöntem adresi nerede?Mustafa Safa Yöntem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çubuklu mahallesi Vatan Caddesi, Öztürk Sk. No 33 \1, 34000 Beykoz/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Safa Yöntem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Safa Yöntem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Safa Yöntem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Safa Yöntem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Safa Yöntem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Safa Yöntem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Safa Yöntem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Safa Yöntem hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Mustafa Safa Yöntem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler