Uzm. Dr. Mustafa Şahin

Bebek, Çocuk ve Genç Psikiyatristi

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Tıp eğitimimin ardından, çocuk ve ergen psikiyatrisi alanında uzmanlık eğitimi almak üzere Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalıştım. Uzmanlık tezimi Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) üzerine yazdım ve bu alanda etkili tedavi yöntemleri geliştirdim. Mecburi hizmetimi Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tamamladım.

Şu anda Aydın'da kendi özel muayenehanemde hizmet vermekteyim. Bilişsel davranışçı terapi (BDT) ve Kabul ve Adanmışlık Terapisi (ACT) gibi modern terapi yöntemlerinde eğitim aldım. Ayrıca, ebeveynlere yönelik Triple P programını uygulayarak çocuk yetiştirme becerilerini destekliyorum.

Hastalarımın bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak, özgü tedavi planları oluşturmayı hedefliyorum.Online ve yüzyüze terapi hizmeti vermekteyim.

Nakit

Randevu +56 daha fazla

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Konum: Uzm. Dr. Mustafa Şahin Muayenehanesi Diğer

Oğlum 5 yaşında DEHB tanısı kondu bir anne için çok zorlu bir süreçten geçtik acaba düzelir mi acaba halledebiliirmiyiz her gece uzun uzun düşünürken Mustafa beyle 4.seansımız oğlumla kitap okuyoruz beni dinlemeyi öğrendi beraber çiğdem çıtlatırken oturup muhabbet ediyoruz (yerinde duramayan bir çocuktu) ödevlerini yapıyoruz yani Mustafa bey'e çokkk minnettarız ederiz iyi ki bizim hayatımıza dokundu Allah razı olsun

Doktorumuza çocuk psikoloğu bir arkadaşımın önerisi ile ulaştım. Daha önce de sosyal medya üzerinden takip ediyordum. İkiz kızlarımın öğretmenlerinin de yönlendirmesi ile babaları ile ayrı olmamız nedeniyle yaşadıkları sorunlar, okula ve sosyal becerilerine yansıyan tepkisel ve dürtüsel davranışları nedeniyle başvurduk ve oyun terapisi ile sürece başladık, devam ediyoruz. Süreci yakından takip ediyorlar ve en küçük ayrıntıyı bile değerlendiriyor olmaları çok değerli, çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Mustafa Hocam'ız son derece ilgililer.

T
Randevu doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Mustafa Şahin Muayenehanesi Randevu

Çocuğumuzun ergenlik dönemi problemleri nedeni ile tavsiye üzerine Doktor Bey ile tanıştık. Uygun gördüğü tedavi ve terapi seansları sayesinde problemlerimiz neredeyse bitti. Sancılı dönemin bitmesiyle artık terapi aralığımız da uzadı. Herhangi bir sorun olduğunda ulaştığımızda çok kısa sürede geri dönüş sağlıyor. Bize de yaptığı rehberlik sonucunda ebeveyn olarak çocuğumuzla sağlıklı ilişki kurmayı öğrendik. Gerçekten psikiyatrist olarak mesleğinin hakkını veren, prensipli, işini seven, empati kuran ve insana değer veren bir hekim. Şöyle ki çocuğumuz psikiyatrist olmayı bile düşünüyor, doktorunu rol model alarak Danışanları olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz kendisi ile tanışarak. Kesinlikle dalında uzman çocuk ve ergen psikiyatrisi arayışındaysanız içtenlikle tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikolojisi

LGS sürecinde gösterdiğiniz destek ve yönlendirmeler sayesinde, oğlumun başarıya ulaşmasını sağladınız. İlginize ve emeğinize sağlık.

Telefon numarası doğrulandı

İlk olarak oğlumun kullandığı ilaç vardı onu yazdırmak ve görüşünü almak için gittik.Bize ek olarak ısrarla bir ilaç daha verdi takıntılı davranışlarını düzelteceğini söyledi.İnandık 1 ay kullandık gözle görülür bir değişme olmadı.1 ay sonra tekrar gittik 4-8 ay kullanılacağını söyledi.Sabırla 2 ay kullandık sorunlarımız arttı aile ilişkimiz bozuldu. Bu arada doktorlarladan iki ilacın verilmesinin uygun olmadığını önceki ilacı verdiğini desteklemek için kullandığı öğrendik.Zar zor 3.randevuyu aldık 1 saat kapısında bekledik bütün hastaları bitti bizden başka hastası yokken bizi almadan çay sigara molasına çıktı. Artık bizde peşini bıraktık. Başka psikiyatriye gittik çocuğun ilaçlık bulgusu olmadığını verilen ilaçların agresifliğini, duygusallığını ve hiperaktivitesini tetiklediğini bırakılması gerektiğini, bir aya vücuttan atacağını söyledi. Nitekim öyle de oldu ama olan bir okul dönemimize oldu. Öğretmenide aynı görüşteydi.Israrcı yaklaşımı ve tedavi bakımından hiç memnun kalmadık.

Uzm. Dr. Mustafa Şahin

Merhabalar öncelikle, bu şekilde geri dönüş alabiliyor olmak beni bir miktar üzse de diğer taraftan memnun da oldum. Son 1 ay içerisinde kliniğimize kayıt yaptırıp kaydını sildirerek ayrılan tek kişi olduğu için bilgilerinize ulaşmam zor olmadı. Öncelikle ben devlet hastanesinde devletin bana vermiş olduğu 10 dakika süre içerisinde hastalarımı değerlendirmeye çalışıyorum. Buna rağmen randevu bulamayıp size yardımcı olmamı istemişsiniz ve randevulu hasta yoğunluğumu atlattıktan sonra mola vermemle ilgili bir yorumda bulunmuşsunuz. Bu kısmı özellikle vurgulamak istiyorum. 10 dakika aralıklarla hastalarım olmasına rağmen size yardımcı olabilmek için size hasta arasında bakabileceğimi söylemişim (randevunuz olmamasına rağmen) ve siz benim mola vermemi çok bulmuşsunuz. Bu konuda ne kadar hakkaniyetlisiniz kendinize sormalısınız. Bu yorumu okuyan diğer insanların da anlayacağını düşünüyorum. Ek olarak sistemden tedavi sürecinizi de inceledim. Tabi ki bütün tedavileri başarı ile sonuçlandırmayı bizler de isteriz ancak bu durum maalesef mümkün değil. Yine de hatalı bir uygulama yapıldığını öne sürmüşsünüz ancak sistemdeki takiplerinizde durumunuzun iyiye gittiğine dair notlarım da bulunmakta. Tıp eğitimi almamış bir insanı referans göstermenize de ayrıca üzülüyorum. Zira öğretmenlerimiz tanı koymak için değil eğitim ve öğrenim süreçlerinde çocuklarımıza yardımcı olmak için eğitim almış ve mesleklerini icra eden insanlar. Bu konuda görüş belirtmesi hem kendisi için hem de sizler için talihsizlik olmuş, üzgünüm. Farklı bir hekim arkadaşımın size yardımcı olabilmesine ve çocuğunuzdaki problemlerin düzelmesine sevindim. Güle güle ve sağlıklı bir şekilde büyütmeniz dileğiyle.

Konum: Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Randevu

Mustafa Bey zorlu sürecimizde üç oğlumla ilgili de yaşadığımız her olumsuzlugun önüne gecebilmemiz adına en iyi şekilde yönlendirdi. Çocuklarımla görüşme süreci devam ediyor. Sayesinde daha iyi olacaklarına eminim. Görüşleri ve tavsiyeleri çok kiymetli bizim için. Çocuğunuzla ilgili yaşadığınız bir durum varsa mutlaka kendisine danismanizi naçizane tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

En son bir ay önce randevuya gittim, çok iyi yaklaşımıyla çocuğu da çok iyi şekilde tedavi etti. Tedavimiz sonlandı ve çok memnun kaldık. Kendisini referans aldık, okulumuzdaki öğretmenimiz referans oldu. Çocukla olan iletişimi muhteşemdi, çok güzel anlaştılar ve gayet iyi sonuç aldık.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Mustafa Bey'den çok memnunum. İkizlerimde dikkat eksikliği vardı ve onun sayesinde ciddi bir rahatlama gördük. İkinci kez gittiğimizde tedavimize devam ettik. Onun gibi hekimlerin hastanelere gelmeleri çok iyi olur, daha önce bu konuda deneyimimiz oldu ama memnun kalmadığımız için değişiklik yapmak istedik. İyi ki değişiklik yapmışız, tedavisini gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.

Telefon numarası doğrulandı

Oğlum için görüşüyoruz kendisiyle, kaygı ve stres, duygularla başa çıkmayı öğrenme üzerine çalışıyorlar. Oğlumda ben de pozitif yaklaşımından dolayı
çok mutlu olduk. Tavsiye ederim.