Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş
t.....
Ben Tülin Tusu, Doktor Mustafa bey 25 Şubat 2020'de iki dizime de diz protezi ameliyatı yaptı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, ameliyatımı olduktan sonra bir aydan kısa bir süre içerisinde tüm işlerimi kendim yapmaya başladım. Kendisi çok önemli ve değerli bir doktordur. Mustafa beye çok teşekkür ediyorum. Ameliyattan sonra hiçbir şikayetim olmadı, ağrım yoktu. Uygulamış olduğu ameliyat ve tedaviden çok memnun kaldım.
Doktor Mustafa Şengün hocaya çok teşekkür ederiz. Annemin diz protezi ameliyatını yaptı. Kendisi çok ilgili, alakalı ve kıymetli bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrası yaklaşımı çok iyiydi. Ameliyat akşamı annemi ayağa kaldırıp yürüttü. Süreç çok güzel ilerliyor. Verdiği egzersizleri aksatmadan yapıyoruz. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.
ar...z
Mustafa bey, Gerek ameliyet öncesi ve sonrası göstermiş olduğunuz ilgi ve uyguladığınız tedavi için teşekkürler. Tedaviler özellikle ameliyat sonrası uygulanması gereken egzersizler son derece olumlu sonuçlar verdi.Başarılarının devamını dilerim...
Mustafa Şengün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Şengün, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Şengün adresi nerede?Mustafa Şengün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya Beşiktaş
- Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Şengün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Şengün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Şengün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Şengün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Şengün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Şengün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Şengün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Şengün hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Şengün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları