Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E5 Yan Yol Caddesi, Ataköy Towers B Blok, Kat: 8 No: 112, İstanbul
4 Boyutlu Ultrason
Abdominal Ultrasonografi
Amniosentez
MBY Klinik
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Bilateral Ooferektomi
Kegel Egzersizleri
Kolposkopi
Kürtaj
MBY Klinik
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopi
MBY Klinik
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
MBY Klinik
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İnfertilite Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
MBY Klinik
2002 yılında İstanbul Atatürk Fen Lisesi’ni, 2010 yılındaysa Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümünü başarıyla tamamladı. 2015 yılında, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlığını tamamlayan Dr. Mustafa Serdar Yaşartekin, İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi ve Afyon Devlet Hastanesi’nde zorunlu görevini tamamlamak üzere hastalarıyla buluştu.
Bu hastanelerde görev aldığı sürede, birçok laporoskopi (kapalı), laparotomi (açık), urejinekoloji ve genital estetik ameliyatları gerçekleştirdi. 2019-2021 yılları arasında, Koç Üniversitesi Hastanesi’nde görev aldı.
Bu sırada bir yandan da, ürejinekolojik operasyonlar, kanser ameliyatları, histeroskopi, laporoskopi gibi konularda çalışmalarına devam etti. 2021 yılında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan eşi Dr. Betül Yaşartekin ile birlikte “MBY Kliniğ’i kurdu ve anne adaylarını kliniğinde ağırlamaya devam ediyor. Aynı zamanda, Amerikan Hastanesi’nde, özel vakalar için çeşitli çalışmalar yapıyor. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
m....k
Hpv hastası olarak araştırmalarım sonucu Mustafa Bey’e denk gelmem bu süreçi daha iyi atlamama sebep oluyor gerek güler yüzü gerek anlayış ve empati duygusu ile verdiği tavsiyeler açıklamalar ile bu süreci en iyi şekilde atlatmam için desteğiyle hastasının yanında olması çok umut verici…
b....g
Mustafa bey ile kuzenim sayesinde tanıştım. Hamilelik sürecimde iletişim konusunda bir kez bile ulaşamamazlık yaşamadım. Ne zaman yazsam ne zaman arasam hemen cevap aldım ve rahatlatıcı tatmin edici cevaplardı. Harika bir hamilelik süreci geçirdim ve çok rahat bir doğum gerçekleştirdik. Herkese tavsiye ediyorum :) İyi ki varsınız.
t...
Doktoruma sosyal medya sayfasından ulaştım. HPV pozitif ve kolposkopi işlemleri yapıldı. Harika bir insan. Çok detaylı anlatıyor ve çok pozitif enerjisi var. Profesyonel biri ve gerçekten tedavi çok iyi gidiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
c...
Doktora arkadaşımın tavsiyesi üzerine önce kist tedavisi için gittim ve ardından hamilelik ve doğum sürecimde de devam ettim. Memnun kaldım, çevreme tavsiye ediyorum ve edeceğim de.
o....k
Bir erkek hasta olarak Mustafa bey’e anal siğil şikayetiyle danıştım ve tedirgindim ancak hem süreci açıklama şekli, hem tedaviyi gerçekleştirirken hastaya yaklaşımı ve sakinleştirme çabası çok güzeldi.
Mustafa Hocamdan çok memnunum. Kendisinin hizmetlerinden, her şeyinden çok memnun kaldım. Mustafa Hoca tam bir beyefendi, sıcakkanlı, güler yüzlü, iyi bir doktor. Rahim daraltma ameliyatımı gerçekleştirdi. Geçirdiğim sürecimden çok memnun kaldım.
n....n
İstanbul'dan taşındığımız için doktor beyle başladığımız gebelik takibine Bursa'dan gelip giderek devam edemeyeceğimizi düşünmüştük ama birkaç doktorla görüşüp kimsenin onun gibi olmadığını görünce artık Bursa'dan gidip geliyoruz. :) İnanılmaz ilgili ve bilgili, sizi her konuda sıkılmadan bilgilendiren bir doktordur Mustafa Bey. Söylediği herşeye gözüm kapalı güvenirim ki bu bence hamilelik gibi hassas bir süreçte insana duygusal ve psikolojik anlamda da rahatlık veriyor. Bebeğimizin takibini onunla yapabildiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
jb...r
Mustafa Bey'le daha önceki doktorumun yurt dışına gitmesi sebebiyle tanıştık. Ilk muayene gününden, doğum sonrasına kadar , profesyonel ve detaylı bilgileri, açıklayıcı olması sayesinde çok güven veren bir süreç geçirdik. Her zaman ulaşılabilir ve güleryüzlü olması ve sakinleştirici konusmalarıyla doğum öncesi muayenelerin yanısıra , dogum süreci de çok rahat oldu bizler için. Doğum sonrasında da ilgisi ve alakası devam etti. Her şey için teşekkür ederiz, herkese tavsiye ediyoruz.
Mustafa hoca ile rahimde perde varlığı söylendiğinden sonra kanamam olması ile doktor arkadaşımın önerisi ile tanıştık.Bu sürede çoktan iki hastane gezmiştik bile.stresli
pimpirik bir yapıya sahibim,mustafa hocaya gittiğim ilk andan itibaren başka bi yere gitmeyeceğim dedim ve her randevumuzdan aynı kanıyla ayrıldımhiç arayışa girmedim.Kendimçocuk doktoruyum ve hasta için en önemli şey kanımca doktoruyla güven ilişkisi kurulması.hocanın panik yönetimi çok iyi,her konuda güven veriyor,stresi alıyor,kafada soru işareti bırakmıyor,her muayene son derece ayrıntılı.her zmn ulaşılır.sayesinde çok güzel sakin bi gebelik geçirdim.tabi hekimliği bilgisi de çok iyi,sezaryen doğum gerçekleştirdim hiç soru işaretsiz gözüm kapalı güvendm kendisine ve söylediği gibi rahimde perde de yokmuş.sevgili eşi de aynı klinikte çocuk doktoru ve postop kontrolumzde hemen bebişin de kontrolu oldu,bnmle de ilgilendi.ikiside saolsun varolsunlar,bir klinik daha ne kadar iyi olabilir,anne bebek için ideal bir yer.
Doktoruma arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım , hamile olduğumu öğrenince hemen başvurdum doğum takibimi yaptı ve aşırı memnun kaldım bu zamana kadar herşeyi bu kadar detaylı anlatan ve ilgilenen bir doktorla karşılaşmamıştım , kesinlikle herkese tavsiye ediyorum, benim tavsiyelerimle giden herkes de çok memnun kaldı.
Mustafa Serdar Yaşartekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Serdar Yaşartekin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mustafa Serdar Yaşartekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğal Doğum, Doğum Kontrol, Gebe Takibi, Genital Estetik, Histerektomi, Histerosalpingografi (HSG), Histeroskopik Cerrahi, Histeroskopik Myom Çıkarılması.
Mustafa Serdar Yaşartekin adresi nerede?Mustafa Serdar Yaşartekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E5 Yan Yol Caddesi, Ataköy Towers B Blok, Kat: 8 No: 112 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Serdar Yaşartekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Serdar Yaşartekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Serdar Yaşartekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Serdar Yaşartekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Serdar Yaşartekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Serdar Yaşartekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Serdar Yaşartekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Mustafa Serdar Yaşartekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları