MBY Klinik
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E5 Yan Yol Caddesi, Ataköy Towers B Blok, Kat: 8 No: 112, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

4 Boyutlu Ultrason +60 daha fazla

Abdominal Ultrasonografi

Amniosentez

Ağrısız Rahim Filmi (HSG)

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E5 Yan Yol Caddesi, Ataköy Towers B Blok, Kat: 8 No: 112, İstanbul

MBY Klinik

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mustafa Serdar Yaşartekin, 1984 yılında doğdu.

2002 yılında İstanbul Atatürk Fen Lisesi’ni, 2010 yılındaysa Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümünü başarıyla tamamladı. 2015 yılında, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlığını tamamlayan Dr. Mustafa Serdar Yaşartekin, İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi ve Afyon Devlet Hastanesi’nde zorunlu görevini tamamlamak üzere hastalarıyla buluştu.

Bu hastanelerde görev aldığı sürede, birçok laporoskopi (kapalı), laparotomi (açık), urejinekoloji ve genital estetik ameliyatları gerçekleştirdi. 2019-2021 yılları arasında, Koç Üniversitesi Hastanesi’nde görev aldı.

Bu sırada bir yandan da, ürejinekolojik operasyonlar, kanser ameliyatları, histeroskopi, laporoskopi gibi konularda çalışmalarına devam etti. 2021 yılında, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan eşi Dr. Betül Yaşartekin ile birlikte “MBY Kliniğ’i kurdu ve anne adaylarını kliniğinde ağırlamaya devam ediyor. Aynı zamanda, Amerikan Hastanesi’nde, özel vakalar için çeşitli çalışmalar yapıyor. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Makaleler

Konum: MBY Klinik Kadın Genital Kanser Taramaları

Hpv hastası olarak araştırmalarım sonucu Mustafa Bey’e denk gelmem bu süreçi daha iyi atlamama sebep oluyor gerek güler yüzü gerek anlayış ve empati duygusu ile verdiği tavsiyeler açıklamalar ile bu süreci en iyi şekilde atlatmam için desteğiyle hastasının yanında olması çok umut verici…

Konum: MBY Klinik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Mustafa bey ile kuzenim sayesinde tanıştım. Hamilelik sürecimde iletişim konusunda bir kez bile ulaşamamazlık yaşamadım. Ne zaman yazsam ne zaman arasam hemen cevap aldım ve rahatlatıcı tatmin edici cevaplardı. Harika bir hamilelik süreci geçirdim ve çok rahat bir doğum gerçekleştirdik. Herkese tavsiye ediyorum :) İyi ki varsınız.

T

Doktoruma sosyal medya sayfasından ulaştım. HPV pozitif ve kolposkopi işlemleri yapıldı. Harika bir insan. Çok detaylı anlatıyor ve çok pozitif enerjisi var. Profesyonel biri ve gerçekten tedavi çok iyi gidiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

C

Doktora arkadaşımın tavsiyesi üzerine önce kist tedavisi için gittim ve ardından hamilelik ve doğum sürecimde de devam ettim. Memnun kaldım, çevreme tavsiye ediyorum ve edeceğim de.

O
Konum: MBY Klinik Genital Estetik

Bir erkek hasta olarak Mustafa bey’e anal siğil şikayetiyle danıştım ve tedirgindim ancak hem süreci açıklama şekli, hem tedaviyi gerçekleştirirken hastaya yaklaşımı ve sakinleştirme çabası çok güzeldi.

Mustafa Hocamdan çok memnunum. Kendisinin hizmetlerinden, her şeyinden çok memnun kaldım. Mustafa Hoca tam bir beyefendi, sıcakkanlı, güler yüzlü, iyi bir doktor. Rahim daraltma ameliyatımı gerçekleştirdi. Geçirdiğim sürecimden çok memnun kaldım.

Konum: MBY Klinik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İstanbul'dan taşındığımız için doktor beyle başladığımız gebelik takibine Bursa'dan gelip giderek devam edemeyeceğimizi düşünmüştük ama birkaç doktorla görüşüp kimsenin onun gibi olmadığını görünce artık Bursa'dan gidip geliyoruz. :) İnanılmaz ilgili ve bilgili, sizi her konuda sıkılmadan bilgilendiren bir doktordur Mustafa Bey. Söylediği herşeye gözüm kapalı güvenirim ki bu bence hamilelik gibi hassas bir süreçte insana duygusal ve psikolojik anlamda da rahatlık veriyor. Bebeğimizin takibini onunla yapabildiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

J
Konum: MBY Klinik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Mustafa Bey'le daha önceki doktorumun yurt dışına gitmesi sebebiyle tanıştık. Ilk muayene gününden, doğum sonrasına kadar , profesyonel ve detaylı bilgileri, açıklayıcı olması sayesinde çok güven veren bir süreç geçirdik. Her zaman ulaşılabilir ve güleryüzlü olması ve sakinleştirici konusmalarıyla doğum öncesi muayenelerin yanısıra , dogum süreci de çok rahat oldu bizler için. Doğum sonrasında da ilgisi ve alakası devam etti. Her şey için teşekkür ederiz, herkese tavsiye ediyoruz.

Konum: MBY Klinik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Mustafa hoca ile rahimde perde varlığı söylendiğinden sonra kanamam olması ile doktor arkadaşımın önerisi ile tanıştık.Bu sürede çoktan iki hastane gezmiştik bile.stresli
pimpirik bir yapıya sahibim,mustafa hocaya gittiğim ilk andan itibaren başka bi yere gitmeyeceğim dedim ve her randevumuzdan aynı kanıyla ayrıldımhiç arayışa girmedim.Kendimçocuk doktoruyum ve hasta için en önemli şey kanımca doktoruyla güven ilişkisi kurulması.hocanın panik yönetimi çok iyi,her konuda güven veriyor,stresi alıyor,kafada soru işareti bırakmıyor,her muayene son derece ayrıntılı.her zmn ulaşılır.sayesinde çok güzel sakin bi gebelik geçirdim.tabi hekimliği bilgisi de çok iyi,sezaryen doğum gerçekleştirdim hiç soru işaretsiz gözüm kapalı güvendm kendisine ve söylediği gibi rahimde perde de yokmuş.sevgili eşi de aynı klinikte çocuk doktoru ve postop kontrolumzde hemen bebişin de kontrolu oldu,bnmle de ilgilendi.ikiside saolsun varolsunlar,bir klinik daha ne kadar iyi olabilir,anne bebek için ideal bir yer.

Doktoruma arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım , hamile olduğumu öğrenince hemen başvurdum doğum takibimi yaptı ve aşırı memnun kaldım bu zamana kadar herşeyi bu kadar detaylı anlatan ve ilgilenen bir doktorla karşılaşmamıştım , kesinlikle herkese tavsiye ediyorum, benim tavsiyelerimle giden herkes de çok memnun kaldı.