- Diş ve Diş eti hastalıkları
Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Mustafa ŞİMŞEKYILMAZ Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Periodontoloji
Periodontoloji Cerrahi
Tam Diş Protezi
Mustafa ŞİMŞEKYILMAZ Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplantoloji
Yenişehir, Mersin
Ç
ç...
Arkadaşımın tavsiyesi Mustafa Bey'e ile irtibat kurdum.
Diş rahatsızlığı implant tedavisi için başvurdum. Başarılı bir doktor dişçi koltuğundan hiç korkulmayan tedavi ederken sakinliği ile huzur veren bir hekim olduğunu düşünüyorum.
Sakinliği ve anlayışı hastayı ayrıca memnun ediyor.
Herkese ederim ve ediyorum.• • •
Mustafa Bey'den memnun kaldım. Eşim ve devamlı aynı yere gidiyoruz. Kendisinin yaklaşımı çok güzel. Dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım. Diş eti ile alakalı tedavim için ilerleyen zamanlarda gideceğim. Yapılan tedavilerimden memnunum.
Mustafa Bey'e bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine ulaştım işinde uzman, ilgili bir doktor çürük şikayetiyle gitmiştim yaptığı işten çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Daha önceki muayenede memnun kalmıştım. O yüzden yeniden tercih ettim. 20'lik dişimde ağrı oluyordu. Gayet güzel tedavi etti, ne yapılması gerektiğini hakkında bilgi verdi ve çekilmesine karar verdik. Doktorumuz sakin bir şekilde tüm detayları anlatıyor, yaptığı her işlem hakkında bizi bilgilendiriyor, nazik bir insan. Kesinlikle çevreme öneriyorum.
İş arkadaşım tanıştırdı. Dolgu, diş temizleme, çürük tedavisi için başvurdum. Tedavi sürecinde gerçekten çok ilgili ve alakalı arayıp soruyor nasıl oldunuz diyor. Dünyanın en beyefendi doktoru diyebilirim ve çok iyi niyetli ayrıca işini çok iyi yapıyor beni hiç üzmedi. Aile ,Arkadaş ve akrabalarıma şiddetle tavsiye ettim etmeye de devam edeceğim
Diş dolgusu için başvurdum. Tedavi süreci çok kolay geçti, hiçbir şekilde ağrı hissetmedim. Tedavi süreci hızlı ve ağrısız gerçekleşti, bu yüzden çok iyiydi. Doktorum Mustafa Bey çok güleryüzlü bir doktor. Aklıma takılan her soruyu yanıtladı. Hem tedavi süresince hem de tedavi sonrasında her şekilde kendisiyle iletişim kurabildim, ulaşabildim. Doktor Mustafa Bey'i çevremdeki herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Ve önerdiğim kişilerden gidenler oldu.
a...
Doktoruma tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Diş dolgu, kaplama tedavisi yapıldı ve tedavi sürecim çok iyi sorunsuz gerçekleşti. Doktorum tarafından tedavi durumu hakkında net anlaşılır bir şekilde cevap verilip ,uygun olacak tedavim güzel bir şekilde yapıldı. Doktorumu çevreme mutlaka tavsiye ederim.
s...
Bir yakınımın tavsiyesi ile ulaştım Mustafa Hoca'ya. Diş aralarında oluşan çürükler sebebiyle başvurdum. Çok profesyonel bir şekilde bir seansta sıkıntımı çözdü. Klinik tertemiz , hekim profesyonel ve işine odaklı. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir hekim...
n...
Mustafa Bey'i eşimden dolayı tanıdım. Eşim de diş ile işlemlerinden çok memnun kalınca ben de ön dişlerimin dolgusunu yaptırdım. Eskisinden güzel oldu diyebilirim. Ön dişlerim kırıldı. Mustafa Bey yaptı. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Çok şükür çok memnunum.
al...r
20lik dişimi çektirdim şişlik ağrı bakımından hiç zorluk yaşamadım (diş yan çıkıyor olmasına rağmen) boşuna korkmuşum dedim. M Dental Polikiliğine, Dr. Mustafa Şimşekyılmaz’a ve tüm ekibe ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
• Mustafa ŞİMŞEKYILMAZ Muayenehanesi • 20'lik Diş Çekimi •
Mustafa Şimşekyılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Şimşekyılmaz, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Mustafa Şimşekyılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Periodontoloji Randevusu, Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Diş Estetiği, Diş Eti Ameliyatı, Diş Eti Estetiği.
Mustafa Şimşekyılmaz adresi nerede?Mustafa Şimşekyılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Şimşekyılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Şimşekyılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Şimşekyılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Şimşekyılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Şimşekyılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Şimşekyılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Şimşekyılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Şimşekyılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Mustafa Şimşekyılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.