fa...n
Ben sağlık çalışanıyım ve her zaman ''Hastalık yoktur, hasta vardır.'' görüşünü savunuruz. Bu yüzden hastaya yaklaşım, sözlü anlatım, temas ve özellikle güleryüz çok önemlidir. Mustafa bey, her haliyle örnek davranışlar sergileyen pozitif bir doktor. Kendisiyle çok değer verdiğimiz sayın Dr Özlem ÖZDEMİR in yönlendirmesiyle tanışma imkanı bulduk. Babam kanser hastası, Mustafa bey ve Özlem hanımın ilgi ve alakaları, gösterdikleri tevazu ve güleryüzleri sayesinde hayat kalitemiz arttı. Mesleklerini en güzel şekilde icra eden, bunu zorunluluk değil sosyal bir görev olarak benimseyip güleryüzleriyle içimizi ısıtan bize güç veren doktorlarımıza sonsuz teşekkürler..
öz....
Kalp ve Damar konusunda problemi olan hastalara ısrarla Dr. Mustafa Sinan Kut'u öneriyorum. Yaklaşım bİçimi, hastaya zaman ayırıp doyurucu bilgi vermesi, hastalık konusunda detaylı bilgilendirme ile uygulanacak tedaviler konusunda aydınlatıcı davranması oyle rahatlatıcı ki! Mustafa Sinan Kut Hocama siteniz aracılığı ile bir kez daha teşekkürlerimi ve saygılarımı iletmek istiyorum...
Mustafa Sinan Kut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Sinan Kut, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Mustafa Sinan Kut adresi nerede?Mustafa Sinan Kut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahip Molla Cad.No:1 Beykoz İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Sinan Kut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Sinan Kut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Sinan Kut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Sinan Kut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Sinan Kut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Sinan Kut hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Sinan Kut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Derin Ven Trombozu (DVT)
İstanbul Kronik Venöz Yetmezliği
İstanbul Kalp Kapağı Problemleri
İstanbul Aort Genişlemesi (Anevrizması)
İstanbul Periferik Damar Hastalığı
İstanbul Koroner Arter Hastalığı
İstanbul Kılcal Damar Çatlaması
İstanbul Aort Kapağı Hastalıkları
İstanbul Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları