Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Kemik Grefti
İmplant
İmplant Üstü Protezler
Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Dikişsiz cerrahiyle implant yaptırdım.. çok korkuyordum ama herşey çok güzel geçti. Korktuğuma değecek birşey değilmiş..
m...
Doktor Bey'e hem tanıdık hem de sosyal medyadan yorumlardan buldum.
Diş eti ve dişlerimdeki kanamadan dolayı başvurdum. Cerrahi müdahale ve implant uygulandı.
Doktor Bey benimle 7 aylık tedavi sürecinde bir kardeş gibi çok titizlik ve özenle her şeyle ilgilendi.
Herkese tavsiye ederim, gerekirse kendim götürürüm.
Doktor Bey bana 50 yaşından sonra tekrar gülmeyi ve elma yemeyi unuttuğum günleri geri verdi.
O harika bir doktor ve arkadaş benim için...
c....a
Doktor beye implant tedavimi yaptırdım. Detaylı bir şekilde tüm süreci anlattı bu sebeple de içim rahat bir şekilde güvenerek tedavi oldum.
m....)
Annemin implant tedavisi için tavsiye üzerine gittik Taha Bey'e. Çok güler yüzlü ve alanında bilgili bir doktor. Hastasına güven veriyor. Daha önce farklı doktorlarla da görüşmüştük ama Taha Bey'in bize yaklaşımı ve detaylı bilgilendirmesi bize güven sağladı. 3 tane implant yapıldı. Tedavi süreci tahminimizden çok daha kolay ve sorunsuz geçti. İhtiyaç duyduğumuzda ulaşım sağlayabildik.
Mustafa Taha Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Taha Yaşar, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Mustafa Taha Yaşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Cerrahi İmplant, Dental İmplant Cerrahisi, İmplant, İmplant Üstü Protezler, Apikal Rezeksiyon, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu.
Mustafa Taha Yaşar adresi nerede?Mustafa Taha Yaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Yesevi Mahallesi Piknik Caddesi No:48/D-A Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Taha Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Taha Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Taha Yaşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Taha Yaşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Taha Yaşar hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Taha Yaşar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Taha Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Taha Yaşar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Taha Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Taha Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Taha Yaşar hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Taha Yaşar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları