1996 yılında Antalya’da doğan Mustafa Tarık BÜYÜK, ilkokulu Antalya’da,, liseyi ise Antalya Çağlayan Anadolu Lisesi’nde okudu. 2019 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden derece ile mezun olarak ‘psikolog’ ünvanını aldı. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi –Cerrahpaşa Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitimini ve pedagojik formasyon eğitimi kapsamında Yeni Levent Anadolu Lisesi’nde psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak zorunlu stajını başarı ile tamamlamıştır.
2014-2018 yılları arasında sırasıyla İstanbul Bakırköy Adalet Sarayı, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi , İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde stajyer psikolog olarak görev yapmıştır ayrıca bir çok vakıfta gönüllü stajyer psikolog olarak çalışmıştır. Profosyonel çalışma yetkinliğinde İngilizce ve başlangıç düzeyinde Almanca bilmektedir.
Psikolojinin birçok alanında sunumları ,uluslararası dergilerde yayımlanan yazıları olmasına rağmen daha çok , Anksiyete (Sıkıntı-Bunaltı) Bozuklukları, Depresif Bozukluklar, Şizofreni ve Diğer Psikotik Bozukluklar,,Bipolar Bozukluk, Bireysel Psikoterapi, ve Alkol-Madde Bağımlılığı konularıyla ilgilenmektedir Aynı zamanda TPD(Türkiye Psikologlar derneği) aktif üyesidir. Halen yüksek lisans ve bağımsız akademik çalışmalarını sürdürmektedir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
Boşanma Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
e...
Mustafa Bey'e sosyal medyadan ulaştım. Kaygı bozukluğu sebebiyle ulaştım. Kendisi bana çok faydalı geldi. Kibar bir uzman. Tavsiye ediyorum.
e...
Mustafa Bey'in seanslardaki iletişim şekli ve faydalı açıklamaları bana çok yardımcı oldu kendimi çok iyi hissettim seanslara devam ediyoruz, memnun kaldım teşekkür ederim
6 yıldır okb(takıntı) hastasıyım tesadüfen Tarık hocamı internetden buldum iyiki bulmuşum yaklaşık 3. Seans sonunfa takıntılarım aklıma gelen kötü olumsuz düşünceler tamamen bitti. Mustafa Tarık Bey gerçekten çok iyi bir psikolog ve işinde çok iyi birisi.
c....a
Eşimle boşanma aşamasına gelmişti O, sonra tavsiye üzerine Tarık hocamı bulduk kendisi sayesinde bakış açımız değişti cok faydasını gördük. Tavsiye ediyoruz.
Mustafa Tarık Büyük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Tarık Büyük, Psikoloji. Size Mustafa Tarık Büyük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Mustafa Tarık Büyük adresi nerede?Mustafa Tarık Büyük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahabiye Mahallesi İstasyon Caddesi No:10 Kat:3 7.Noter Üzeri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Tarık Büyük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Tarık Büyük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Tarık Büyük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Tarık Büyük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mustafa Tarık Büyük hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Tarık Büyük ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Tarık Büyük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Tarık Büyük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Tarık Büyük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Tarık Büyük hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mustafa Tarık Büyük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Tarık Büyük hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Tarık Büyük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.