Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
İstanbul
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bruksizm Tedavisi
X-Ray
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İstanbul
2000-2004 => 19 Mayıs Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanlık
2005-2007 => İzmir Karşıyaka Diş Hastanesi Çene Cerrahisi Klinik Şefi
2007-2008 => New York Mount Sinai Medical School, Oral and Maxillofacial Surgery - Orthognatic Surgery - Temporomandibular Joint Surgery
2009-2010 => Central Hospital, Diş Kliniği Şefi 2010-2011 => İstanbul Medipol Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Kurucu Öğretim Üyesi 2010-2011 => İstanbul Medipol Üniversitesi, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi A.D. Başkanı
2011-2013 =>Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Öğretim Üyesi
2013-2022=> Dentapolitan Diş Hastaneleri, Kurucu Üyesi
2020-... => İstanbul Gelişim Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Kurucu Öğretim Üyesi, Ağız Diş ve Çene
Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı
2022-…=> TEK Clinic Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Merkezi, Kurucu
Yaklaşık 5 yıldır baş ağrısı çektim.Gitmediğim doktor araştırmadığım alan kalmadı.Dişlerimi sıkmaktan birgün çenemin sol tarafından çat diye bir ses geldi. Sol çene diskimin yerinden çıkmış olduğunu bilmeden bir sürü diş doktoruna gittim. Kimisi diş kalıbı verip gönderdi,kimisi splint tedavisi uyguladı,kimisi de artık böyle yaşamak zorundasın ameliyat da yapılamaz diyerek gönderdi ve yüzümde belirgin bir şekilde asimetri meydana geldi.Artık tamamen ümitsizliğe kapılmışken Mustafa hocama tesadüfen sosyal medyada denk geldim.İyi ki de denk gelmişim. Gerek hastasına yaklaşımı gerekse mesleğindeki başarısıyla size zaten emin ellerde olduğunuzu hissettiriyor ve çok güven veriyor. Hem sağ ve sol çene diskimi ameliyatla yerine oturttu hem de gömülü dişimi sorunsuz bir şekilde halletti. Üstelik bunları tek bir kesik izi dahi olmadan yaptı yani mucize gibi.Bu kadar çekmiş biri olarak söylüyorum çene ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için başvuracağınız tek adres diyebilirim iyi ki var..
aa...
Her şey için Mustafa Beye ve ekibine çok teşekkür ederim ben onun ameliyat hastasıyım ve şehir dışından gelmeme rağmen sağladığı konfor ilgi alaka için çok teşekkür ederim evimden gider gelir gibi gittim geldim hastaneye tedavi sürecinde bana rahat etmem için özenli davrandılar olabildiğince de esnek takvim seçenekleriyle de zamaninimi çok iyi ve faydalı geçirdim aradan beş yıl geçti ve hiç bir sorunum yok şükürler olsun buradan tekrar tekrar Mustafa Bey e çok ama çok teşekkür ederim
i̇...
Prof Dr Mustafa Tek hocama gelmeden önce bir çok doktora gittim hepsi de çok riskli olacağını söyledi ve yapmak istemediler çünkü ağzımın dört bölgesinde de gömülü dişlerim vardı uyuşuk kalma ihtimali olabilir diye söylediler ama Mustafa hocam sağ olsun işindeki başarı ve tecrübesi ile beni rahatlattı, genel anestezi altında on tane gömülü dişimi çekti,çekim esnasında zaten hiçbir şey hissetmedim sonrasında da ufak ağrılarla süreci geçirdim çok şükür. Hocama burdan tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyiki karşıma çıkmış, bu şekilde gömülü dişleri olupta aldırmak isteyen herkese tavsiye ediyorum
k....z
Çene simetrimde problem vardı Mustafa hoca işinin son derece ehli bence. Ekibi ilgili kendisi hem odasında hem işinde titiz. Öncesi sonrası her zaman ilgili. Emin hissediyordum kendimi sonuçtan memnunum ayrıca eline emeğine sağlık hem ekibinin hem kendisinin
a....k
Öncelikle çene eklem probleminiz var ise kesinlikle Mustafa Hocama gitmelisiniz ben çok dr gittim hiç biri teşhis koymadı Mustafa Hocamdan Allah razı olsun ameliyatımı yaptı tedavim devam ediyor şimdi çok iyiyim ekibide süper sonsuz teşekkürler
Kendisini daha önce tanımıyordum. 20lik diş ameliyatı olmam gerekiyordu.Birçok doktor gezdim.Ameliyat olursam uyuşuk kalma ihtimali olduğunu, çene felci olabileceğini söylediler.Olmasam daha kötü şeylerle karşılaşacağıma dair farklı şeyler söylediler.Tesadüfen araştırma yaparken Mustafa Bey karşıma çıktı.Kendisine daha önce gittiğim deneyimlerimi anlattım, beni rahatlattı.Her ameliyatın riskli olabileceğini söyledi.Beni konuşmalarıyla rahatlattı.Lokal anesteziyle 20lik diş çekimimi yaptı.6 saat sonra uyuşukluğu geçti.Daha sonra bir 20lik dişimi daha çekti.Kendisi gayet sıcak, insana moral veren biri. Beni çok korkuttukları için tedirgindim ama sakinleştirici şekilde yaklaşınca çok güzel geçti.Hiçbir problem yaşamadım.
Mustafa hocadan kesinlikle memnun kaldım.Üst çene darlığı vardı, üst çene genişletilmesi ile alakalı operasyon geçirdim.Destekleyici ve doğru adımlarla ilerledi.Şu anda düzelmekte.Kortikotomi ameliyatı geçirdim.Mustafa Bey profesyonelliğini gösteriyordu ve güven verdi bana kendisi.Her zaman arayabileceğim, yardımsever bir hekim.
Ben Mustafa Bey'den çok memnun kaldım, hayatımda bir dişçiden bu kadar hızlı şekilde tedavi görmemiştim.Tedavi sürecimiz devam ediyor.Çok rahatlatıcı, şimdiye kadar karşılaştığım en iyi diş hekimi. Benim 3 tane diş çekimim oldu, 5 tane implant tedavim var.Şu an vidalar takıldı, iyileşme sürecindeyiz .Ne ağrı ne sızı olmadı, çok rahat geçiyor.
Mustafa Bey iyi bir doktor, ben implant için gitmiştim.Mustafa Bey vidaların ikisini taktı.Vidalar takıldıktan sonra da bir sıkıntı yaşamadım.Gayet rahat geçti.Kendisi de samimiydi, yaklaşımları iyiydi. Hastalara öneririm kendisini.
Mustafa Bey'den Allah razı olsun, teşekkür ediyorum kendisine.Ben çene bozukluğu rahatsızlığım ile alakalı gitmiştim.Eklemlere ameliyat yapıldı.İyi bir insan kendisi, tedavi sürecimde detaylı anlatımları ve bilgilendirmeleri güzeldi.Şüphesiz herkese öneririm kendisini.
Mustafa Tek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Tek, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Mustafa Tek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Dikiş, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Lokal Anestezi, X-Ray, Çene Eklemleri Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Apikal Rezeksiyon.
Mustafa Tek adresi nerede?Mustafa Tek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Mah. Erge Sok. No:1 Çekmeköy İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Tek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Tek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Tek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Tek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Tek hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Tek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Tek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Tek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Tek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Tek hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Mustafa Tek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları