Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Periferal Vasküler Bypass
Variköz Ven Skleroterapisi
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
Mustafa Tok Muayenehanesi
1991-1993 yıllarında T.C. Sağlık Bakanlığı Ankara Demetevler Onkoloji Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptı
1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında araştırma görevlisi olarak girerek tıpta uzmanlık eğitimine başladı
1999 yılında tıpta uzmanlık eğitimini tamamlayarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında uzman doktor olarak görevine devam etti
2000 yılında askerlik hizmetini Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde yaptı
2001 yılına kadar Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında uzman doktor olarak görevine devam etti
2001 -2002 yıllarında SSK Bursa Çekirge hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümünde uzman doktor olarak görev yaptı
2002-2003 yıllarında SSK Ankara İhtisas Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümünde uzman doktor olarak görev yaptı ve aynı zamanda klinik sorumluluğu görevini yürüttü
2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında çalışmak üzere Öğretim Görevlisi olarak atandı
2003-2006 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı
2000-2006 yıllarında Türkiye Cumhuriyeti X. Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer in doktorluğunu yaparak köşk ve yurt dışı seyahatlerinde refakat etti
2006 yılında 4 ay süre ile A.B.D Rochester Mayo Clinic Cardiovascular Surgery de kalp kapağı tamiri üzerine çalıştı
2006 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başladı
2009 Ocak tarihinde Doçentlik ünvanı aldı
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalında doktora yaparak Profesörlük unvanının yanı sıra PhD derecesi almıştır.
2011 Nisan Mayıs aylarında Almanya Leipzig Heart Center da minimal invaziv kalp cerrahisi ( göğsü açmadan küçük kesi ile kalp ameliyatı) üzerine çalıştı
2017 yılında Profesör oldu.
Halen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Türk kalp ve damar cerrahisi derneği
Ulusal vasküler cerrahi derneği
Türk flebolji derneği
Türk pediatrik kalp ve damar cerrahisi derneklerinin üyesidir.
29 yıllık mesleki tecrübesi bulunan hekimin ; Yurt dışı ve yurt içinde saygın dergilerde yayınlanmış çok sayıda makaleleri vardır.
mu...a
Doktor beye tansiyon yüksekliği sebebiyle gittim ilaçlarımı düzenledi ve muayene etti
Babamın geçirdiği kalp krizi sonucu oldukça riskli ve büyük bir ameliyatı çok büyük bir başarı ile icra etti. Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası hasta ve hasta yakınları ile sürekli etkin iletişim içinde kaldı. Bilgi, beceri, donanım, profesyonel yaklaşım ve mütevaziliği ile ameliyat korkusu olan babama umut ışığı oldu. Ülkemizin yetiştirdiği çok önemli değerlerden biri olduğuna şahit oldum. Kendisi gibi nice değerler yetiştirmesi, hastalarını hayata döndürmesi ve hasta ailelerine umut olması dileğiyle...
ka...ç
Aynı anda hem by-pass hem de koroner arter şah damarı ameliyatımı başarı ile yapan hayatımı borçlu olduğum harika bir doktor . Ameliyat sonrası takipleri ilgisi aynı zamanda kişiliği ile de hayran olduğum doktorum .İyi ki var .
r.....
Bilgi, tecrübe ve yaklaşımına çok güvendiğim için biricik anneciğimi götürdüm. Hastalığı ve tedavi seçeneklerini bize anlayacağımız düzeyde anlatarak bilgilendirdi. Çok memnun kaldım. Bir yıl önce de eşimin bypass ameliyatını yapmıştı.
mh...z
Düzenli ve temiz bir muayenehane. Varis hastalığım için de let hastanesinde ameliyat dediler, Mustafa hocam şu anda ameliyata gerek olmadığını ve müdahale yapılacak damarların ileride büyük bir ameliyat için gerekli olduğunu söyleyerek ilaç tedavisine yönlendirdi
ni...
Hocamda şah damarı ameliyatı oldum.Güler yüzüyle beni motive etti.Sayesinde sağlıma kavuştum.Tavsiye ederim.
al...
Eşim gebeliğin erken haftalarında DVT teşhisi konuldu. Yapılan çok değerli yorum ve memnuniyetle hocamızla tanışmak mümkün oldu. Sabırlı ve dikkatle bizleri dinlemesi, nedir ne değildir en ince detayına kadar açıklaması ve karmaşık bilgilerle bulanan zihnimizi rahatlaması bizleri çokça memnun bıraktı. Uzaktan her sorumuza dönüş sağlayıp özenle cevaplamasına minnettarız. Tedavimiz devam ediyor. İnşallah Mustafa Hocamızın takibiyle iyileşme süreci nasip olur.
e....t
Babam Bursa'da özel bir hastanede bypass ameliyatı ve şah damarı ameliyatı oldu.Ameliyat sonrası gelişen bazı komplikasyonları birlikte geçmek bilmeyen ağrıları ve şikayetleri devam edince bilgisine,tecrübesine güvenerek Sayın Prof.Dr.Mustafa TOK hocamızdan Bursa' da oturan babam için randevu aldım. Babam, değerli hocamızın ilgisinden, hastasına gösterdiği saygıdan ve aklına takılan tüm sorularına sabırla cevap bulmasından son derece memnun kalmış.Kendilerine çok teşekkür ederim.
sa...
Mustafa Hocamızı
Tanıdık vesilesi ile duyup öğrendik babama aort damarı değişim ameliyatı ve koroner bypas işlemi gerçekleştirdi
Çok zor ve riskli bir ameliyat olmasına rağmen
Hocamızın yeteneği ve başarısı sayesinde 8 saat ameliyat süresi sonrası babam 3 gün yoğun bakım ve 6 gün servis olmak üzere toplamda 9 güne taburcu oldu her geçen gün daha iyiye gidiyor ve sağlığına kavuşuyor
İyi ki Mustafa hocamızı tanımışız iyki babamı ameliyat etmeyi kabul edip bu riskli ameliyatı kolayca yapmış
Allah hocamız dan razı olsun
p.....
Babama,ağustosda koroner arter hastalığı stent olamaycak evrede ve aort anevrizması tanısı konuldu.Mezun olduğum ve operasyonlarında bulunma fırsatım olan çok değerli Mustafa hocama ulaştık; aynı öğrenciykenki gibi çok sıcak ve samimiydi ,ameliyatla ilgili tüm bilgileri olabilecekleri detaylıca anlattı, her aşamada yardımcı oldu; 4 damar bypass + bental operasyonunu 25 ağustosda olduk o zamandan bu yana süreç çok olumlu ilerledi.Bu sıkıntılı süreci optimal seviyede atlatmamızı sağlayan Dr Mustafa Tok’a içten teşekkürlerimizi bir borç biliriz, iyi ki yollarımız okulda ve sonrasında kesişti.Örnek bir doktor umarım herkes hastalığından şifa bulabilir,doktor faktörü olaraksa Mustafa hocaya güvenebilirsiniz .
Mustafa Tok isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Tok, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Mustafa Tok tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Periferal Vasküler Bypass, Variköz Ven Skleroterapisi, Koroner By-Pass Ameliyatı, Endovasküler Cerrahi, Aort Kapak Replasmanı, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Atriyal Septal Defekt Onarımı, EVAR (Endovasküler Tedavi).
Mustafa Tok adresi nerede?Mustafa Tok şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mahallesi 1.Sedir Sokak Evke Mediloft No:15 D:2 Nilüfer
- İzmir Yolu Görükle Kampüsü Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Tok isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Tok online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Tok isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Tok, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Tok hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Tok ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Tok isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Tok bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Tok ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Tok hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Mustafa Tok hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları