Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi Muhteşem İş Merkezi No: 3/101, Seyhan, Adana
z.....
Mustafa beye zorlu yirmilik diş agrımla gittim. Kliniği çok temiz ve ilgi alaka kibarlık olsun çok iyi. dişimi çok güzel bişekilde hemen çekiverdi. Hiçbir sıkıntı olmadı. Çok alakalı ilgili bilgili ve işini profesyonelce yapan bir doktor. Ben çok beğendim.Adananın en iyi dişçilerinden kesinlikle derim.
Mustafa Toprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Toprak, Diş Hekimi.
Mustafa Toprak adresi nerede?Mustafa Toprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi Muhteşem İş Merkezi No: 3/101 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Toprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Toprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Toprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Toprak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Toprak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Toprak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Toprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri