Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul
Abdominal Laparoskopi
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
Endovasküler Embolizasyon
Liv Hospital Vadistanbul
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
İşaretleme Yöntemi
Liv Hospital Vadistanbul
Aynı zamanda Liv Hospital Vadistanbul kurumsal anlaşma ile çalışmaktadır.
Mustafa Tükenmez, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini 2002 yılında bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde Genel Cerrahi ihtisasını tamamlamış ve Genel Cerrahi Uzmanı olmuştur.
Amerika Birleşik Devletleri (Boston, MA) Harvard Tıp Fakültesi Dana Farber Kanser Enstitüsü Meme Cerrahi Onkoloji Bölümü’nde Araştırma görevlisi olarak kabul edildi ve bir yılı aşkın olarak çalıştı. 2016 yılında iki yılda bir yapılan Avon Foundation Global Breast Cancer Clinical Scholars uluslararası burs programına kabul edildi ve Northwestern Üniversitesi Feinberg Tıp Fakültesi Meme Cerrahi Onkoloji bölümünde klinik bursiyer olarak bulundu. 2017 yılında Genel Cerrahi alanında Üniversite Doçenti oldu.
Eğer bu yorumumu sayın doktorum Mustafa Tükenmez’den randevu alıp almama veya hakkında biraz daha bilgi toplamak için okuyorsanız gözünüz kapalı onunla yola devam etmenizi tavsiye ederim. Ben çok genç Yaşta meme ca sebebiyle cilt koruyucu mastektomi ameliyatı olmak zorunda kaldım ama Mustafa hocam bu süreçte beni çok iyi yönlendirdi ve pozitifliğiyle rahatlattı. Yaptığı seçimler sayesinde süreci benim için mümkün olan en kolay yoldan geçirip atlattım. Şimdi geriye dönüp baktığımda diğer meme ca hastalarına nazaran ne kadar kolay bir süreç yaşamışım diyorum. İyi ki ülkemizin böyle bir doktoru var.
Mustafa hoca ile daha öncesinde ona mastektomi operasyonu olan arkadasımın tavsiyesi ile tanıstım. Hekim olarak hastasi ile olan iletisimi, yardımcı olma isteği ve verdigi guven duygusu icin kendisine minnettarim. Böyle iyi hekimlere ulaşabildiğimiz için çok mutluyum.
ne...t
Mememde kötü huylu tümör olduğunu öğrendiğim zaman hemen doktor araştırmasına girdim, doktor tanıdıklarımızın önerdiği isim Mustafa Hoca oldu. Kendisini iyi ki tanımışım, alanında en uzman doktorlardan biridir, kendimi güvenle ellerine teslim ettim, çok başarılı bir operasyonla tümörden kurtuldum. Bilgisi, doğru yönlendirmeleri ile harika bir doktorken, güler yüzü ve ilgisiyle de harika bir insan kendisi, her şey için çok teşekkür ediyorum.
f.....
Mustafa Hocamız nezaketi ve güler yüzüyle şahane bir insan; bilgisi ve tecrübesiyle çok başarılı bir hekimdir. Dikkatli, ilgili, anlayışlı ve hoşgörülü tarzıyla tüm soruları sıkılmadan yanıtlar. Meme CA olduğumu öğrendiğim endişeli günlerde başarılı bir mastektomi ameliyatıyla çok kısa sürede hayatıma kaldığım yerden devam etmemi sağlamıştır. Desteği ve sonsuz güven duygusu verdiği için kendisine minnettarız.
t....u
Babama mide ca teşhisi sonucu tanıştık hocamla babamıda bizide çok güzel karşılayan hiçbir ayrıntıyı atlamadan muayene eden ve güler yüzü ile bizi hep sakinleştiren bir doktor. Yaptığı çok başarılı ameliyat sonrası takibini çok dikkatli yapması ve her zaman yanımızda bir telefon uzağımızda olması her sorunumuzu büyük bir ilgiyle cevaplayıp babamı güldürmeyi başaran yegane insan kendisine çok şey borçluyuz çok iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok. Kendisine bir kerede buradan teşekkür etmek isterim .
i̇...r
Geç, dinamik, işinde profesyonel, insana önem veren ve yaptığı işi gelecekte daha da iyi basamaklara taşıyabilecek potansiyele sahip fazlasıyla güleryüzlü, başarılı doktorumuz. İşini böylesine dikkatli ve severek yapan doktorlarla karşılaşmak Türkiye deki sağlıkçılara olan güveni de beraberinde getirmektedir.Cok teşekkürler Mustafa Hocam.
ya...n
Son derece güven veren güler yüzlü konusunda çok başarılı idealist hastası olmanın şans duygusunu doğurduğu sayın hocama şükranla teşekkür ediyorum.
em...n
Son derece konusunda bilgili nazik hasta psikolojisinden anlayan pazarları dahil görevinin başında olan idealist ve çok başarılı, allah sizden razı olsun siz ve sizin gibi hekimleri allah başımızdan eksik etmesin.
re...p
mustafa hocam çok iyi bir cerrah. benim hayatımı kurtardı.ALLAH razı olsun ondan.gerçekten çok başarılı buluyorum.ayrıca hastaya yaklaşımı,hastayla diyaloğu çok iyi biliyor. bana çok iyi davrandı gerçi biraz taşkınlık yaptım ben ama hocam anlayışla karşıladı beni ALLAH razı olsun. ilerde daha büyük hastanelerde prof.dr olarak görev yapacağı kanatindeyim. başarılar hocam ALLAH yolunuzu açık etsin...
Mustafa Tükenmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Tükenmez, Genel Cerrahi. Size Mustafa Tükenmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Obezite Cerrahisi, Anoskopi, Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi, Jackson Pratt Dren, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Paratiroidektomi, Gaita Testi, Meme Koruyucu Cerrahi.
Mustafa Tükenmez adresi nerede?Mustafa Tükenmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Tükenmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Tükenmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Tükenmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Tükenmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Tükenmez hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Tükenmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Tükenmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Tükenmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Tükenmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Tükenmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mustafa Tükenmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Tükenmez hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Tükenmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar