10 Şubat 1993 Denizli doğumluyum. Üniversite hayatıma kadar burada sürdürdüğüm yaşamıma 2012-2016 yılları arasında üniversite hayatım boyunca Kırşehir'de devam ettim. 2017 Mayıs ayında Diyarbakır'a atanarak buraya taşındım. 9 Mayıs 2017 tarihinden beri Diyarbakır'da binin üzerinde vaka gördüm. Halen bu görevime devam etmekte takipli danışanlarım bulunmaktadır. Yüksek Lisans eğitimim için Malatya İnönü Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümüne devam etmekteyim. Evliyim, çocuğum yok.
Lisans : Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü – 2012 /2016 Kırşehir.
Yüksek Lisans : İnönü Üniversitesi 2018/halen
Objektif – Projektif Çocuk Değerlendirme Testleri -
DENVER 2 Gelişimsel Tarama Testi Sertifikası
WÇZÖ (WİSC -R ÇOCUKLAR İÇİN ZEKA ÖLÇEĞİ)
Yüksek Lisans : İnönü Üniversitesi 2018/halen
Objektif – Projektif Çocuk Değerlendirme Testleri -
DENVER 2 Gelişimsel Tarama Testi Sertifikası
WÇZÖ (WİSC -R ÇOCUKLAR İÇİN ZEKA ÖLÇEĞİ)
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Mustafa Ün adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mustafa Ün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Ün, Çocuk Gelişimi.
Mustafa Ün adresi nerede?Mustafa Ün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Ün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Ün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Ün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Ün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Ün ile iletişime geçmenizi öneririz.