Dr. Öğr. Üyesi
İç Hastalıkları Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Adrenal Gland Hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Adrenal Gland hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)(Cushing sendromu, Addison hastalığı, böbrek üstü bezi kitleleri..)
Deksametazon Süpresyon Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet Diyeti
Diyabet Eğitimi
Diyabet Tedavisi
Endokrin Bozukluklar Takibi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları)
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Kontrol Randevusu
Lityum Testi
Metabolik Kemik Hastalıkları
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Metabolik kemik hastalıkları (osteoporoz, Paget hastalığı, osteomalazi, gebelikte osteoporoz ve kırıklar)
Obezite Testi
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Tiroid Ultrasonografi
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
İnsülin Direnci Tedavisi
İnsülin Pompa Uygulaması
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Bir çok kamu hastanesi'nde görev aldım ve İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinden emekli oldum. Halen mesleki çalışmalarıma İstinye Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesi devam etmekteyim.
he...i
Yaptığım araştırmalar sonucunda hocamıza gittim iyiki de gitmişim.Gördüğüm en iyi endokrin doktorlarından biri.Birkaç yıl önce farklı bir hastanede farklı bir hocada hormon bozukluğu ile ilgili rahatsızlığımın tedavisi net bulunamamıştı çözüm alamamıştık.Mustafa hocamıza gittiğim ilk anda bile beni samimi ve güler yüzle karşıladı saolasın tedavi sürecinde olsun sonrasında olsun çok ilgiliydi gereksiz bilgiden uzak ve nezaketle yaklaştı gereksiz ilaç kullanımı yapmadı ilaçlarıda sevmem zaten kendisi alternatif tıpla da ilgili ve bilgisine hayran kaldım kısacası kendisinden Allah razı olsun başarıları daim olsun şifa bulamayan iyi kalpli insanlarla karşılaştırsın kendisini.Çok teşekkürler hocam
c.....
Mustafa Bey harika bir doktor. Şeker hastasıyım takiplerimi kendisi sağlıyor. Süreç içerisinde her zaman bilgilendirdi. Birkaç kez çağırdığında bizzat görüştüm. Mustafa Bey'den aldığım hizmetten ve vermiş olduğu tedavi yönteminden şu anda memnunum.
Mustafa Bey'den çok memnun kaldım. Diyabet için kendisine muayene oldum. Bilgilendirmelerde bulunarak çok güzel yönlendirdi. Kendisinden aldığım hizmetten memnun kaldım.
h....
Mustafa Bey'den gayet memnunum. Şeker rahatsızlığım için gitmiştim tekrar kontrole gideceğim. kendisi gayet ilgili davrandı. İlaçlarımdan fayda görüyorum. Mustafa Bey sağ olsun verdiği ilaçlar etkisini göstermeye değerlerimi düşürmeye başladı. Kendisinin göstermiş olduğu ilgiden çok memnunum.
Mustafa Bey ilgili, arayıp soran bir doktor. Eşimin rahatsızlığının ne olduğu belli değildi sağlık ocağındaki doktorumuz endokrinoloji bölümüne gitmeniz gerekiyor dediği için kendisine muayene olduk. Gerekli testleri yaptırdı. Eşimi götürüp beğendiğim için kendimde devam ettim nodüllerim vardı onun için kendisine muayene oldum. Biz çok memnunuz.
g....
Mustafa Bey'den memnun kaldım. İnsülin direnci sebebiyle kendisine gittim süreçte çok doğru yönlendirdiği için değerlerim çok iyi durumda. Kendisi gerek ilgisi ve alakası gerekse bilgisi konusunda çok tatmin edici bir doktor.
e....d
Endokrin bölümüne Mustafa hoca çok yardımcı oldu çok ilgili ve bilgili bir doktor. Tiroid değerlerim o kadar yüksekti ne nodüllerim vardı farklı doktorlarin görüşü ile hamile kalmam mümkün değildi. Doktorumuz sağolsun tedavisini uyguladı ve hamileyim. Şikayetlerim tamamen bitti bundan endokrin anlamında gideceğim ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim tek doktor
v.....
Çok güzel bir doktor, çok aydınlatıcı.Ben ilk defa böyle bir rahatsızlığa yakalandım,ilk gittiğimden beri de çok aydınlatıcı.Doğru teşhis ve tedavi uyguladı.Eşimi ve akrabalarımı da yönlendirdim, arkadaşlarımı da yönlendireceğim.Kendisi iyi bir doktor, inşallah daha iyi yerlere gelir.Şeker hastalığı, insülin direnci teşhisi koydu.3 ayda bir kontrollerimi yapıyor.Takibi ve ilaç tedavisi sayesinde şekerim dengelendi.Açıklayıcılığıyla ne yapması gerektiğini anlatabiliyordu.Kayınpederimin şekeri hep yükseklerde seyrediyordu.Zorla Mustafa Bey'e gönderdim, geldiğinde teşekkür etti.İyi ki gitmişim dedi.
t.....
Klinik bilgisi ve hastaya yaklaşımı çok iyi.Ben şeker hastasıyım,kontrollerimi gerçekleştiriyor.Gayet memnunum.Şeker teşhisini koydu, insülin direnci olduğuna dair tedaviye başladı.Verdiği tedavi iyi, bir sıkıntı yaşamadım.Düzenli olarak kendisine gidiyorum.Takibimi yapıyor.Şekerimi dengeldi, Mustafa Bey'den memnun kaldım.
f.....
Kendisi son derece ilgisiz ve tedaviyi aksatıcı bir tutum sergilemiştir, hiç memnun kalmadım. Tahlil sonuçları için gelmenize gerek yok arayın demiş, aradığımda hiçbir şey yok deyip kapatmak istemiş hiç açıklama yapmamıştır. O kadar tahlili boşuna mı yaptırdık? Tiroid hastasıyım, tahlil sonuçlarına göre ilaç dozunda değişiklik yapmak gerekiyordu, hamilelik için sorduğumda aa evet olur öyle yapın şeklinde gayet ilgisiz bir tutum sergilemiştir. Bir şey öğrenmek için sürekli soru sormanız gerekiyor, ultrason sonucu peki? Bir şey yok. 2 tane nodül yazıyor daha önce yoktu? Bir açıklama yapın değil mi, yok hiçbir açıklama yok..insülün değeri yüksek değil mi dedim? ilaç kullanıyormusunuz dedi yok dedim, şeker ilacına başlayın dedi ama reçete bile yazmadı.. sıfır takip, önem,ilgi.. Nasıl güvenip tedaviye devam edeceğim?
Mustafa Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Ünal, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Mustafa Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, İç Hastalıkları Randevusu, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Hemoglobin A1c(Hba1c), Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Karaciğer Kan Testleri, Hdl Kolesterol Testi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Kolesterol Testi.
Mustafa Ünal adresi nerede?Mustafa Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:57/59 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mustafa Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Sarıyer Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ümraniye Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Daha fazla (11)Gaziosmanpaşa Mide Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Böbrek Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Gaziosmanpaşa Akciğer Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Polikistik Over Sendromu
Gaziosmanpaşa Diyabet (Şeker Hastalığı)
Gaziosmanpaşa Alerjik göz hastalıkları
Gaziosmanpaşa Romatizma Ağrıları