Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde İç Hastalıkları Uzmanlık eğitimini ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Yan Dal Uzmanlık Eğitimini tamamlamıştır.
2012 yılından beri Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.
2017 yılında Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği tarafından 'En İyi Genç Araştırıcı' ödülü almıştır.
2017 yılında Doçent ünvanını almıştır.
İç Hastalıkları & Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları alanında hizmet vermektedir.

7 Eylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:43 D:1, Efeler, Aydın

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

İç Hastalıkları Randevusu +5 daha fazla

Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi

Abdominal Ultrasonografi

Adrenalektomi +19 daha fazla

Alkali Diyet

Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)

Büyüme Hormonu Testi

Mustafa Ünübol Muayenehanesi
7 Eylül Mahallesi İzmir Bulvarı No:43 D:1, Efeler, Efeler, Aydın

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Randevu +1 daha fazla

Adnan Menderes Üniversitesi

Çok memnunum kendisinden. Sebebi bilinmeyen halsizlik için başka doktor tarafından yönlendirildim. Tahliller sonucunda teşhis koydu. Böbrek üstü bezlerim çalışmıyor. İlaç tedavisi uyguluyor. Acil bir durumda kullanmam gereken iğneler var. Hastanede yatış yaptığım dönemde aşı kartı hazırlandı. Allah Mustafa Beyden razı olsun. Herkese tavsiye ederim. Çok yardımcı oldu bana. Tatlı dilli bir doktor. Her konuda bilgi verip açıklama yapıyor. Her şeyiyle mükemmel bir doktor.

T
Konum: Mustafa Ünübol Muayenehanesi Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Babamın boynunda şişlik şikayeti ile Mustafa hocama gittik. Tiroid kan tahlilleri hep normal çıkıyordu ama muayenehanesinde ultrason ile bakınca tiroid nodülleri olduğunu ve bir tanesinden biyopsi yapılaması gerektiğini söyledi. Biyopsi denince babam korktu önce ama hocam çok detaylı anlattı ve içimizi rahatlattı. Biyopsisini muayenehanesinde kendisi yaptı. Çok kolay ve kısa sürede tamamladı. Babam canının çok yanacağından endişe ediyordu ama hiç öyle olmadı. Hocamın sayesinde ağrısız,acısız atlattık. Sonucu da 3-4 gün içinde iyi huylu olarak sonuçlandı.Hocamız Aydın için gerçekten büyük bir şans.Hastalarının tıbbi durumuyla ilgilenirken psikolojik durumunu da göz ardı etmiyor. En hassas şekilde yaklaşıyor.

Konum: Doç. Dr. Mustafa Ünübol Muayenehanesi Diğer

Tiroid rahatsızlığım dan dolayı gittim sağ olsun çok ilgilendi...beni çok aydınlattı kendisine çok teşekkür ediyorum

Güleryüzlü ilgili doktorumuz çok sevdik annemin diz ağrı ları var onun bölümü olmamasına rağmen yardımcı olmak istedi yön verdi..tahlil sonuclarimiza göre de bize daha çok yardımcı olacak bir doktor ..

P

Benim şekerim vardı 8 senedir onun kontrolündeyim 4 sene önce İrlandada ilaç denediler üzerimde her şeyimiz bakıldı çok memnun kaldım.Bu hafta yine gitti kalbim ve tansiyonuma bakıldı çok memnunum her şey ile ilgili sadece endokrin alanın da değil her şeye baktı gece yarası arasam böyle desem derman olur.

P

Benim şekerim vardı 8 senedir onun kontrolündeyim 4 sene önce İrlandada ilaç denediler üzerimde her şeyimiz bakıldı çok memnun kaldım.Bu hafta yine gitti kalbim ve tansiyonuma bakıldı çok memnunum her şey iel ilgili sadece endokrin alanın da değil her şeye baktı gece yarası arasam böyle desem derman olur.

Gerçekten alanında bir numaralı bir doktor.Bütün hastaları ile tek tek ilgileniyor, çok ilgili ve çok alakalı, çok başarılı bir doktor.Bana koyduğu teşhis birebir aynı, şeker hastasıyım.Tip 1 diyabet hastasıyım.Tedavisi çok iyi, onun sayesinde daha düzenli şekerim var.Kendisinden çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim ve doktoruma çok teşekkür ederim.

Eşimin leptin hormonlarının üzerinde alın bölgesinde kitle çıktı. Mustafa Bey ile ameliyat yapılmadan, ilaçla tedavi görüyor eşim. Tahlillerini takip ediyor. Değerlerinde düşme oldu çok şükür, memnunuz. İlgisiyle, davranışlarıyla her şekilde memnun kaldık.Hürmetkar, çok ilgili.Bütün hastaları da öyle söylüyor.Sağ olsun çok iyi, çok da başarılı. Allah razı olsun.

Mustafa Bey çok memnun kaldığımız bir doktor. Allah şansını, bahtını açtık etsin. Vatana millete daha güzel hizmetler yapması için duacıyız. Şeker hastalığımın takibini kendisi sağlıyor. Çok şükür insülinden kurtuldum. Kayınbiraderim de aynı şekilde, devam ediyoruz. Biz mutluyuz, huzurluyuz. Mustafa Bey'e teşekkür ederim.

2017 yılından beridir Mustafa Bey endokrin doktorum. Kendisinden ve yaptığı tedaviden çok memnunum. Mustafa Bey mesleğini severek yapan, mesleğine aşık, hastalarıyla ilgilenen, çok iyi bir doktor. Öncesinde çok sık doktor değiştirirdim ama kendisini tanıdıktan ve uyguladığı tedaviden sonra değiştirmeyi düşünmedim. Tip 2 diyabet hastasyım. 89 kiloydum. Mustafa Bey'in desteği sayesinde 65 kilolara kadar indim. 3 aylık, açlık, tokluk şekerim çok iyi. Hayat standartımı değiştirdi. Kendisini diğer arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.