ca...
Sol elimde bulunan katı kist kitlesi için kendisi tarafından ameliyat edildim. Oldukça başarılı bir ameliyat olmakla birlikte sağ olsun çoğu konuda yardımcı oldu , harika bir doktor olduğu için kendisine teşekkür ederim.
Hocam ön çapraz bağ ameliyatı yaptı. Ameliyattan korkmayan kendine özgüve yüksek bir doktor. Keşke daha önce karşılaşsaymışım.
al...m
Doç. Dr. Mustafa Uslu hocam sağ dizime ACL tekniği ile ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı ameliyatı yaptı, ameliyatımı baştan sona ekrandan izledim, kesinlikle işinin ehli bir cerrah, ameliyat sonrası süreçte de çok rahattım ağrı sızı minimum seviyede idi. Sayın hocama ve ekibine çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
Mustafa Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Uslu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Uslu adresi nerede?Mustafa Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Uslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Uslu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Uslu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.