1993 yılında Aydın’da doğdum. 2012 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne başlayıp 2018 yılında mezun olduktan sonra Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavında (DUS) Türkiye 34. sü olarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık hayatına başladım.
2024 yılında Kıbrıs’ta kendi muayenehanemde çalışmaya başladım ve halen burada hastalarıma hizmet vermekteyim.
Yusuf Kaptan Sokak No: 6 K: 1 Osmanoğlu 17 Apartmanı Küçük Kaymaklı, Lefkoşa Türk Belediyesi, Lefkoşa
Diş Hekimi Randevusu
Ortodonti Randevusu
Acil Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
M&M Dental Clinic
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Gülüş Tasarımı
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
M&M Dental Clinic
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Koruyucu Diş Hekimliği
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
M&M Dental Clinic
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
M&M Dental Clinic
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
bü...l
Doktorum Mustafa Bey ortodontik tedavi sonrası yapılan eski ve kırık retainer telimi değiştirdi. Tedavim sırasında ve sonrasında çok rahat ettim. Kendisi için Türkiye’den git gel yapmayı göze alıyorum.
e...
Klinikten ve hekimimden çok memnunum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle kontrol amaçlı gidip ardından ortodontik tel tedavisine başlama kararı aldım. Tedavi süresince gösterdikleri ilgi ve randevu saatlerindeki hassasiyetlerinden de çok memnun kaldım.
k...
Mustafa Hoca'da diş taşı temizliği ve beyazlatma yaptırdım. Hassas elleri ve hayat kalitemi ciddi oranda artırdıkları için çok memnunum. Gülmenin ne kadar güzel olduğunu hatırlamak istiyorsanız, gidin ve gülümseyin.
s...
Doktorum Mustafa Bey, benim görüşümle hastalarına karşı çok ilgili ve çok becerikli. Benim tedavim tel tedavisi ve gayet iyi ilerliyor. Ben kliniği sosyal medya aracılığıyla keşfettim ve çok memnunum.
h...
Mustafa Bey'le kız arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Dişimde olan yoğun bir ağrı şikayetiyle başvurdum. Yapılan kontrol esnasında 20'lik dişimin baskı yaptığını, üst dişimde ise iltihap olduğunu söylendi. İki dişim için de gerekli operasyon sağlanacak, eski sağlığıma geri dönüş sağladım. Şu an ağrısız ve çok rahat bir şekilde istediğim her şeyi yiyebiliyorum. Bu süreçte gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok memnunum. Sıcak bir aile ortamıyla yaklaşmaları, benim diş doktoruna olan korkumu sıfıra indirmiştir. Tüm çevreme son derece kefil olabileceğim bir diş hekimi olduğunu da buradan söyleyip önermek istiyorum.
s...
Doktorumuzdan gayet memnunuz. Ben temizlik ve dolgu yaptırdım. Oğlum için diş çekimi, temizlik ve plak takıldı. İlgisi, güler yüzlülüğü, her şeyi en ince detayına kadar üşenmeden anlatması, en önemlisi tedavisinin doğru sonuçları vermiş olması, güven, donanımı, bilgisiyle karakteriyle %100 tavsiyemdir…
e...
Mustafa Bey'e implant tedavisi için başvurdum. 2 diş implant uygulandı. Kendisi çok ilgili, çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
m...
Uzm. Dt. Mustafa Uzun ile gerçekleştirdiğim diş temizliği, botoks, tel tedavisi, diş dolgusu tedavi sürecinden son derece memnun kaldığımı belirtmek isterim. Kendisinin güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımı sayesinde tüm süreç sorunsuz ve rahat geçti. Diş sağlığım konusunda bana sunduğu rehberlik ve tedavi yöntemleri beklentilerimin ötesinde oldu. Doktoruma internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştım ve iyi ki ulaşmışım. Diş rahatsızlığım için en doğru adres olduğunu düşünüyorum ve çevremde de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
m...
Mustafa Bey çok harika bir insan. 2 çocuğumuzun da tedavisini yapıyor. Büyük kızıma damak genişletme aparatı takıldı ve tel tedavisi başladı. Küçük kızım için de plak tedavisine başlandı. Süreçten memnunuz. Tavsiye ederim.
h....s
Mustafa hocama dişlerimdeki çarpışıklık nedeniyle başvurdum. En yenilikçi tedavi olan plak tedavisini bana önerdi ve tedaviye başladık. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, hem görüntü olarak hemde kullanım anlamıyla çok büyük rahatlık. Herkese tavsiye ediyorum.
Mustafa Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Uzun, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Mustafa Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, X-Ray, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Beyazlatma, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi).
Mustafa Uzun adresi nerede?Mustafa Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yusuf Kaptan Sokak No: 6 K: 1 Osmanoğlu 17 Apartmanı Küçük Kaymaklı Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Uzun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Uzun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Uzun hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Uzun ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Uzun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Mustafa Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Uzun hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Uzun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.