re...l
Allah Razi olsun kendisi bizi çok iyi karşıladı ve 02.11.2020 tarihinde babamı anjiyo yapıp bypass denilen damarları stent takarak açtı babam bugün taburcu oldu çok sukur sağlığı yerinde. Mustafa Beyi ve ekibini kesinlikle tavsiye ederim
30.10.2020 tarihinde kalp çarpıntısı şikayeti ile 65 yaşındaki annemi getirdim ilk anjiyoda. Kalp ana damarını besleyen 3 damarın ve 1 damarında yarım takılı oldugu göZlemledi kesinlikle by pass ı her zaman son ıntımal le bırakan mukkemmel bir insan annem bir gece yogun bakımda ilaç tedavisinden sonra tekrar anjiyoya alındı ve damarlarını stend takarak açtı kesınlıkle gozunuz kapalı guvenebılırsınız birde söylemeden edemeyeceğim çok ama çok babacan bir insan. Allah böyle insanları başımızdan eksik etmesin
mu...
24 Mart 2020 de kalp krizi geçirdim. Mustafa Hocam stent takarak sağlığıma kavuşmami sağladı. Kendisinin yaklaşımı bilgilendirmesi samimi ve esprili yaklaşımından ötürü kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir Kardiyolog.
Ordudaki doktorumun tavsiyesi üzerine ordudan Ambulansla gelerek başarılı anju ve stent operasyonu sayesinde beni hayata döndüren hocama çok teşekkürler Erol terzioğlu
ha...1
Tek kelimeyle mükemmel bir insan ve mükemmel bir Dr babamın senelerdir geçmeyen çarpıntısı vardı bu sebeple tavsiye üzerine geldik geldiğimiz gunden itibaren vermiş olduğu tedavi çok şükür ise yaradı Allah razı olsun sizin gibi bilinçli Dr Rabbim eksikliğini göstermesin Dr lugunun yanında insanlığı ile de BİR numara com teşekkür ederim hocam
zs...k
Benim babam 2014 yılında mustafa hocam sayesinde ölümün eşiğinden döndü.Allah binlerce kez razı olsun. Dün itibariyle dayımın 3 damarı tıkalı idi stent ve baloncuk sayesinde dayımı sağlığına kavuşturdu.herşey için çok teşekkür ederiz .iyiki varsınız iyiki tanıdım sizi.güleryüzlü hastalarına yüksek moral veren süper bir insan . İyi dost iyi bir abi Allah hep yolunuzu açık etsin sizi seviyoruz ailecek.
Asım Güven (24.12.2016)
Sayın hocam çok mükemmel ve samsun için çok faydalı bir hekim. Göğüs yanması şikayetiyle acilen gittim.Meğer o anda kalp krizi geçiriyormuşum.Hemen beni acilen anjiyo ya aldı.Kanda pıhtı olduğundan o anda damar açılmadı. 2 gece yoğun bakımda.Kan sulandırılarak damarı mı açarak 1 adet stent taktı Sağlığım şu anda çok iyi
fe...ş
Sayın doktorumuz Yrd. Doç Dr. Mustafa YAZICI ' ya öncelikle bizimle ilgilendiği için çok teşekkür ederiz. 81 yaşındaki dedeme başka hastanede bypass olmanız gerekiyor derken, Mustafa hocamız stent ile başarılı bir operasyon gerçekleştirdi ve operasyon sonrasıda hastamızın genel durumunun iyi olması bizi ayrıca mutlu etti. Alanında gerçekten bir profesyonel ve yapacağı yaptığı tedaviyi en emin şekilde yerine getirmesinden dolayı bizi çok memnun etti.
.....
Soyleyebilecegim tek sey bransinin ustasi.Mustafa beyin yaptigi anjiyo sayesinde sagligima kavustum.hatta bir baska doktor anjiyo cd sini gordugunde kimin yaptigini sordu.ismi soyleyince "cok zor yerde imis.doktorunuz mukemmel is cikarmis" dedi.Halen kontrollere gidiyorum.Tum hastalara doktorumu rahatlikla tavsiye ediyorum.
ka...m
güler yüzlü hastasına moral veren branşının uzmanlarından olan iyi bir hekim ben şahsen memnunum hastalığımıza deva oldu
Mustafa Yazıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Yazıcı, Kardiyoloji.
Mustafa Yazıcı adresi nerede?Mustafa Yazıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Yazıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Yazıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Yazıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Yazıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Yazıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Yazıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Mustafa Yazıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kardiyologlar