Psikalya Psikoloji Merkezi
ODTÜ Psikoloji Bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans hayatım boyunca çeşitli laboratuvar ve özel kliniklerde stajlarımı tamamlayarak deneyim edinme imkânım oldu.
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği, Prof. Dr. Hakan Türkçapar koordinatörlüğünde Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) Kuramsal Eğitimi ve Bilişsel Davranışçı Terapide Değerlendirme ve Yapılandırılmış Görüşme Eğitimini aldım. Ayrıca Gizem Akcan tarafından verilen BDT eğitimini alarak bilgilerimi destekledim. Bir diğer ekol eğitimim ise Dr. Doğan Şahin'den Psikodinamik Terapi eğitimidir.
Bunların yanında Yale Üniversitesinden Psikolojiye Giriş dersi aldım. ACT Kabul ve Kararlılık Terapisi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri, Şema Terapi, Oyun Terapisi, SASX Değerlendirme Testi, DEHB Bilişsel ve Bedensel Müdahale Programı eğitimlerimi aldım.
Terapi süreçlerimde ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ekolünü kullanmaktayım. Sıklıkla çalıştığım konular; depresyon, fobiler, sosyal kaygı, sınav kaygısı, öfkeyle baş etme, öz güven eksikliği, utanç ve stres yönetimi, OKB, yeme bozukluğu alanlarıdır.
yu...z
Yıllardır kaygı sorunlarıyla boğuşuyordum ve bu, günlük yaşamımı büyük ölçüde kısıtlıyordu. Kaygılandığımda kalp atışlarım hızlanır, nefes almakta zorlanır, baş dönmesi ve bayılma hissi yaşardım. İnternette araştırma yaparken Mustafa Bey ile tanışma fırsatım oldu ve gerçekten işinde uzman, ilgili ve samimi bir terapist olduğunu fark ettim. Terapilerimiz sonucunda, bu belirtiler önemli ölçüde azaldı ve artık kendimi çok daha hafif hissediyorum. Terapi sürecimiz halen devam ediyor ve ben sürece olabildiğince devam etmeyi istiyorum. Eskiden kaygıyla yaşamak beni fazlasıyla yıpratıyordu, her an tetikte olmak oldukça zorlayıcıydı. Şimdi ise bu yükten kurtulmuş olmanın verdiği rahatlıkla hayatın tadını çıkarabiliyorum.
o.....
gerçekten çok memnun kaldım, terapi sürecine ilişkin bütün bakış açımı değiştirmemi sağladı. ilk seansım ve şu anki halimi kıyaslandığımda psikolojik sağlığım açısından Mustafa Bey’e çok şey borçluyum
bu...n
Mustafa Bey'e bir arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Kendi sorunlarımı bir psikolog yardımıyla çözmeyi istedim ve yaklaşık 3-4 aydır süren bu süreçte oldukça olumlu sonuçlar alıyorum. İlk seanstan itibaren etkilerini hissetmeye başladım. Enerjisi ve uyumuyla beni pozitif bir şekilde yönlendiriyor ve farklı bakış açıları sunarak zorlandığım konularda bana büyük kolaylık sağlıyor. Kendisi bu süreçte bana gerçekten çok destek oluyor. Önümüzde daha yol var ama başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Psikolog randevularına istekle koşan nadir insanlardan biri olabilirim ve bu konuda Mustafa hocam en büyük motivasyon kaynağım.
a....c
Kendi yaşadığım sorunlar artık beni fazlasıyla yormaya başlamıştı ve bir adım atmam gerektiğine karar verdim. Bu noktada Mustafa Bey ile görüşmelere başladım. İlk andan itibaren bana olan yaklaşımı ve seanslar boyunca sergilediği profesyonel tavır oldukça iyi hissettirdi. Beni içtenlikle dinlemesi benim için çok değerliydi. Mustafa Bey sizin için çabalıyor ve bunu hissediyorsunuz.
Mustafa bey’in hayatınıza büyük katkılar sağlayacağına eminim. Onun yardımıyla büyük ilerlemeler kaydettim ve hayatı daha huzurlu yaşamaya başladım. Daha önce şikayet ettiğim sorunları artık geride bıraktım. Tek başıma bu noktaya gelemeyeceğimi fark ettim ve Mustafa Bey, her zaman yanımda olduğunu hissettirdi. "Bir şey değişir mi?" diye düşünmeyin; seanslardan sonra fark ettiğiniz değişim sizi şaşırtacak...
se...
Mustafa Bey’e, zor bir dönemden geçtiğimde başvurdum ve bana kendimi yeniden keşfetmemde, göremediğim detayları farklı açılardan değerlendirmemde büyük bir destek oldu. Kendimi sevmeyi, sınırlar koymayı ve hayatımdaki olaylara daha pozitif ve farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı öğretti. Hayatımdaki gereksiz insanlardan uzaklaştım ve aslında özümü yeniden bulduğumu söyleyebilirim. Seanslarımızın sonuna geldik ve artık kendi yolumda, kendi irademle ve özgürlüğümle kararlar alarak kendimi yeniden değerli hissettiğim bu döneme geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Eğer sizi anlayacak bir psikolog arıyorsanız, Mustafa Bey’i kesinlikle tavsiye ederim.
m....y
Kendimi en savunmasız bulduğum anda yoluma ışık oldu. Ayakta durmakta zorluk çekiyorken o kapıdan umutla çıktım her seansta. Sanki bütün korkularımı, yaşadıklarımı, travmalarımı seansta bırakıp çıktım. Öyle güven veriyor ki Mustafa Hocam, öyle dokunuyor ki yaralarınıza oradan iyileşip çıkıyorsunuz. Mustafa bey diğer bütün psikologlardan farklı. Sizinle o kadar danışanı olmasına rağmen ayrı ayrı ilgilenip ayrı sorunlarınıza ortak oluyor. Teşekkürler
e....t
Mustafa Bey'le görüşmeye başladığım zaman kafamın çok karışık olduğu bir dönemdeydim. Online şekilde terapilere başladık. Kaygı, stres ve çoğu olayda başa çıkamama hissi gibi sorunlar yaşıyordum. Kendisiyle görüşmeye başladıktan sonra bayağı ilerleme kat ettim. Olaylara görüşüm yaklaşım ve düşünme şeklim de değişti. Kendisi çok sıcakkanlı ve sizi rahat ettiren bir insan. Ben kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mustafa Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Yıldırım, Psikoloji. Size Mustafa Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi.
Mustafa Yıldırım adresi nerede?Mustafa Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırcami Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mustafa Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar