Gümüşsuyu Cad.Maltepe Mah. No:62, Zeytinburnu, İstanbul
mu...u
Mustafa beyin yanına girdiğimde hiç yabancılık çekmedim güler yüzü ve sıcaklığıyla karşılıyor hastalarını .Konuşmaları hastaya güven veriyor ..içeri girdiğim sorunumu anlattığım gibi sorunumun bir yanınında psikolojik olduğunu anlayıp bana söylemesiyle birazda olsun rahatlattı beni. Sonrasında En iyi şekilde gerekli görüntüleme ve testleri istedi yaptırdım ve tekrar yanına gittim ,Muayenemi yaptı.Sıcak yaklaşımı güler yüzü ,mesleki bilgisi tatminkar anlatımı ile Mustafa YILMAZ Bey Tam anlamıyla Herkese tavsiye edebileceğim bir göğüs hastalıkları uzmanı SONSUZ TEŞEKKÜRLER Mustafa bey .. SaygılarımLa hastanız Mustafa Haliloğlu
he...i
benım doktorum mustafa yılmaz hocam guler yuzuyle işini guzel yapan tek doktor mustafa yılmaz hoca gönül rahatlıgıyla arkadaslarıma tavsiye edebilecegim tek doktor sizsiniz.
fa...r
anlayışlı ilk gördüğünüzde işte benim doktorum dedirten görüntüsü olduğunu kesinlikle tam teşhis koyduğuna kanaat getirdiğim insanlara saygılı değer veren ve işini hakkıyla yapan değerli insan
Mustafa Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Yılmaz, Göğüs Hastalıkları.
Mustafa Yılmaz adresi nerede?Mustafa Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gümüşsuyu Cad.Maltepe Mah. No:62 İstanbul
- İsmetpaşa Cad.Kenar Sok.No:20 Sağmalcılar Bayrampaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları