Türkiye'nin en yaygın sağlık grubu MLP Care grubunun bünyesindeki Liv Hospital ve MedikalPark Hastaneleri başta olmak üzere birçok özel eğitim merkezi ve özel kliniklerde görev almıştır.
Eğitim hayatı ve sonrasında pek çok eğitim, kongre ve seminerlere katılmış olup alanda en çok kullanılan değerlendirme materyalleri sertifikalarının tümüne sahiptir.
2021 yılı itibari ile Bodrum'da dil ve konuşma alanında çocuk ergen ve yetişkinler için hizmet vermeye başlamıştır.
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi
Aprakside Konuşma Terapisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Dkt. Mustafa Yolbir
Bahçelievler mahallesi, Zeyyat Mandalinci caddesi, No:80 Engelliler Sağlık Vakfı, Muğla
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Dkt. Mustafa Yolbir
2 yaşındaki oğlum için görüşme sağladık. İşinde profesyonel bir hocamız kendisi. Çok memnun kaldık. Mustafa beye emekleri ve kıymetli bilgileri için teşekkür ederiz.
s....a
Biz kendisinden çok memnunuz, çocuğumun harfleri çıkarmada eksiklikleri var, bununla alakalı kendisinden destek alıyoruz, seans almaya başlayalı 4 hafta oldu, çok büyük yol kat ettik, kendisi süreçte çocuğa çocuk gibi yaklaştı, çocuğum normalde çok çekingen olmasına rağmen ilk derste dahi harfleri çıkarmaya başladı, çocuğum kendisine severek gidiyor, çok memnunuz.
d....t
Biz hala kendisinden seans almaya devam ediyoruz, gayet memnunum, oğlum için dil ve konuşma terapisi olarak başladık, seans almaya başlayalı 2 ay falan oldu, baya bir kademe sağladık, kendisi çok güleryüzlü, seanslarına tam zamanında geliyor, çocuklarla iletişimi çok kuvvetli, oğlum kendisine hemen alıştı, 2 ay içinde konuşması çok iyi düzeldi, çok memnunum.
b....t
Annemin beyin travmasından sonra yutmayla ilgili sorunları ortaya çıkmaya başladı. Araştırarak Mustafa beye ulaştık. İlk seansından itibaren profesyonelliği kendini belli ediyordu. Terapilere hala devam ediyoruz ve annemin şikayetleri azaldı çok şükür. Minnettarız
d....c
16 yaşında ki oğlumun kekemeliği için kendisinden terapi aldık. Süreç içinde bizlere sağladığı bakış açısı ve oğlumdaki gelişme için kendisine teşekkür ederiz. İşini çok seven bir terapist. Herkese önerebilirim.
ni...
Merhaba oğlum da artikilasyon bozukluğu vardı. Mustafa hocam ile ilk randevumuzda ilk harfimizi telaffuz etti ve şu an o harfi okumasına da yansıttı. Daha çok yeniyiz ama hocam sayesinde onun ilgisi ve tecrübesi ile hızlı yol alıyoruz. Cunku seanslarimiz sıkıcı değil eğlenceli ve verimli geçiyor Buda cocuk için çok önemli. Onu tanıdığımız için gerçekten çok mutluyuz... kendisine çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız Mustafa Yolbir Hocam.
5 yaşındaki oğlumun artikulasyon bozukluklari vardi. Daha önce baska bjr konuşma terapistine baslamis ama ilerleme kaydedememistik. Mustafa beyin oglum ile sicak samimi anlayışlı ve biraz otoriter tavri ile güzel bir tedavi süreci yürüttük. Oglum heyecanla katılıyor. Her tedavi sonrasi tek tek geri donusleri bildiriyor mustafa bey. Kendisine minnettariz.
d.....
Bodrum için büyük bir şans. Biz İzmir den duyarak geldik ve çok da memnun kaldık. Çoçuğumuzun konuşma durumunda büyük ilerleme kaydettik. Çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz.
r.....
Sizinle yollarımızın kesişmesi bizler için büyük şans iyi ki size geldik ve profesyonel bir yardım aldık çok çok teşekkürler iyi ki siz. Pelteklik konusundaki seanslarinizla kısa bir sürede bu sorunu adım adım cozmemizi sağladığınız ve bizi yönlendirdiğiniz için teşekkürler
ş.....
Pelteklik konusunda yardim aldik ve cok memnun kaldik cok guzel bir iletisimle bize yardimci oldunuz cok teşekkürler
Mustafa Yolbir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Yolbir, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Mustafa Yolbir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Mustafa Yolbir adresi nerede?Mustafa Yolbir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erenköy Mahallesi Telli Kavak Sokak No:1 İstanbul
- Bahçelievler mahallesi, Zeyyat Mandalinci caddesi, No:80 Engelliler Sağlık Vakfı Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Yolbir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Yolbir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Yolbir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Yolbir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mustafa Yolbir hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Yolbir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Yolbir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Yolbir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Yolbir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Yolbir hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Mustafa Yolbir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Yolbir hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Yolbir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri