Doç. Dr.
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
Özel Uzmanlar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özellikle Dental implant (diş implantları), Ortognatik cerrahi, Temporomandibular eklem (çene eklemi) hastalıkları, Çenelerdeki kistler ve tümörler ile gömülü dişlerin cerrahi olarak çıkartılması konularında hizmet vermeye çalışmaktayım.
em....
Hamdi bey çok profesyonel çalışıyor ekibi de çok güler yüzlü.Neye ihtiyacınız varsa yapıyor, gereksiz işlem yapmıyor.Benim başka bir şehirde yaptırdığım implantta implant ile diş eti arasında büyük bir boşluk vardı ve içine sürekli bir şey kaçardı.İnce implant fırçayla fırçalamak gerekiyordu ve kaplaması da düşmüştü.Hamdi bey onu düzeltti kendi dişimden farkı yok şu anda.Başka İmplant dolgu ve kanal tedavisi işlemleri için yeniden tedaviye başladık.
Korktuğum için uzun yıllar ihmal ettiğim bir tedavi idi.Kök çekimi ve 2 implant yaptıracaktım. Çok araştırdım ve Doç.dr hamdi hocamı tavsiye ettiler.Elinize emeğinize sağlık.
ha...
Bir tanesi gömülü dikiş gerektiren bi tanesi de iki doktorun bir araya gelip zor bir diş diyerek başına almak istemediği 20 lik iki disimi toplamda belki de 8 dakika da çekmis bi doktor kendisi. Kesinlikle işinin ehli güler yüzlü kibar. Başta Hamdi Bey olmak üzere tatlı dilli konuskan anestezi doktoruna ve yaninda çalışan herkese tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
Diş eti gülümseme problemim yüzünden
İnternette yaptığım detaylı bir araştırmadan sonra hangi farklı tedavilerin mevcut olduğunu öğrendim ve bir kaç ayrı doktoru arayıp bilgi aldım .. ama maalesef botoks tedavisi hariçinde başka bir tedavi uygulayan birisiyle karşılaşmadım.
Sonra dr. Mutan Hamdi Aras ile görüşmeye gittim.
Kendisi ilk görüşmede bana yapılabilecek bütün yöntemleri hiç bir soruya yer bırakmayacak bir şekilde anlattı.
Lip repositioning / lip lowering uygulaması bende yapıldı.
Ameliyat yaklaşık 45 dk sürdü. Antibiyotik, gargara ve ağrı kesici almam gerekiyordu.
Ameliyatın ilk günü 2 saat sonra bir ağrı kesici aldım ağrılardan biraz korktuğum icin.
Ama aldığım tek ağrı kesiciydi. Rahat bir vicdanla Tamamen ağrısız geçti diyebilirim.
Hem yemek hem de temizlik tavsiyelerine çok dikkatli bir şekilde uyduğumu da belirtmem gerekir.
Dikişlerden dolayı 2 hafta süren bir gerginlik ağızda oluşuyor. Ama zamanla gerginlik azalıyor.
Profesyonel yaklaşım tarzı ve ameliyatın sonuçlarından ötürü doktor beye çok teşekkür ediyorum. Benim icin çok güzel bir sonuç oldu !
ne...ç
İki yıldır ertelediğim implant tedavisi ile ilgili kendisine başvurdum. İlk görüştüğüm anda bana güven verdi. Tedavi sürecini ayrıntılı olarak izah etti ve kaygılarımın yersiz olduğunu anladım. Bugün tedavimin ilk aşamasını yaptık ve ameliyat süreci düşündüğüme göre çok kolay geçti. 21 Şubat ta dikişleri aldırmak için tekrar gideceğim . Kendisine çok teşekkür ediyorum.
tu...u
Kendisi çok nazik ve anlayışlı birisi. Klinige ilk gittigimde çok üzgün ve kızgın durumdaydım. Çünkü çekimden 8 gün gecmesine ragmen yirmilik diş çekimi sonrası geçmeyen ve artarak devam eden agrılarım vardı. Tedavi sürecim 1hafta devam etti. Randevu verip tekrar tekrar kontrol eden ve ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
me...u
20lik dis cekimi sonrasi ilk doktorum agzimda kemik cikintilar oldugunu ve tekrardan ameliyat etmesi gerektigini soyledi. Ben burada bir yanlislik oldugunu dusunup hamdi hocanin yanina gittim ve hersey cok sukur ki duzeldi
bi...0
Çene cerrahı olmayan bir diş doktoruna implat yaptırmak istedim. Ancak o diş doktoru çenemi kırdı talihsiz bir durum yaşadım. Dünyam başıma yıkılmıştı. Çok ciddi araştırma yaptım.sonunda çok değerli hocam Doç. Dr. çene cerrahisi Mutan Hamdi aras hocamı karşıma çıkardı. Allah razı olsun kendilerinden. Bir mucize yaşadım. Gaziantep için ve insanlık için büyük bir değer olarak görüyorum.
de...m
2 kez gömülü 20'lik diş ameliyatı oldum. Hamdi Hocam çok ilgilendi sağ olsun. Çok teşekkür ediyorum.
ko...r
Hamdi Bey işinin ehli bir uzman. Diğer personel de gayet güleryüzlü ve profesyoneller. Beni tedirgin eden ve uzun zamandır ertelediğim bir operasyonu başarı ile gerçekleştirdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca mekan da çok hijyenik ve güven verici. Bu diş kliniğini kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mutan Hamdi Aras isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mutan Hamdi Aras, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Mutan Hamdi Aras tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Ağız Cerrahisi, 20'lik Diş Çekimi, Diş Çekimi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Çene Implantasyonu, Kemik Grefti, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Çene Eklemleri Tedavisi, Randevu.
Mutan Hamdi Aras adresi nerede?Mutan Hamdi Aras şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mahallesi Gazi Ali Düşün Caddesi No:47/A Florya Apartmanı Şehitkamil
- Gaziantep Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mutan Hamdi Aras isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mutan Hamdi Aras online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mutan Hamdi Aras isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mutan Hamdi Aras, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mutan Hamdi Aras hangi dilleri konuşuyor?Mutan Hamdi Aras ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mutan Hamdi Aras isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mutan Hamdi Aras bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mutan Hamdi Aras ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mutan Hamdi Aras hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mutan Hamdi Aras hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mutan Hamdi Aras hangi sigortaları kabul ediyor?Mutan Hamdi Aras tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.