Dr. Mutlu ÇOBANOĞLU 1997 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başladı. 2003 yılında tıp doktoru ünvanı ile mezun oldu. Sonrasında aynı yıl Aydın Adnan Menderes Üniverstiesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji branşında ihtisas eğitimine başladı. 2008 yılında ihtisas eğitimini bitirdi ve 2009-2010 yılları arasında Erzincan Devlet Hastanesi’ nde mecburi hizmetini tamamladı. 2011 Aralık ayında ihtisasını aldığı Aydın Adnan Menderes Üniverstiesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’ nda yardımcı doçent ünvanında öğretim üyesi olarak göreve başladı. Öğretim üyeliği süresince 2014-2015 yılları arasında İstanbul Omurga Merkezi’ nde bir yıllık omurga cerrahisi eğitimi aldı. 2016-2017 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’ nde Alfred I. duPont Hospital for Children, Delaware hastanesinde bir yıllık araştırma programına katılarak çocuk ortopedisi ve omurga cerrahisi üzerine çalışmalarda bulunmuştur. 2017 Ekim ayında ise Doçent ünvanını aldı. Akademik hayatı boyunca birçok uluslararası-ulusal makale ve bildiride yer aldı.Üyelikleri arasında Avrupa omurga derneği (EUROSPINE), Çocuk Ortopedisi Derneği, Türk Omurga Derneği, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği bulunmaktadır.

Adnan Menderes Üniversitesi

Zafer, Efeler, Aydın 09010

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

İlgili ve açıklayıcı bir yaklaşımı vardı doktor beyin

• Adnan Menderes Üniversitesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Mutlu hocam kızımın skolyoz tedavi sürecinde çok anlaşılabilir şekilde bizlere ve kızıma bilgilendirmeler yapıyor. Gerçekten çok ilgili bir doktor, onun yönlendirmesiyle yaklaşık 1 yıldır korse kullanıyoruz, inşallah süreç sonunda kızımın sağlığına kavuşmasını bekliyoruz. Muayene sürecinde çok ilgili, her şekilde aydınlatıcı şekilde bizleri bilgilendiriyor, kendisinden çok faydalanıyoruz.

• Adnan Menderes Üniversitesi Skolyoz Tedavisi  •

Süreç hakkında bilgilendirmesi bize karşı davranışları son derece sempatik bize güven veren bir yaklaşımı var ilgisi için

• Adnan Menderes Üniversitesi Randevu  •

Annemin kamburluk ve skolyoz şikayeti sebebiyle Mutlu bey ile tanıştık. Gerçekten çok bilgili ve hastaya değer veren, muayene esnasında açıklayıcı ve etkili bir iletişim diline sahip bir doktor.

• Ö

Annemin kol aylardır geçmeyen kol ağrısı için tavsiye üzerine gittik.Gayet güler yüzlü samimi sanki ailemizden biri gibi içten ilgilendi. Muayene ve tedavi süreci de oldukça iyiydi.Agrısı için bir iğne önerdi ve hemen alıp gelin yapalım dedi.Çok şaşırdım sürecin bu kadar hızlı ilerlemesine ve asistan falan değil bizzat kendisi yaptı iğneyi gayet steril bir şekilde.Kontrole çağırdı ilk kez görüyormuş gibi büyük bir özenle yine muayene etti.Başka bir bölüme yönlendirdi fakat yine de iletişim halinde olmamızı istedi.Annem ve ben çok memnun kaldık böyle doktorların sayısı artsın işleri hep yolunda gitsin inşallah.Tek sıkıntı çok fazla beklemek...

• Ç

Mutlu hocam,hem hekim olarak hem de insan olarak mükemmel!Kızım a skolyoz teşhisi kondu ve korse takmamız söylendi!Kızımı korse takması konusunda ikna etti ve tedavimiz devam ediyor!

• L

Genel olarak Doktor'un tavırları ve güler yüzü memnun edici. Detaylı açıklama ve ilgisi güzel. Hasta yoğunluğunun çok olması bekleme süresini uzatsa da memnun kalıyoruz. Kızımın skolyoz tedavisinde gösterdiği ilgi ve samimiyet göz ardı edilemez

• Adnan Menderes Üniversitesi Skolyoz Tedavisi  •

Mutlu hocam her zaman güvendiğim , hastasına yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun olduğum başarılı bir hekim, Aydın da ve bizim üniversitemizde olduğu için çok şanslıyız.Başka sağlık sorunlarım olmasına rağmen Skolyoz ve omurga eğriliğimi tedavi ediyor.

• Adnan Menderes Üniversitesi Omurga Cerrahisi  •

Çocuğumun skolyozu vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Ameliyat oldu. Ameliyatı çok iyi geçti. Mutlu Hoca'dan çok memnun kaldık. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Hiçbir sorun yaşamadık.

•  •

• G

Mutlu bey kadar güler yüzlü nazık bı doktora daha denk gelemeyiz kendisi bütün sorduğumuz sorulara tek tek cevap verdi detaylıca anlattı kayınvalidemin kalça kırığı
    bel fıtıgı vardı agrıdan
    duramıyordu ıyıkı denk geldık mutlu beyle kendısı 6,5saatlık bı amelıyatla iyileştirdi annemı daha 2hafta olmadına rağmen
    agrısı azaldı sıkayetlerı bıttı denecek
    kadar az. Annemı sakınlestırerek yaptı ameliyatı. Sonrasında pansumanını bıle kendisi yaptı tek tek kendısı ılgılendı. Eğer rahatsızlıgınız varsa kendısı en ıyı
    ortopedi doktoru. Aklımıza takılan bırsey olduğunda hemen cevap verdi yanıtladı