Turgut Özal Bulvarı Kurttepe Yolu, Seyhan
er...n
Hocamla tanismadan önce hayatla baglantimi koparmak üzereydim. depresyon, stres, bunalım, insan icine cikamama, uyku problemi sayamadigim daha bi suru sorunların vardı dogru ilac tedavisiyle hepsini atlattim allah razi olsun mutlu hocamdan ismi gibi insanlari mutlu ediyor ilgileniyor....
EREN...
tu....
Tuba T.
Yaklaşık 3 Aydır Mutlu Beyin hastasıyım. Bana göre işini gerçekten özveri ile yapan bir hekim. Sizinle kurduğu iletişim, hastaya olan yaklaşımı doğru teşhis ve ilaç tedavisi ile bir süre sonra kendinizi gerçekten iyi hissediyorsunuz. Tedaviye ilk başladığım gün ile şimdiki halimi karşılaştırdığım zaman olumlu bir şekilde epeyi yol kat ettiğim gözle görülebiliyor.
s....y
DOKTORUN VERDİĞİ İLAÇLAR BANA İYİ GELİYOR.DAHA ÖNCEDEN SIKINTILARIM VARDI.ŞU ANDA İYİLEŞME ORANIM %95 EN İYİ HEKİM DİYEBİLECEĞİMİZ DOKTORDUR.HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.İNŞAALLAH HASTALAR DA FAYDA GÖRÜRLER.
Mutlu Dağdelen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mutlu Dağdelen, Psikiyatri.
Mutlu Dağdelen adresi nerede?Mutlu Dağdelen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulvarı Kurttepe Yolu Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mutlu Dağdelen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mutlu Dağdelen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mutlu Dağdelen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mutlu Dağdelen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mutlu Dağdelen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mutlu Dağdelen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mutlu Dağdelen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler