Tıbbi Onkoloji Randevusu
Tıbbi Onkoloji Randevusu
sb...l
Over ca nedeniyle daha önce kemoterapi almıştım ancak hastalık ilerledi ve akciğer metastazı oldu. Dr değiştirip, Mutlu Bey'le tanıştım sayesinde gen testi yaptırıp, tümöre özgü kemo,hipertermi, c vitamini (intravenöz), hocanın desteği ve ilgisi ile hastalığı atlattım benim için Mutlu Bey büyük bir şans.
d...
Benim annem 2 sene once rahim kanseri teshisi kondu ve total Rahim ameliytindan sonra cok eziyetli bir donem basladi Taki Mutlu bey ile tanisincaya Kadar hasta ile cok anlayisli cok guven guven veren Doktor biz tedavimizi olduk annem kanser hucrelerinden tamamen temizlendi insallah bir daha bunu Allah yasatmasin Allah her kesin yardimcisi olsun.
Mutlu Demiray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mutlu Demiray, Tıbbi Onkoloji. Size Mutlu Demiray tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Onkoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu.
Mutlu Demiray adresi nerede?Mutlu Demiray şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mutlu Demiray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mutlu Demiray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mutlu Demiray isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mutlu Demiray, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mutlu Demiray hangi dilleri konuşuyor?Mutlu Demiray ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mutlu Demiray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mutlu Demiray bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mutlu Demiray ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mutlu Demiray hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mutlu Demiray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Onkologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Onkologlar