Prof. Dr.
Mutlu Niyazoğlu
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Başakşehir 1 adres
Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir
Hipertroid hastalığımı 1 yıl tedavi ve sıkı takibi sayesinde yendim.Allah ondan razı olsun hem şifa dağıtan doktorluğu için hem de insanlığı için.hayatta kaç kez böyle bir insanla karşılaşabilirsiniz ki.
m....ş
sayın hocam mutlu beye 2 yıllık hipertiroidi tedavisi gördükten sonra gittim hastalığımdan dolayı iyice zayıflamış gözlerim dışarı çıkacakmış gibi dışarı doğru çıkmıştı mutlu beyein uyguladığı tedavi tahlil, ilaç ve ay'lık rutin kontroller sayesinde şuan çok şükür gençliğimdeki gibi dip diri oldum normal kiloma ulaştım kaslı bir yapım vardı onlarda geri geldi tedavim hala devam ediyor. uzman dr. mutlu niyazoğluna sonsuz teşekürlerimi sunarım ALLAH razı olsun. gerçekten işini yapıyor ve her hastayla ilgileniyor bu yüzden baya yoğun çalışıyor hastalarının çokluğu nedeniyle mesai saati bitiminden sonrada hastalara bakmaya devam ediyor. HASTANEDE ENDOKRİNOLOJİ BÖLÜMÜ DAHA GEREKİYOR BU BÖLÜM HASTASI ÇOK.. HOCAMA SAYGILARIMI SUNARIM..
mi...r
Nevşehir SSK Hastanesi'nde birlikte çalıştık.İnsani yönü çok mükemmel ve bir o kadar da muhteşem bir doktordur kendisi.Asil,zarif,hümanist,güvenilir bir hekim...Tıp alanındaki gelişmeleri her zaman takip eden ve hayatını hastalarına adamış kıymetli bir ilim insanı diyebilirim.Kendisine sonsuz saygılarımı sunuyorum.
se...i
tanıdığım en iyi doktor, kendisi konusunda uzman ve çok ilgili. teşekkür ederim.
uf...ş
slm arkadaşlar mutlu bey hem iyi bir doktor hem çok beyefendi birisi ve konusunun uzmanı sayesinde iyileştim kolesterol sorunum vardı allah razı olsun kendisinden
Mutlu Niyazoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mutlu Niyazoğlu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Mutlu Niyazoğlu adresi nerede?Mutlu Niyazoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mutlu Niyazoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mutlu Niyazoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mutlu Niyazoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mutlu Niyazoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mutlu Niyazoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mutlu Niyazoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mutlu Niyazoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Üsküdar Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla