Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
İslam kerimov Caddesi mansuroğlu Mahallesi no1593/1 sokak Lider Centrio A blok kat 10 daire 101 Bayraklı izmir, İzmir
Abdominal Laparoskopi
* Safra Kesesi Ameliyatı
* Dalak Hastalıkları
* Tiroid Bezi Hastalıkları
b....e
Çok değerli doktorum için yorum yapmak istedim. Kilolarım yüzünden hayatım altüst olmuştu. Obezite cerrahisi ameliyatları beni çok korkutuyordu. Tesadüfen Mutlu Bey le kesişti yolum. Bana herşeyi o kadar güven vererek anlattı ki bütün korkularımı aldı. Ona güvendim ve Mide küçültme ameliyatı oldum. Şu an tam 38 kilo verdim. Ameliyat sonrası da hiç ağrılarım olmadı. Herşey Doktor Bey'in anlattığı gibi gelişti. Hayatımı geri kazandım. Sağlıklı ve mutluyum. O kadar içten ve samimi bir doktor ki kendinizi aileden gibi hissettiriyor. Ben herşey için bir kez daha memnuniyetimi söylemek istiyorum.Ayrıca onkoloji cerrahisinde de büyük başarılarını duyuyorum. Sizi gönülden tebrik ediyorum.
Doktorum, benimle ilgili pankreatit tedavisi sürecinde olağanüstü bir profesyonellik sergiledi. İlgisi, anlayışı ve tedavi planındaki açıklamaları sayesinde kendimi güvende hissettim. Her adımda sorularıma sabırla cevap vererek, tedavi sürecini anlamamı sağladı. Onun özverisi ve bilgisi, sağlığıma olan güvenimi artırdı. Kendisine minnettarım
n....
Bir çok hekimin bu bizi aşar dediği gist ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Cesaretli bir hekim. Herşeyden öte çok iyi bir insan. Hani dersiniz ya böyleleri artık kalmadı, işte öyle biri. Telefonun ucunda gece gündüz her an sizi dinleyen bir hekim. Helal olsun adam gibi adam.
se...n
Mutlu hocam kelimenin tam anlamıyla babamı ipten aldı.3. Evre kolon kanseri diye bildiğimiz(4. Evre kolon kanseriymiş) babamın tam temizlenmeyen tümörleri ve koca bir kitle haline gelen enfeksiyonu sebebi ile babam resmen bitkisel hayattaydı.Mutlu hocamız ile yollarımız kesiştiği andan itibaren bize umut kapıları açıldı. Geçirdiği operasyonların epkrilerizlerini, tomografileri inceledikten sonra Çok zor bir ameliyat olacağını herşeyi göze alıp gelmemizi söyledi.ameliyat öncesi babamın bütün kaygılarını azalttı moralini yükseltti.ameliyatta yayılan tümörleri temizledi asla alınmaz içeri denen bağırsaklarını içeri aldı ve en önemlisi ağrıların sebebi olan enfeksiyonunu temizledi.yoğun bakımda bile kalmadan odaya çıkan babam mucize gibiydi.babam hayata yeniden döndü.ameliyat sonrası hergün babamı aradı sordu O bu ülkeye kazandırılmış en büyük cevher.onu yetiştiren anne babadan binlerce kez razı olsun.
n....
Değerli hocamla ilk telefonda görüştüğümüzde bana güven verdi. Sigmoid Kolon ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren değerli hocama teşekkür ederim. Kafamdaki birçok soruya bıkmadan usanmadan cevap vererek beni rahatlattı. Hele Pataloji sonuçlarını bana bir akşam saat 21:30 da haber verirkenki heyecanını ve samimiyetini hiç unutamam. Sonuçlar temiz, rutin hayatına dönebilirsin demesi ile sanki dünyalar benim oldu. Allah yolunu açık etsin. Başarılarının artarak devamını dilerim.
Mutlu bey ,güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Uzun yıllardır bacagimda taşıdığım kisti hiç acı çekmeden tereyağından kıl çeker gibi aldı.Ameliyat sonrası hiç agrım olmadi işime devam ettim.Mutlu beye ve ekibine tesekkur ederim.
el...n
Sol göğsümdeki kitle sebebiyle Mutlu beyle tanışmış oldum. Gerekli olan tetkikleri yaptıktan sonra uygun gördüğü tedavi sürecine başladık. Şubat ayında başladığımız bu süreç benim için sıkıntılı ve zor geçerken her aradığımda, sorduğum her soruyu samimiyeti ve tecrübesiyle yanıtladığı için bütün endişelerimi bir kenara bırakabildim. Kendisine çok teşekkür ederim.ilk muayene olduğum zaman kendisine duyduğum güven hissi hiç değişmedi, değişmeyecekte
Mutlu bey ve ekibine tekrardan teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
de...n
6 ay sağ memedeki sertlikle ugraştım 3 doktora gittim temiz enfeksiyon denildi ama şikayetlerim devam etti tanıdığımın ısrarı tavsiyesi üzerine mutlu hocama gittim iyi ki de gittim hemen randevu aldım sonuçlarımla gittim mutlu hocam ilaçlı emarımı biyopsimi görüp meme kanserisin dedi ve hemen ultrasyon mamaografi çektirmemi istedi hocamın dediği çıktı 6 ay uğraştığım temiz denilen sonuçlar temiz değilmiş 3 doktor sonuçlarda meme kanseri çıkmasına rağmen temiz demişler ve git 6 ay sonra gel mutlu hocama gitmesem benim için her şey çok geç olabilirdi doktora güven çok önemli ben mutlu hocama güvendim hemen ertesi gün ameliyatım yapıldı mutlu hocam temizledi şükür ayrıca lenflerde temiz görünmesine rağmen mutlu hocam lenfleri de açtı iki ön lenftede görüldü onlarıda temizledi mutlu hocamın sayesinde eski sağlığıma kavuştum patoloji sonucumda çıktı mutlu hocamın dediği gibi meme kanseri çıktı ama hücre tipi çok güzel çıktı mutlu hocam sayesinde bu hastalıktan kurtuldum pedimde tertemiz çıktı hocam çok güzel temizlemiş elide çok hafif hocamın hiç agrım olmadı ayrıca ben çok panik bir insanım hocam çok güzel anlattı herşeyi sakinleştirdi iyi ki iyi ki siz hocam sizi bırakmam Mutlu hocama güvenin ekibide çok sıcakkanlı nezaman bir sorun olsa hemen arayıp ulaştım mesaj attım hemen dönüldü mutlu hocama ekibine çok teşekkür ederim bugün iyisem mutlu hocam sayesinde
Kendisi ile perianal apse rahatsızlığımda tanışmıştım. Bana bir doktordan öte abi gibi yaklaşmasından ötürüm hem korkumu azaltmış hem de net cevapları ile tüm soru işaretlerimi gidermişti. Tekrardan çok ama çok teşekkür ederim.
c....o
Dr mutlu hocamı iyi ki tanımışım.Göğüsümde bir kitle vardı,alındı. Hem morel olarak hem ameliyat öncesi ve sonrası harika bir süreç geçirdim.. Gönül rahatlığıyla kendinizi dr mutlu hocama emanet edebilirsiniz.. teşekkürler hocam
Mutlu Ünver isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mutlu Ünver, Genel Cerrahi. Size Mutlu Ünver tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Apendektomi, Böbrek Üstü Bezi Cerrahisi, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endokrin Cerrahisi, Endoskopik Cerrahi.
Mutlu Ünver adresi nerede?Mutlu Ünver şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslam kerimov Caddesi mansuroğlu Mahallesi no1593/1 sokak Lider Centrio A blok kat 10 daire 101 Bayraklı izmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mutlu Ünver isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mutlu Ünver online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mutlu Ünver isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mutlu Ünver, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mutlu Ünver hangi dilleri konuşuyor?Mutlu Ünver ile İngilizce, İsveççe, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mutlu Ünver isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mutlu Ünver tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mutlu Ünver hakkında ne düşünüyor?Toplam 94 hasta / danışan, Mutlu Ünver hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mutlu Ünver hangi sigortaları kabul ediyor?Mutlu Ünver, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mutlu Ünver ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar