Giresun Özel Ada Hastanesi
Aydınlar Mah. G.M.Kemal Bulvarı No:248, Giresun

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Giresun Özel Ada Hastanesi Diğer

Siz bizim başımıza gelen en mükemmel en iyi nörologsunuz hocam Allah sizden binlerce kez razı olsun Bugün benim Annem yanımdaysa hayattaysa bunu önce Rabbime sonra size borçluyum Hastanıza olan ilginiz ,alakanız çok güzel .Ben bundan bir yıl önce Annemi baş ağrısı ve görme bozukluğundan dolayı Mutlu Beye götürdüm . Annemin beyninde onu kör etmek üzere olan ve ilerisi için daha kötü sonuçlar doğurabilecek bir beyin tümörü olduğunu öğrendik çok üzülmüş ve yıkılmıştık ama hocamız bize bu yolda neler yapabileceğimizi olabilecek riskleri anlayışlı bir biçimde anlattı . Çok şükür bir yıl geçti annem Ankara’da ameliyat oldu ve çok iyi ara ara Mutlu hocama kontrole götürüyorum sağolsun bizi bilgilendiriyor hocamın bilgisine ve tecrübesine o kadar çok inanıyoruz ki Allah binlerce kez razı olsun Hocamızdan Çok ama çok iyi bir doktor kendisi

Giresun'da Nöroloji denilince aklıma ilk ve son gelen hocamın ismidir....Geçen yıl bu zamanlarda babamın resmen ölüsünü götürmüştüm Ada Hastanesine ama önce Allah sonra Mutlu Hocam sayesinde babam çok iyi...Aynı şeyi annemde de yaşadık...O kadar hastane ve doktor gezdik ama bir türlü iyi olamamıştı......Mutlu Hocam sağolsun her zamanki gibi yardımımıza koştu...Mesleğini çok seven gece geç saatlerde bile hastaneden arandığında ulaşılabilen hastaneden en son çıkan doktor Mutlu Hocam....Allah yolunu açık etsin...Kesinlikle herkese yardımcı oluyor...Çok iyi bilgiye sahip olduğuna inanıyorum....Nöroloji dru arayanlar çok aşırı bir şekilde tavsiye ediyorum....Sağlıcakla kalın.

ben gitmişdim ve cok iyi bir dokdor oldugunu bliyorum ve verdigi haplar cok cok iyi cok iyi tedavi ediyor cok güzel muane ediyor allah razı olsun dokdorum cok cok iyi cok memnunyum dokdorumdan her gim olursa olsun tavsiye ederim ederdim böyle bir dokdor tanıdıgım icin cok memnunyum allah tekrar tekrar razı olsun mutlu vardar dokdorum gendimde bir düzelme ve arılarım hafifledi gece rahat uyyuyorum ben boyun düzlemesi ile dokra gitdim arılarımı söyledim allah razı olsun dokdorumdan arılarım hafifledi hergese tavsiyem gitmeli böyle hasdalıgı olan

teşekürler hocam ankaradan bir hastanızdım diyarbakırlı şuan çok iyiyim allahımın vesizin sayenizde epilepsi denilmişti ama diyarbakırda gitmediğimiz özel nörolog kalmadı ozaman sizin bana yazdığınız ilaçları kulandıktan sonra bidaha nöbet geçirmedim sonsuz teşekürler sizinle görüşmek isterim hocamsaygılar ellerinizden öperim.hocam şuanda otuz yaşındayım.tüberskleros teşhisi kondu şimdide hocam keşke ankarada olsaydınız.sizinle görüşürdüm

Profili düzenle veya yönet