Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Programı
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
tu...a
Kilo vermek için gittiğim Dyt. Muttalip Bey den çok memnun kaldım..Kendisi, hem güler yüzlü, hem de motive edip kendinize inancınızı arttıran bir uzmandır..Verdiği listeler bulunabilir ve uygulanabilir ölçüdedir..Kilo veremediğiniz ya da listeye uyamadığınız zamanlarda şevkinizi kırmaz, detaylı olarak nedenlerini irdeler ve size uyumlu başka öneriler verir ama mutlaka hedefe ulaşmanıza yardımcı olur..Katkıları için çok teşekkür ederim..
e....
Muttalip hocamdan çok memnun kaldım. Her motivasyonum düştüğünde yükseltmesini bildi ve iki ay gibi bir zamanda 15 kilo verdim ve kesinlikle hiç aç kalmadan. Ekmek bile yememe ragmen.. Çok teşekkür ederim kendisine
fa...k
Muttalip beyden 1 aylık hem diyetisyen hem andülasyon terapi uygulaması aldım. Çok ilgili, diyet listelerini size göre ayarlıyor. Hep güler yüzlü, insan kendini çok rahat hissediyor. Ben 3 haftada 5 kilo verdim ve çok çok memnun kaldım. Her şey için çok teşekkürler
ay....
Doğum sonrası kilo problemim için tavsiye üzerine gitmeye başladım. emzirme dönemimde sağlıklı, sorunsuz ve hızlı bir şekilde kilo vermeme yardımcı oldu muttalip bey. Motivasyonu desteği bilgisi tecrübesi harika. Teşekkürler muttalip bey
n....i
Genç,dinamik ve her şeyden daha önemlisi işinin ehli.bir ayda ideal kiloma çok şükür kavuştum.beslenme listesi hazırlarken size uyan ve yormayan bir liste hazırlıyor.hem diabet,hem troid hastasiyim.ona rağmen yaklaşık bir ayda 5 kg verdim.ben cokk fayda gördüm.30cm incelmem oldu.tskler.Allah sizden ebeden razı olsun.yolunuz bahtiniz acikolsun kazancınız bereketli olsun.
a....i
Hocamdan bir ay danışmanlık aldım,liste hazırlarken çok dikkatli,sizi kesinlikle dinliyor ve dinlerken sizin aklınıza gelmeyecek detayları kafasına yazıp listede sosyal hayatınızı zora sokacak şeyler bulunduruyor,tavsiye ettiği şeylerin mantığını güzelce izah edyor o izahtan sonra size sadece uymak kalıyor, sizi önemsediği ve kilo vermenizi sizden çok istediği her an belli oluyor,hep güler yüzlü,alakalı alakasız her soruma usenmeden yardımcı oluyor,her şey için teşekkürler hocam
y.....
Gerçekten çok ilgili işini iyi bilen bir diyetisyen sayesinde 3 ayda 15 kilo verdim.
Listeleri bize uygun hazırlıyor zorlanmadan uygulayabiliyoruz.
Belimdeki bir problemden dolayı kilo vermem gerekiyordu.6-7 kilo fazlam vardı. 3,5 aydır devam ediyorum. 6 kilo verdim. Koruma diyetine geçeceğim. Devam etmeyi düşünüyorum. Bana tavsiye ettiği diyet yöntemleri çok başarılı. Zorlanmadan ilerleyebildim. Muttalip Bey iletişime açık, empati kabiliyeti çok yüksek ve pozitif bir uzman. Her zaman detaylı bilgiler paylaşarak yardımcı oldu. Çok memnunum süreçten.
o....k
Aldığım kilolar karşısında şaşkına düşmüştüm. Fakat Muttalip bey ile tanışınca 10 kilo verdim ve bu süreçte sürekli yanımda olarak desteklerini gösterdi. Güler yüzlü hizmet ve kaliteli hizmetin tek adresi burası.
r.....
Muttalip bey ile pandemi döneminde arkadaşım aracılığı ile görüşmeye başladık ve ilk günden itibaren gerek ilgisi gerek güler yüzü gerekse uygulanabilir diyet listeleri sayesinde kendimi çok iyi hissettim. Kesinlikle doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Özellikle andulasyon desteği ile hem vücut ağrılarım azalıyor hem de kilo kaybında ciddi etki sağlıyor. İhtiyaç duyan herkese gönülden tavsiyemdir. İşinin uzmanı insanlarla çalışarak sağlıklı beslenmek de daha iyi görünmek de mümkün. Kendisine ilgisi için burdan da teşekkür ediyorum.
Muttalip Karabacak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muttalip Karabacak, Diyetisyen. Size Muttalip Karabacak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları.
Muttalip Karabacak adresi nerede?Muttalip Karabacak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepecik Mahallesi Aslanli Sokak No:5 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muttalip Karabacak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muttalip Karabacak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muttalip Karabacak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muttalip Karabacak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muttalip Karabacak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muttalip Karabacak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muttalip Karabacak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muttalip Karabacak hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Muttalip Karabacak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muttalip Karabacak hangi sigortaları kabul ediyor?Muttalip Karabacak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler