Dental Anastezi
Diş Çekimi
Lokal Anestezi
X-Ray
ha....
Tavsiye ederim.Konya ereğliden gidip geliyorum.Genel olarak çalıştığı hastahane düzenli.En önemlisi Randevuları erken zamanlara veriyorlar. .
ne...n
Gördüğüm en iyi diş hekimi.Yıllarca özellerde süründüm ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine muzafer beye gittim.Asla diş için devlet hastanesine gitmem diyordum ama şimdi onun devamlı hastası oldum.Güleryüzünüz için teşekkürler
Muzaffer Atmaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Atmaca, Diş Hekimi. Size Muzaffer Atmaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Beyazlatma, X-Ray, Diş Bakımı, Lokal Anestezi, Dental Anastezi, Diş Dolgusu, Diş Çekimi.
Muzaffer Atmaca adresi nerede?Muzaffer Atmaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kumluca Mahallesi Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Atmaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Atmaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muzaffer Atmaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Atmaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Atmaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Atmaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muzaffer Atmaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Niğde bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Diş Hekimleri