Melikşah Mahallesi Meram Yeniyol Cad. No : 94 ( Lastik Durağı ), Meram, Konya
Tam Ve Parsiyel Protezler
Yaprak Porselen Lamina
Zirkonyum Porselen Kaplama
Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
2010 yılından itibaren Konya Meram Dentium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışmaktadır.
Klinikte implant ameliyatları, cerrahi işlemler, estetik uygulamalar ve dişhekimliğinde ki diğer tedavileride yapmaktadır.Ayrıca hipnoz alanında eğitim almış olup tedavilerinde kullanmaktadır.
Yabancı dili İngilizcedir.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.
es...
Uzun süredir ihmal ettiğim dişlerimin; dolgu,kaplama yenileme,kanal ve köprü tedavilerini gerçekleştirerek beni tekrar ağız-diş sağlığıma kavuşturmuş olan Muzaffer Hocamı tanımış olmak büyük bir şans. Bu süreçlerin tümü,kendisinin gerek mesleki donanımı,gerekse müthiş nezaketi,güler yüzü ve sıcak iletişimi sayesinde oldukça rahat ve kolay geçti.İyi ki varsınız. Emekleriniz sayesinde diş gibi önemli bir konuda tüm sorunlarımızı, sağlık ve mutluluğa dönüştürüyorsunuz.
di...n
Herkese gözüm kapalı önerdiğim şahane doktor, yıllardır korktuğum ameliyata bile ağlayarak girip implant işleminden bu muymuş gerçekten diye çıktığım bir ameliyattı eline emeğine sağlık, ilgisi , alakası sabrı herşeyiyle kusursuz bir hekim :)
k.....
20lik diş çekimi operasyonu gayet rahat ve hızlı gerçekleşti
em...t
Yıllardır diş hekimi ve dişçi korkumdan dolayı hep erteledim tedavimi ama en sonunda Muzaffer hocamın yanına gittim. Allah selamet versin ilk andan itibaren korkularımı cesarete, cesaretimi güzel sağlıklı gülüşlere çevirdi. Tedavim boyunca ilgisi bize verdiği değer, asistanı yardımcısıyla ağrı hissetmeden zirkon kaplama tedavimi yaptı. hocam ellerinize sağlık iyiki varsınız.
t....ö
Korktuğu için diş sağlığını erteleyen herkese şiddetle tavsiye ederim. Yaklaşımı, donanımı ve mesleki yeterliliği ile alanında uzman bir hekim olan muzaffer hocamıza teşekkürler. Diş kontrolüne bile gidemeyen ben, şu an kaplama, dolgu, çekim bütün işlemleri rahatlıkla yaptırdım ve hepsinden çok memnunum. Emeği, sabrı ve verdiği güven için tekrar teşekkürler .
h....g
Herkese Merhaba, Diş ile ilgili her türlü durum beni çocukluğumdan beri korkutur, dolayısıyla dişlerimle ilgili sorunları hep ertelerdim. Ta ki Muzaffer Aytaç hocamla tanışana kadar. Bu kadar kaygılı olmamama rağmen o kadar profesyoneldi ki ön dişlerim ile ilgili 2 implant, lamina vb. uygulama yaptı. En ufak ağrı acı hissetmemem için uğraştı ve gerçekten 1 haftada dişlerime ve gülümsememe sorunsuz sahip oldum. Önce Muzaffer Aytaç hocama , asistanına ve tüm ekibe teşekkür ederim.
Hasta
İlgi ve alakasından dolayı muzaffer beye tesekkür ederim. Daha önce de ben ve tanıdıklarım muzaffer bey tarafından muayene edildik gayet memnun kaldık.
ya...z
Çok zor ağız yapım ve dişlerimin durumu çok kötüydü güzel el işçiliği güzel ilmi ve bilgisi hemde ilgisi alakası ile estetik ve görsel olarak dişlerim sağlığına kavuştu hocama teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim
mu...
Hem doktorluğu hem insanlığı güler yüzlülüğü mükemmel. Muzaffer hocanın implant ve kaplama tedavisi gördüm ve herşey mükemmel teşekkür hocam.
me...
Diş ağrısı sebebi ile gittiğimde kanal tedavimin yenilenmesi ve sonra kaplama yapılması gerektiğini söyledi Muzaffer hocam. Önce kanal tedavisi yenilendi sonra kaplama yapıldı. Yapılacaklar hakkında bilgi vermesi, kibarlığı, işine özen göstererek yapması kısaca herşeyi ile çok memnun kaldığım bir diş hekimi. Herkese tavsiye ederim
Muzaffer Aytaç Altıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Aytaç Altıntaş, Diş Hekimi. Size Muzaffer Aytaç Altıntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Köprü, Diş Dolgusu, Diş Bakımı, Estetik Porselen, Diş Eti Estetiği, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Kök Kanal Tedavisi, Tam Ve Parsiyel Protezler, Yaprak Porselen Lamina, Diş Çekimi.
Muzaffer Aytaç Altıntaş adresi nerede?Muzaffer Aytaç Altıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mahallesi Meram Yeniyol Cad. No : 94 ( Lastik Durağı ) Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Aytaç Altıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Aytaç Altıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muzaffer Aytaç Altıntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muzaffer Aytaç Altıntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muzaffer Aytaç Altıntaş hangi dilleri konuşuyor?Muzaffer Aytaç Altıntaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muzaffer Aytaç Altıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Aytaç Altıntaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Aytaç Altıntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Muzaffer Aytaç Altıntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri