fa...t
Hocama Kıl dönmesi ve apnedist ameliyatı oldum sorunsuz bir sekılde ilerledi hersey saglımıma kavustum hocamız tecrübesiyle ve kişiliğiyle ender hocalardan allah razı olsun
nu...l
Hocam beni 14 kasım 2017 tarihinde ameliyat etmiş olup, ameliyat süreci ve sonrasında göstermiş olduğu ilgi ve alaka çok memnun edicidir.
oz....
Şehrimizde uzmanlığında son derece başarılı gerçekten enerjisi ve içtenliği ile hastalarının yüzünü güldüren ender güzel insanlardandır Muzaffer Hocam... Yardımlarından ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla...
sa...r
oğlumuz Emircan Şenkardeşler'in ameliyatı ve sonrasında gösterdiği ihtimamla oğlumuz sağlığına kavuştu.çok teşekkürler dr.bey
ra...n
çok değerli hocam dan çok memnunuz eşimin tedavisiyle birebir ilgilendi saygılar
Muzaffer Özdenoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Özdenoğlu, Genel Cerrahi.
Muzaffer Özdenoğlu adresi nerede?Muzaffer Özdenoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa Mahallesi Bağlar Caddesi No:116 Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Özdenoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Özdenoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muzaffer Özdenoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Özdenoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Özdenoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Özdenoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Muzaffer Özdenoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.