Göğüs Hastalıkları Randevusu
Solunum Fonksiyon Testleri
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Özel Avcılar Anadolu Hastanesi
Uzmanlık eğitimi sonrasında Merzifon Devlet Hastanesi'nde ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yapmış olan Yrd. Doç. Dr. Muzaffer SARIAYDIN, mesleki çalışmalarına şu anda Avcılar Anadolu Hastanesi'nde devam etmektedir.
Kronik Koah rahatsızlığı vardı büyükannemde ve bu şikayet dolayısıyla gittik kendisine. Öncesinde bir süre yoğun bakımda yatmıştı ve sonrasında doktorumzla tanıştık ve hep onunla devam ettik. Şu an ciğerleri için cihaz kullanıyoruz ve Muzaffer Bey, ilaçlar konusunda çok yardımcı oldu. Vücudu sürekli ödem toplayan bir hasta, bilhassa bu konuda verdiği ilaçlar çok yardımcı oldu. Muzaffer Bey, hastasıyla birebir ilgileniyor ve onu rahatlatıyor. Panik ve sıkıntı oluşmasını engelliyor. Hem aile için hem hasta için bunu gözetiyor. Geçen hafta çok ağır bir durum yaşadık, kanser şüphesi oluştu ama bunu bile anlayış çerçevesinde ve nazik bir şekilde dile getirdi. Çok memnunuz kendisinden.
Zatürre olmuştum. Uygulamış olduğu yöntemler ve tedavilerle iyileştim. Rahatsızlığımın çok kötü olduğunu söyledi ve istirahat verdi. Ben onu dinlemeyerek işe gittim ve daha kötü oldum. Önce akciğer filmi istedi, sonra fiziksel muayene yaptı, sonrasında serum, ilaç ve iğne tedavisi uyguladı. Kullandığı her ilaçla ilgili bilgi verildi. Kontrollerim devam ediyor. Yaklaşık 4 yıllık doktorum kendisi. Çok memnunum kendisinden.
Şiddetli öksürük için gittim doktorumuza. Geçici bir astım teşhisi kondu. 7 günlük iğne tedavisi başladık, doktorum 3. günde öksürüğümün azalacağını ve sona ereceğini belirtti ve öyle de oldu. Gayet ilgili bir doktor, tedavisinden memnun kaldım. 7. günde kontrol için gittiğimde çok hızlı bir iyileşme süreci geçirdiğimi söyledi. Tedavim sonrasında çok iyiyim.
Sırtımda ağrı ve balgamda kan şikayeti ile gittim kendisine. Takibe aldı ve tahliller yapıldı. Diğer büyük hastanelerde yaptığım tahlillerde Akciğerde pıhtı olabileceği söylendi. Hocamıza da şikayetlerimden bahsederken hemen pıhtıdan şüphelendi ve varis ameliyatı olup olmadığımı sordu. Çok öngörülü bir doktor. Takip edeceğimiz yolu hemen belirledik; önce Grafi çekilecek ve sonrasında akciğere giden maddenin yapısına göre ilaçla tedavi veya ameliyat yapılacak. Şu an iğne kullanıyorum. İlaçlarla ve işlemlerle ilgili bilgilendirmeler de yaptı kendisi. Çok beğendiğim bir doktor, çok memnunuz.
s....r
Astım, bronşit hastasıyım ve bunun için gidiyorum Muzaffer Bey'e. Verdiği ilaçlar, uyguladığı tedavi ve ilgisinden çok memnunum. Çok rahatsız olduğumda rapor konusunda da yardımcı oluyor bana. Çalıştığı kurum bana çok yakın olduğu için tercih etmiştim, memnun kalınca de devam ettim kendisiyle.
Göğüs daralması ve ağrısı şikayetiyle gittim kendisine. Akciğer grafisi çekildi ve tahliller yapıldı. Doğru teşhis ve ilaçlarla yardımcı oldu. Koah başlangıcı teşhisi kondu. Muzaffer Bey, hastasını çok iyi dinleyen bir doktor, karşısındakinin soru sormasını istiyor ve bunlara net cevaplar veriyor. Yaklaşık 5 senedir aile doktorumuz. Rahmetli babamın da doktoruydu. Son derece güleryüzlü ve ilgili bir hekim. Aileden biri gibi davranan ve ailemizin bir parçası kendisi. Sadece ben değil giden herkes de aynı yorumu yapıyor.
Muzaffer Sarıaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Sarıaydın, Göğüs Hastalıkları. Size Muzaffer Sarıaydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Solunum Fonksiyon Testleri, Uyku Testi (Polisomnografi), Uyku Laboratuvarı (CPAP), Bronkoskopi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Plevral Sıvı Aspirasyonu, Nebulizatör.
Muzaffer Sarıaydın adresi nerede?Muzaffer Sarıaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Paşa, Firuzköy Blv. Kayabaşı Sk. No:1/3 Avcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Sarıaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Sarıaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muzaffer Sarıaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muzaffer Sarıaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muzaffer Sarıaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Sarıaydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Sarıaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Sarıaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Muzaffer Sarıaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muzaffer Sarıaydın hangi sigortaları kabul ediyor?Muzaffer Sarıaydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları