da...a
Şuan 25 yaşındayım 8 yaşındayken devlet hastanesinde görevliyken gitmiştik zatüre başlangıcı tanısı ile hastaneye yatışımı sağlamıştı sayesinde erken tedavi ile tedavi sonrasında solunum sıkıntısı çekmedim. Şuan ben de bir hekim adayıyım inşallah onun gibi başarılı bir hekim olabilirim.
gü...e
çok süper bi doktor gercekten çok ilgili bi doktor tşk ederim kendisine
el...ş
Kızım 1 haftalıktı tanıştık doktorumuzla ve doktorumuzun yönlendirmesiyle büyüttüm kızımı ve çok sağlıklı bir kızım var.her çocuk gibi hastalandığı oluyor nadirde olsa ama güvendiğimiz bi doktorumuz var 2. bir ilaç tedavisi gerektirmeden iyileşiyor kızım. tşk ederiz Muzaffer bey iyiki varsınız.....
Muzaffer Sivri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Sivri, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Muzaffer Sivri adresi nerede?Muzaffer Sivri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. 1.Sok.No:2 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Sivri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Sivri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muzaffer Sivri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Sivri bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Sivri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Sivri hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Muzaffer Sivri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.