Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Doğa Parkı Caddesi G Blok No:13-15 GD, Başakşehir, İstanbul
Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Doğa Parkı Cad. G Blok No:13-15GD, İstanbul
Jackson Pratt Dren
Kalıcı Pacemaker Ekstraksiyonu
Kegel Egzersizleri
Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Uçarer
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Laserasyon Onarımı
Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Uçarer
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
İnfertilite ve Tüp Bebek
Eğitim Aldığı Kurumlar:
1984 Konya Karapınar Lisesi’nden birincilik
1984-1990 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
1990-1994 Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü
1995 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
İş Tecrübeleri
1995-1996 İzmir 600 Yataklı Hava Hastanesi - Askeri hizmet
1996-2003 Silivri Devlet Hastanesi
2003-2007 Silivri’de Özel bir Hastanede Kurucu Ortaklık- Başhekimlik
2008-2009 ÜYTE Programı - Tüp Bebek ve Kısırlık Tedavileri Sertifikasyonu
2009-2015 Silivri Özel Hastane’de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
2015 Kasım- 2016 Kasım Özel Doğan Hastanesi
12 Aralık 2016- Günümüz İstinye Üniversitesi (Liv) Hastanesi Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek
Akademik İlgi Alanları
Jinekoloji
Üye Olduğu Dernekler
İstanbul Tabip Odası
Obstetrik ve Jinekoloji Derneği
TSRM ( Türk Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği)
ASRM (Amerikan Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği)
ESHRE( Avrupa Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği)
ş.....
Arkadaş tavsiyesi olarak ulaştım. Amh rezervim düşük bu yüzden ulaştım. Süreçten çok memnun kaldım. Tavsiye ederim
g...
Doktoruma aile dostumuzun tavsiyesi üzerine ulaştık. Doktorumuzla olumsuz biten bir hamilelik sonrasında tanıştık ve bundan sonraki hamilelik sürecini birlikte planlamaya ve takip etmeye karar verdik. Bu süreçte daha önce teşhisi konmamış endometriozis teşhisi koydu ve ameliyatını da gerçekleştirdi. Muzaffer bey, öncelikle işinde çok ama çok titiz bir insan. Aklına yatmayan her şeyi açıkça paylaşır. Olması gerekeni bilimsel verilerle açıklar ve deneyimlerini de paylaşır. Hala ilk günkü gibi gözlerinde başarmış olmanın ışıltısını görebilirsiniz. Kendisine her zaman her soruyu soruyor olabilmem ve kendisinin de hiç usanmadan açıklaması benim için çok önemliydi. Önceliği hastasının mutluluğu ve stresten uzak olması. Bu süreçte tüp bebek tedavimi sürdürüyoruz ve her şey beklendiği gibi devam ediyor. Kendisiyle tanışmış olmaktan çok mutluyum ve doktor arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Muzaffer Beye tavsiye üzerine ulaştık ve yıllardan beri aile doktorumuzdur. Doktor rahimde kitle oluşması nedeniyle başvurduk. Muzaffer Bey hastalık hakkında ve tedavi sürecinde verdiği bilgiler ve sağlıklı bir hayat için sunduğu öneriler bizim için çok önemliydi. Muzaffer Bey kişiliği ve bilgisi ile güvenilir ve güven veren bir doktordur. Muzaffer Beyi çevremize gönül rahatlığıyla tavsiye eder ve öneririz. Doktorumuza başarılı yıllar dileriz.
Muzaffer Bey'i daha önce çalıştığı kurum sayesinde tanıyordum. Tüp bebek tedavisi için kontrollerim yapıldı. Tedavi süreci hakkında memnun kaldığım için sürekli gidiyorum. En beğendiğim özelliği içten ve samımı olması çok ilgili, kendisi aile ferdi gibi ilgileniyor. Çevremize güvenle tavsiye ederim
Bir tavsiye ile tercih ettim Muzaffer Bey'i ve hiç pişman olmadım. Çok güzel bir hamilelik süreci yönettik ustelik riskli gebeligim wardi bu benm 2. Gebeligimdi ilkinde bebegimi kaybetmistim ,ve benm sorunumu anlayan doktor bulamadim hatta gebe kalma ihtimalim bile yok denildi,ama doktorumla tanistigimda hersey normal sabirla bekle dedi.
ikincisi rahat bir sekilde gecirdim.17.haftamda 2.risk olarak safra kesemde kuma olusmasi ona ragmen yine rahat bir dogum oldu 40.haftaya kadar hocamla birlikte takipteydik.suan kizim 7 aylik ve ona mucize bebek adlandirmişti hocam..Tüm süreçte yanımda olduğu için de mutluyum. Gece saat kaç olursa olsun mesajlarımıza dönen bir hekim, çok ilgili. Kisiye özel
planlama ve yönlendirme onların çalışma şeklini özel kılıyor. Olası riskleri tüm şeffaflığı ile sebepleriyle paylaştı. Muzaffer bey bugüne kadar tanıdığımız en donanımlı, hastasının psikolojisini göz önünde bulundurarak, sorabileceği olası soruları gözünden anlayıp hastanın anlayacağı dile çeviren bir hekimdir. Doğumdan sonra kontrollerim de yapıldı. Yeni bir hamilelik yaşarsam tek adresim Muzaffer Bey olur.
şe....
Muzaffer Bey ile yollarımız anne olmaya aday olduğumuzu planladığımızda kesişti. Kıymetli ve kendisi gibi hekim olan eşi Meryem hanim sayesinde tanıştık. Kendisi yaptığı muayene sonrası yaşımızı, kilomuzu ve tüm diğer parametreleri göz önünde bulundurarak bir yönlendirme yaptı.Kisiye özel
planlama ve yönlendirme onların çalışma şeklini özel kılıyor. Olası riskleri tüm şeffaflığı ile sebepleriyle paylaştı. Muzaffer bey bugüne kadar tanıdığımız en donanımlı, hastasının psikolojisini göz önünde bulundurarak, sorabileceği olası soruları gözünden anlayıp hastanın anlayacağı dile çeviren bir hekimdir. Çok pimpirikli bir birey olarak yabancısı olduğumuz icindeki süreci bize tüm şeffaflığı ile ve bizim anlayacağımız şekilde anlatım dili kullanarak aktarıyor. Bireyin sağlığı ile ilgili İyi ve kötü senaryoları da tüm şeffaflığı ile paylaşmaktadır. Acil durum yaşadığımızda bizi bulunduğumuz yerdeki en yakın hastaneye yönlendirme yaptı ve biz oraya vardığımızda tüm personel durumumuzdan bilgi sahibiydi ve biz sedyeye yatana kadar kendisi ve eşi yanımızda olmuştu Hem de mesai saatlerinin dışında!! bu kadar anlayışlı ve disiplinli bir hekim bulmak hele ki günümüz şatlarında çok zor. Biz kendilerini tanıma şansını elde etmiş şanslı bireylerdeniz ve şuan 22 haftalık anne adayıyımiyi ki kendisini tanıdık ve iyi ki ülkemizde Muzaffer hoca gibi alanındaki tüm yenilikleri takip edip, kendini gelistiren hekimlerimiz var
öz...m
Tanıdım en iyi doktor, iyiki tavsiye uydum.
Almanya’da bile böyle ilgili ve detaylı doktora rastlamadım. İyi ki doktorumsunuz, riskli olan gebeliğim ve doğumda hiç yalınız bırakmada ve herşey detaylı anladı, böylece hiç korkumuz yoktu. İyiki varsınız. Ayrıca İngilizce de biliyor ve Buda çok iyi, böylece eşimde de herşey detay la anlatı. Herşey için çok teşekkür ederim
ga...e
İlk gebeliğim de tanıştığım ve ikinci gebeliğiminde kesinlikle kendimi ve bebeğimi emanet ettiğim harika bir hekimdir işinin uzmanı
ye...n
Ben kendisine amerikadan geldim ve iyiki de geldim,, histereskopi polip ameliyatı oldum ne bir ağrım oldu ne bir kanamam vs. herkes cerrah olamaz maharet gerek ben sizden cok memnun kaldım İşinde çok bilgili tecrübesi ve ciddi olusu sizi her yönden tatmin ediyor ve ilgisi alakası ile güven duyuyorsunuz, Ayrıca cokta efendi bir insan. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum...
d.....
Bir tavsiye ile tercih ettim Muzaffer Bey'i ve hiç pişman olmadım. Çok güzel bir hamilelik süreci yönettik ve 4. bebeğimi kucağıma aldım. İletişimi çok güçlü bir doktor ve çok memnun kaldım. Doğum sürecimde de her şey yolundaydı ve sonrasında kontrollerim şeklinde devam ettik görüşmeye.
Muzaffer Uçarer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Uçarer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Muzaffer Uçarer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Da Vinci Robotik Cerrahi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Muzaffer Uçarer adresi nerede?Muzaffer Uçarer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Doğa Parkı Caddesi G Blok No:13-15 GD İstanbul
- Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Doğa Parkı Cad. G Blok No:13-15GD İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Uçarer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Uçarer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muzaffer Uçarer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muzaffer Uçarer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muzaffer Uçarer hangi dilleri konuşuyor?Muzaffer Uçarer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muzaffer Uçarer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Uçarer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Uçarer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Uçarer hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Muzaffer Uçarer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları